REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
101
Gražina,Kazlų Rūda, skaitytojų nuotr.

Šią savaitę Lietuvoje pajusime malonesnių orų antplūdį. Kritulių bus mažai, šaltis taip pat nesižnaibys. Savaitė žada saulėtų rudeniškų dienų ir žvaigždėtų naktų.

101

Šią savaitę Lietuvoje pajusime malonesnių orų antplūdį. Kritulių bus mažai, šaltis taip pat nesižnaibys. Savaitė žada saulėtų rudeniškų dienų ir žvaigždėtų naktų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antradienį Lietuvoje kritulių neturėtų būti, bus giedra tiek naktį, tiek dieną. Naktį kai kur pasirodys rūkas ir plikledis. Vėjas aprims, bus sieks 1 - 6 m/s. Temperatūra naktį laikysis apie 0, tik pajūryje +4 laipsniai šilumos. Dieną Vilniuje bus + 3 laipsniai, Kaune apie + 4 laipsnius, pajūryje iki + 7 laipsnių. Šiauliuose, Panevėžyje apie + 4 laipsnius.

REKLAMA

Trečiadienį laukia panašūs orai, bet saulę jau užtemdys debesys, bus debesuota su pragiedruliais. Dieną Vilniuje bus + 2 laipsniai, Kaune apie + 4 laipsnius, pajūryje iki + 7 laipsnių. Šiauliuose, Panevėžyje apie + 4 laipsnius. Šią dieną rytinėje, Vilniaus pusėje pasirodys ir saulė. Naktį bus apie 0, Vilniuje pašals iki – 1 laipsnio.

Savaitės viduryje - saulės bus mažiau

Ketvirtadienį išliks panašūs orai, naktį, kai kur gali tvyroti rūkas, todėl vairuoti reikėtų atsargiai. Dieną bus debesuota su pragiedruliais, vakarų Lietuvoje gali trumpai palyti. Naktį temperatūra nekris žemiau 0, bus iki + 3 laipsnių. Dieną termometro stulpelis Vilniuje kils iki + 5, Kaune apie + 5 laipsniai, pajūryje iki + 7 laipsnių. Šiauliuose, Panevėžyje apie + 5 laipsniai.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį temperatūra bus panaši. Naktį Lietuvoje laikysis + 2 - 3 laipsniai, numatomas trumpas lietus. Dieną Vilniuje bus + 4, Kaune + 5 laipsniai, pajūryje iki + 5 laipsnių. Šiauliuose, Panevėžyje apie + 4 laipsniai. Visoje Lietuvoje pasirodys trumpas lietus, šiauriniuose ir vakariniuose rajonuose lietų prasklaidys ir saulės spinduliai.

„Prognozuojama, kad šią savaitę truputį sustiprės aukšto slėgio sritis ties Rusijos europine dalimi. Tai reiškia, kad savaitgalį mus lydėjęs ciklonas atsitrauks. Todėl mus aplankys šviesesni orai, bus mažiau lietaus. Na, kadangi naktys bus šviesesnės, tai jos bus truputėlį ir vėsesnės. Taip pat ir dienos iš +8 laipsnių, liks + 4 – 5 laipsniai“, – minėjo sinoptikas Naglis Šulija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Savaitgalį vyraus permainingi orai

Savaitgalį vyraus permainingi orai, gali būti ir lietaus, Vilniuje iškristi ir sniegas,šiauriniuose rajonuose taip pat. Dienomis Vilniuje bus apie +3 - 5 laipsnius. Kaune + 3 - 5 laipsniai, pajūryje iki + 5 - 6 laipsniai. Šiauliuose, Panevėžyje apie + 2 - 4 laipsnius. Naktimis temperatūra laikysis apie 0, bus plius minus keli laipsniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų