REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Audra (nuotr. Fotolia.com)

Lapkričio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

13

Lapkričio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien labiausiai norėsis plepėti su draugais, artimaisiais, pasiginčyti, pasiguosti. Tačiau nuotaiką ir savijautą blogins įvairūs rūpesčiai, nerimas dėl karjeros, asmeninės gerovės. Gali kilti nesusipratimų santykiuose su dalykiniais partneriais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien turbūt teks pamiršti visokius idealus, aukštus siekius, nes reikės uoliai padirbėti namuose arba savo versle. Venkite kitus teisti, kritikuoti.

REKLAMA

Dvyniai

Bendrauti su dominančiu žmogumi seksis kur kas geriau, jeigu neprisikūrėte nerealių romantiškų svajonių. Kita vertus, kažkokie nesutarimai, nemalonumai gali prasidėti nuo smulkmenų, tam tikrų dalykų nutylėjimo.

Vėžys

Gali užgriūti neplanuoti rūpesčiai arba būsite skubinami kažką užbaigti, atsiskaityti. Mintys apie darbą ir šeiminius rūpesčius neleis jums harmoningai jaustis. Meilė, šiluma, kurios trokštate, šiandien atrodys nepasiekiama.

Liūtas

Kad neprarastumėte kitų pasitikėjimo, pasistenkite elgtis kuo ramiau, nebrukite savo nuomonės ir planų, venkite konfrontacijos. Pasitelkite kantrybę, taktą bendraudami su vaikais, mylimu žmogumi. Auklėti galima subtiliau.

Mergelė

Ši diena nelabai leis džiaugtis gyvenimu, nes mintys suksis apie nemalonias smulkmenas, finansines problemas. Siekdami patenkinti savo poreikius, galite nepastebėti ar nepaisyti artimų žmonių norų, kolegų interesų.

Svarstyklės

Jei tvirtai stovite ant žemės ir esate racionalūs, teisingai įvertinsite tiek savo galimybes, tiek realiausias galimas veiksmų pasekmes. Vis dėlto verčiau nesikivirčykite su tais, nuo kurių esate priklausomi profesine ar kitokia prasme.

Skorpionas

Šiandien nelengvai arba ne taip, kaip norite, spręsis svarbių ryšių, dalykinių sutarčių ir meilės partnerystės klausimai. Panašu, kad kils grėsmė susikompromituoti per meilės ryšius, finansines aferas.

Šaulys

Su meile, pramogomis, vaikų reikalais susijusių reikalų šiandien nė neverta planuoti - viskas gali apsiversti aukštyn kojomis. Diena bus palankesnė, jei neieškote nenusipelnytos naudos bei abejotinų nuotykių. Itin saugokite sveikatą.

Ožiaragis

Šiandien būsite nusiteikę daryti tik tai, kas įprasta ir būtina. Norėsis vienatvės, ramybės. Tačiau vargu ar pavyks išvengti nemalonių staigmenų. Svarbu pasirūpinti, kad jus suptų patikimi bendraminčiai, ypač jei vykdote atsakingą veiklą.

Vandenis

Jūsų nuotaikos bus gana permainingos. Galite jaustis pavargę nuo triukšmo, šurmulio ir įtemptų darbų. galimas nelengvas pokalbis su draugu, gerbėju ar mylimu žmogumi. Kažkuo nusivilsite, apniks abejonės.

Žuvys

Įtemptos, rimtos pastangos turėtų nešti sėkmę. Tačiau gali būti, kad jums norėsis gauti naudos kitų sąskaita, naudojantis tarnybine padėtimi ar pan. Vargu ar toks poelgis liks nepastebėtas ir atitinkamai neįvertintas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų