REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Kovo 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi. Ši diena tinkamiausia tvarkytis namuose.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Neverta laukti teisybės. Nenorėkite būti suprasti, išgirsti, įvertinti. Šiandien svarbu labiau derintis prie aplinkybių – ypač derėtų paisyti, ko iš jūsų nori vadovybė, sutuoktinis, šeima.

REKLAMA

Dvyniai

Tiktai nepersistenkite: už iniciatyvą šiandien galite skaudžiai nukentėti. Venkite patarinėti, mokyti, jeigu nenorite vėliau likti apkaltinti, kad suklaidinote žmogų.

Vėžys

Būkite atidūs palaikydami partneriškus santykius (tiek dalykinius, tiek asmeninius): neppalankus laikas pyktis, aiškintis santykius. Patartina šiandien netvarkyti svarbių reikalų su užsieniečiais, nevykti į keliones.

Liūtas

Geriausia šiuo metu ilsėtis, mat gerai dirbti nebus lengva, o reikalaujama iš jūsų bus tikrai daug. Tiek aplinkiniai, tiek vadovas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Bus geriau, jei nesitikėsite komplimentų ir dėkingumo.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Apgaulingas metas: jums pasirodys, kad esate laisvi ir galite daryti, ką tik norite, tačiau būtent tai ir yra šios dienos spąstai. Mokėkite skirti provokacijas, pasiruoškite netikėtumams: jie gali sugriauti jūsų planus.

Svarstyklės

Nepasiduokite liūdesiui, tačiau optimizmas irgi gali pakenkti – nebrandinkite šiandien jokių vilčių. Tai praradimų, nusivylimų ir ne visai malonių praregėjimų metas. Visus reikalus atidėkite rytdienai.

Skorpionas

Fatališkas metas: kad ir kas atsitiktų, nepasiduokite pirmam impulsui ir nepraraskite savitvardos. Jūsų agresyvumas išaugs, tad būkite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, dalykiniais partneriais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nesitikėkite, kad dabartines problemas jums pavyks išspręsti lengvai. Gali kilti konfliktų namuose ir darbe dėl finansinių nesklandumų. Gresia nuostoliai, priverstinės išlaidos. Nepalankus laikas pinigus skolinti, juos investuoti.

Ožiaragis

Nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, vadovybe ar giminaičiais, nepriiminėkite atsakingų sprendimų: galite rimtai pakenkti savo karjerai, sugadinti santykius su gimine.

Vandenis

Geriausia šiandieną ramiai praleisti namuose, daugiau šilto dėmesio skiriant artimiesiems, neverta kur nors skubėti, juolab svarbių reikalų tvarkyti. Venkite bet kokių konfliktų su vaikais bei mylimu asmeniu.

Žuvys

Pavojinga pervertinti savo galimybes – lengvai tapsite optimizmo (per didelio pasitikėjimo savimi) auka. Šios dienos pastangos gali duoti priešingų rezultatų: nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų