REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Žirmūnų gatvėje partrenktas paauglys nuotr. Broniaus Jablonsko

Antradienį pavakare prasidedant vakarinio piko valandoms Vilniuje pasipylė avarijos, per kelias jų nukentėjo ir žmonės.

25

Antradienį pavakare prasidedant vakarinio piko valandoms Vilniuje pasipylė avarijos, per kelias jų nukentėjo ir žmonės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie 15 val. Ulonų gatvėje mokomasis automobilis atsitrenkė į stulpą. Juo važiavo vienas instruktorius. Avariją sukėlė „Škoda Octavia“ vairuotojas, kuris nepastebėjęs priešpriešiais važiuojančio vairavimo mokyklos automobilio bandė apsisukti. Vengdamas atsitrenkti instruktorius metėsi į šoną, galvojo tik atsitrenksiąs į bortelį, tačiau trenkėsi į stulpą. Žmonės per šią avariją nenukentėjo.

REKLAMA

Apie 15.30 val. Kareivių ir Žirmūnų gatvių sankryžoje lengvasis automobilis „Škoda Roomster“ parbloškė pėsčiąją. Vairuotojas sakė sukdamas į kairę nepastebėjęs pėsčiosios, nes jį apakino saulė ir moterį kliudęs sparnu. Vairuotojas buvo blaivus. Policijos duomenimis, maždaug 30-ies pėsčioji ėjo draudžiamoje vietoje, be to buvo girta – jai nustatytas kiek mažesnis nei pusantros promilės girtumas. Moteris išvežta į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA

Apie 16 val. Žirmūnų ir P. Lukšio gatvių sankryžoje partrenktas 15-metis paauglys. Jis bėgo per perėją degant raudonam šviesoforo signalui. Automobilio „VW Caddy“ parblokštas vaikinas sužeistas nesunkiai, sąmonės jis nebuvo praradęs. Medikai paauglį išvežė į ligoninę.

Dar viena avarija įvyko Savanorių prospekte. Čia susidūrus trims automobiliams nukentėjo 22-ejų metų mergina. O S. Batoro gatvėje sudaužyti trys lengvieji automobiliai. Avarija įvyko, kai iš stotelės išvažiuojančio autobuso sustojo praleisti automobilis. Į jo galą trenkėsi vienas automobilis, o kiek vėliau į susidūrusias mašinas atsitrenkė dar vienas. Žmonės per šią avariją nenukentėjo.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų