REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
93
Rytas (nuotr. Fotolia.com)

Padovanokite sau išskirtinį sekmadienį: horoskopas 12 zodiako ženklų

Lapkričio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

93

Lapkričio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Panašu, kad iš aplinkinių reikalaujate daugiau nei jie pajėgūs ir pasirengę jums duoti. Gali tekti grįžti prie neišspręstos problemos. Kai susiduria skirtingi interesai, reikia ieškoti kompromiso. Vargu ar šiandien būsite tam nusiteikę.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Tikriausiai šiandien būsite labai įžvalgūs. Tačiau tai nereiškia, kad pavyks įveikti kliūtis, trukdančias suprasti kitus žmones, užjausti bei mylėti. Tam trukdys pavydas, tolerancijos stoka arba tiesiog susirūpinimas finansine situacija.

REKLAMA

Dvyniai

Būsite aktyvūs ir sumanūs. Mintys ir kalbos daugiausia suksis apie kelionių įspūdžius bei numatomus maršrutus, toli vykstančius įvykius, ateities planus, studijas. Galbūt susitiksite su žmogumi, kuris kažkur keliavo ir turi ką papasakoti.

Vėžys

Diena bus nelengva, jei nevaldysite emocijų, viršysite greitį, ginčysitės su vadovybe, kelsite skandalus. Dalykiškumas ir santūrumas padėtų išvengti daugelio problemų. Šiuo metu neverta rizikuoti profesine padėtimi.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jūsų dėmesio reikalaus artimi žmonės, draugai. Stengdamiesi visiems būti paslaugūs, galite nuskriausti save. Nereikėtų krautis visų darbų tik ant savo pečių. Pasitelkite bendriems tikslams darbo ar bendraminčių kolektyvą.

Mergelė

Panašu, kad kažkokios nematomos kliūtys trukdys įgyvendinti numatytus tikslus. Vis dėlto nors praktiniai reikalai klostysis ne itin sklandžiai, teorine prasme jums pavyks neblogai padirbėti. Labai pasitarnaus gera intuicija ir vaizduotė.

Svarstyklės

Būsite labai emocionalūs, darysite didelę įtaką kitiems. Reikėtų vengti neapgalvotų poelgių, pompastiškų pažadų. Visuose reikaluose būtina vadovautis sveiku protu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien turbūt teks nerimauti dėl nereikalingų ar nenumatytų išlaidų, verslo perspektyvų. Iš partnerių galite sulaukti priekaištų dėl neapdairumo, o iš kreditorių - pretenzijų dėl palūkanų, skolų neatidavimo, delsimo ar pan.

Šaulys

Panašu, kad mėginsite aiškintis sudėtingus santykius su aplinkiniais, o gal teks teikti interviu, atsakinėti. Net jei atrodys, kad jumis manipuliuojama, vis tiek būkite geranoriški, taktiški. Vėliau tai pasiteisins. Venkite alkoholio, kvaišalų.

Ožiaragis

Šiandien jus valdys emocijos, pirmiausia nukreiptos prieš artimuosius ir patį save. Galbūt sužinosite kažką tokio, ką aplinkiniai norėjo nuslėpti. Arba kiti sužinos apie jus. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis nusiraminti.

REKLAMA

Vandenis

Šiandien daugiau dėmesio skirkite mylimiems žmonėms, vaikams, globotiniams. Atvirai išsakykite savo nuogąstavimus, pasiūlymus bei kitus paskatinkite atsiverti. Drauge lengviau rasite protingas išeitis.

Žuvys

Turbūt kils įvairių pasąmoninių baimių, nors tam galbūt nebus rimto pagrindo. Užsitęsusi nervinė įtampa gali pakenkti jūsų sveikatai, tad reikėtų užsiimti naudinga veikla, padedančia užsimiršti. Susilaikykite nuo svaigalų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų