REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Lapkričio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nors mintys suksis apie pramogas, romantiką, tačiau ramybės neturėsite dėl nesibaigiančių pareigų. Vis dėlto panašu, kad jau sklandžiau pajudės anksčiau pradėti darbai. Arba pavyks įsidarbinti ar įdarbinti artimą žmogų, jeigu to siekiate.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien galite kažkam naudingai padėti, patarpininkauti, o kiti žmonės pasitarnaus jums. Jeigu dalyvausite konkurse, ugnelės jums nepristigs. Visgi vakaras gali būti kažkuo nuviliantis. Galbūt teks užtrukti darbe, įstrigti transporto kamštyje.

REKLAMA

Dvyniai

Jūs gana išradingai spręsite finansines, buhalterines, mokesčių, verslo problemas, tačiau aplinkiniai ne mažiau aktyviai jas kurs vis iš naujo. Tokiu atveju vakare jausitės lyg ridenę akmenį į kalną, nusiplūkę, o tikslo taip ir nepasiekę.

Vėžys

Būsite aktyvūs, jeigu teks laikyti egzaminą, gintis mokslinį darbą ar egzaminuoti kitus, aiškintis aktualius klausimus su juristais, užsienio specialistais, profesoriais ar kt. Vakare jau kiš koją nuovargis, tad daug ko neprisiplanuokite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Susiklosčiusi situacija pareikalaus ryžtingų veiksmų ir sprendimų. Oficialūs pokalbiai bus įtempti. Jūsų ambicijos gali būti nesuprantamos kitiems ar tiesiog jiems nepatikti. Dėl to į vakarą jūsų nuotaika gali subjurti.

Mergelė

Visas jėgas teks atiduoti darbui, jeigu norite, kad jis būtų produktyvus. Tačiau jums pavyks sau palengvinti užduočių sprendimą, jei pasitelksite į pagalbą gerus pažįstamus, bendraminčius. Netikėtai galite gauti puikų pasiūlymą.

Svarstyklės

Šiandien tikėtinos aktualijos, susijusios su medicina, ligoniais, vaistais. Jums reikėtų apskaičiuoti savo jėgas ir neeikvoti energijos be reikalo, per daug nežadėti, kad nenuviltumėte savęs ar kitų. Venkite šurmulio, saugokite paslaptis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Būsite emocionalūs, aktyvūs, tačiau nepatartina verstis per galvą, stengtis nudirbti krūvą darbų ne pagal jėgas. Tausokite sveikatą. Vakare jūsų pagalbos gali prireikti vyresniam šeimos nariui. Arba kils nesutarimų šeimoje.

Šaulys

Visą dieną suksitės gana rezultatyviai ir džiaugsitės pastangų nauda, atsiperkamumu. Visgi vakare galite pasijusti nepakankamai įvertinti mylimo žmogaus ar vaikų. Arba patys jiems imsite priekaištauti, kad jie ne tokie veiklūs, kaip jūs.

Ožiaragis

Ši diena nebus kažkuo išskirtinė, tačiau įmanomas netikėtas susitikimas su originaliu pažįstamuoju arba gausite žinią, kuri nustebins. Galbūt draugai ar giminaičiai pageidaus, kad jūs labiau įsigilintumėte į jų problemas.

REKLAMA

Vandenis

Šiandien nepajėgsite tiek suspėti, kiek norėtumėte. Jeigu turite sukaupę ypatingų žinių, gebėjimų, jums pavyks sublizgėti. Tačiau jei tikitės padaryti įspūdį materialine padėtimi, prabanga, teks nusivilti.

Žuvys

Šiuo metu būkite santūresni ir labiau kontroliuokite savo jausmus. Nors naujos pažintys, meilės ryšiai suteiks ypatingų vilčių bei potyrių, tačiau tai gali būti susiję su tam tikra rizika. Pasidomėkite savo vaikų poreikiais bei interesais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų