REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Verslininkas ryte žuvies neberado savo namų kieme stovėjusiame automobilyje.  

 Verslininkas ryte žuvies neberado savo namų kieme stovėjusiame automobilyje.  

REKLAMA

„Aš buvau pirkęs iš laivų žuvį, ją pasidėjau, ryte turėjau vežti būtent į parduotuvę“, - pasakoja „Pasaulio žuvų logistika“ vadovas Marius Narbutas.

REKLAMA
REKLAMA

Parduotuvės vadovams vyras pranešė, kad iš jo kiemo pavogė 6 dėžes žuvies: 100 kg upinių plekšnių ir 50 kg Baltijos menkių. Tačiau istorija tuo nesibaigė. Po maždaug valandos į už poros kilometrų esančią žuvies parduotuvę užsuko du vaikinai ir mergina. Pardavėjai jie pasiūlė pirkti žuvies.  

REKLAMA

Parduotuvės vadovai tyliai surengė pasalą: sutiko pirkti žuvį, o trijulė paaiškino netrukus žuvį atvešianti su taksi.  

„Atėjo, pradėjo krauti žuvį, mes užrakinome duris iš visų pusių ir juos sulaikėme. Po to atvažiavo policija, juos pradėjo tikrinti, pasirodo, kad tai yra narkomanai, rado švirkštus“, - istoriją tęsė M. Narbutas.

Kad žuvis vogta, abejonių nekilo – taip paprastai ne verslininkai žuvies dėžėmis nusipirkti negali. O į verslininkus narkomanų trijulė nebuvo panaši – sunkiai pakėlė pilnas dėžes, vienas eidamas apvirto.

REKLAMA
REKLAMA

Trijulė nieko neįtarė, iškrovė žuvį ir susiprato tik tada, kai į parduotuvę atvažiavo policija. Į areštinę uždarytas 23-ejų įtariamasis, prisiėmęs kaltę dėl vagystės. Pasak parduotuvės vadovų, vagių narkomanų čia pasitaiko, neša brangesnes prekes – krevetes ar žuvis.

Plačiau apie tai – TV3 reportaže.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų