REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Jazz  (nuotr. Instagram)

Gražuolės Jazz Eggle „Instagram“ nuotraukose – visa tiesa apie tamsiąją modelių gyvenimo pusę.

17

Gražuolės Jazz Eggle „Instagram“ nuotraukose – visa tiesa apie tamsiąją modelių gyvenimo pusę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš Austrijos kilusi mergina šiuo metu gyvena Londone. Čia visai neseniai nuaidėjo mados savaitė. Gatvės buvo sklidinos stileivų, o ką jau kalbėti apie kviestinius svečius dizainerių rengiamuose pristatymuose.

REKLAMA

Čia dalyvauti panoro ir Jazz. Tačiau šįkart ne kaip žiūrovė, o kaip dalis. Mergina tikėjosi žingsniuoti podiumu, demonstruojant specialiai mados savaitei paruoštų kolekcijų drabužiais.

Ne vienas mados pasaulio atstovas yra minėjęs, kad tai – puiki galimybė modeliui būti pastebėtam, pakilti karjeros laiptais.

Tačiau agentūros, kuriai priklauso Jazz, vadovai merginai pirma liepė numesti svorio. Anot jų, jos sudėjimo merginoms ant prestižinio podiumo ne vieta. Juokingiausia tai, kad mergina visgi gavo teisę čia pasirodyti.

REKLAMA
REKLAMA

Jazz nusprendė nelaikyti savo patirties paslaptyje ir „Instagram“ tinkle paviešino visas detales.

„Agentūros vadovai patikino, kad mano klubai yra gerokai per platūs ir aš turėčiau numesti nemažai svorio, kad galėčiau pildyti paraišką darbui Mados savaitės renginiuose. Tuomet kaip tik buvau labai liekna, todėl nusprendžiau daugiau nebelieknėti. Nepaisant visko, pasirašiau sutartį su LFW (Londono mados savaite)“, – socialinėje erdvėje dalindamasi nuotraukomis skelbė mergina.

Atsakas norintiems suliesėti

Portalui metro.co.uk ji atskleidė dažnai sulaukianti laiškų iš jaunimo. Jauni žmonės modelio teiraujasi, kaip numesti svorio ir prašo pasidalinti kitais grožio patarimais.

„Niekuomet nedalinu patarimų. Tik paklausiau – „jeigu būtų vienintelė persona šioje planetoje ir niekas tavęs nematytų, ar vis tiek norėtum pasikeisti?“ Tikrai taip negalvoju“, – sakė modeliu dirbanti mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų