REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Lietingas ruduo (nuotr. Fotolia.com)

Šią savaitę Lietuvoje pajusime orų permainas. Savaitės viduryje sniegą pakeis lietus ir šlapdriba, temperatūra pakils ir ištirpdys Lietuvą nuklojusį sniegą.

30

Šią savaitę Lietuvoje pajusime orų permainas. Savaitės viduryje sniegą pakeis lietus ir šlapdriba, temperatūra pakils ir ištirpdys Lietuvą nuklojusį sniegą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antradienio dieną vietomis pasitaikys nedideli krituliai. Tai gali būti silpna lijundra, bet ji pasirodys ne visuose rajonuose. Naktį ir rytą daug kur bus plikledis. Temperatūra naktį 0–1 laipsnis šilumos, vakariniame šalies pakraštyje iki 5 laipsnių šilumos. Dieną temperatūra svyruos nuo 0 laipsnių iki + 2 laipsnių, šilčiau bus Klaipėdoje, ten + 5 laipsniai.

REKLAMA

Trečiadienį ir ketvirtadienį - temperatūra toliau kils

Trečiadienį temperatūra toliau augs. Vilniuje bus +1 laipsnis, Kaune bus apie + 2 laipsnius, pajūryje iki + 8 laipsnių. Šiauliuose, Panevėžyje apie + 1 laipsnį. Šią dieną vietomis numatomi nedideli krituliai: Vilniuje lijundra, šiauriniuose rajonuose šlapdriba, kitur trumpas lietus.

Ketvirtadienio dieną termometro stulpelis dar labiau kils virš nulio, Vilniuje bus + 4, Kaune apie + 5 laipsniai, pajūryje iki + 8 laipsnių. Šiauliuose, Panevėžyje apie + 5 laipsniai. Visoje Lietuvoje pasirodys Lietus, kai kur, rytiniuose rajonuose ir šlapdriba.

REKLAMA
REKLAMA

Naktimis temperatūra nekris žemiau 0, bus iki + 2, o Klaipėdoje dar šilčiau, iki + 6 laipsnių.

„Aš matau paskaičiavimus, kad ketvirtadienį jau visą Lietuvą aplankys pliusinė temperatūra, ir dieną jau iki 7- 8 laipsnių šilumos gali būti. Taip ir grįš ta šiluma, palikusi žiemos šalčius. Šią savaitę grįžtame į normalias rudenines klimatines sąlygas. T.y. Vėjas, lietus ir kitos šlykštynės, kurias mes taip mėgstame, pats tas bjaurumas atkeliaus“, – juokavo sinoptikas Naglis Šulija.

Penktadienį situacija nesikeis

Penktadienį temperatūra toliau augs. Dieną Vilniuje bus + 6 laipsniai. Kaune dieną bus + 7 laipsniai, pajūryje iki + 9 laipsnių. Šiauliuose, Panevėžyje apie + 7 laipsniai. Naktimis temperatūra kris iki + 4 – 5. Tiek diena, tiek naktį bus lietaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Savaitgalį vyraus rudeninis lietus

Savaitgalį vyraus vis bjauresnis ruduo, lis, bet sekmadienį gali pasirodyti ir saulė, kiek pataisysianti situaciją. Šalčiai negrįš. Dieną Vilniuje bus + 7 laipsnisi. Kaune dieną bus + 7 laipsniai, pajūryje iki + 8 laipsnių. Šiauliuose, Panevėžyje apie +6 laipsniai. Naktimis temperatūra kris iki +3 – 4 laipsnių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų