REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Kim Kardashian (nuotr. Vida Press)

Po įvykių Paryžiuje, realybės šou žvaigždė Kim Kardashian ilgai slėpė save nuo gerbėjų, atsiribojo ir nuo socialinių tinklų: nebekėlė nuotraukų ar įrašų.

45

Po įvykių Paryžiuje, realybės šou žvaigždė Kim Kardashian ilgai slėpė save nuo gerbėjų, atsiribojo ir nuo socialinių tinklų: nebekėlė nuotraukų ar įrašų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šventė Heloviną

Visgi tylos laikai baigėsi – jos brolis Robas pasidalino keliomis nuotraukomis, kaip garsi mamytė ir jos dukra North bei sūnus Saint šventė Heloviną. Akivaizdu, jog Kim vis dar išgyvena nelengvą laikotarpį, po spalį įvykusios nelaimės. Tačiau moteris savo laiką skiria vaikams, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA

Nuotraukose, kuriomis pasidalino Robas, tiek Kim, tiek jos dukra apsirengę Disnėjaus princese Jasmine. Aišku, mergaitės kostiumas kiek santūresnis nei motinos, tačiau matosi, jog abi puikiai leidžia laiką.

Jauniausias vaikas – Saint (11 mėn.) aprengtas tos pačios pasakos herojumi – Aladinu. Jis sėdi ant kilimo, kuris Disnėjaus sukurtoje istorijoje skraido.

Kim brolis pripažino, kad sesuo mėgsta Heloviną, be to, dėl įvykių Paryžiuje, ji negalėjo nuvilti savo vaikų, o ypač – dukters North. Mergaitė šiuo metu įsimylėjusi princesė Jasmine veikėją ir norėjo juo pasipuošti kartu su mama.

REKLAMA
REKLAMA

Apiplėšimas Paryžiuje

JAV realybės televizijos žvaigždė Kim Kardashian spalio 3 d. buvo pagrobta viename Paryžiaus viešbutyje policininkais apsimetusių užpuolikų, kurie jai grasino ginklu, pranešė garsenybės atstovė.

Kiek anksčiau K.Kardashian vyras – repo superžvaigždė Kanye Westas – netikėtai nutraukė savo pasirodymą viename festivalyje Niujorke.

K.Kardashian, televizijos realybės šou „Gyvenimas su Kardašianais“ (Keeping Up with the Kardashians) žvaigždė ir vienas iš JAV populiariosios kultūros simbolių, buvo išvykusi dalyvauti Paryžiaus mados savaitėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tylos siena

JAV televizija „E!“ po Kim Kardashian apiplėšimo sustabdė šou „Keeping Up with the Kardashians“ filmavimą, pranešė garsenybių pasaulio naujienų portalas people.com.

Vos kelios dienos po to, kai socialinių tinklų žvaigždei Paryžiuje per mados savaitę plėšikai, grasindami šaunamuoju ginklu užkimšo burną ir surišę ją išsinešė papuošalų už maždaug 10 mln. eurų, televizija šio realybės šou serijų filmavimą sustabdė.

„Kim gerovei šiuo metu tenka pagrindinis mūsų dėmesys. Joks sprendimas nebuvo priimtas dėl to, kada filmavimas bus atnaujintas“, – ketvirtadienį patvirtino „E!“ atstovas.

REKLAMA

Nors dviejų vaikų motinos ir reperio Kanye Westo (Kanjė Vesto) žmonos atstovas po incidento „People“ sakė, kad ji „ smarkiai sukrėsta, bet fiziškai nenukentėjo“, jai artimas šaltinis sakė, kad ji neribotam laikui sustabdė visus įsipareigojimus.

„Kim vis dar prislėgta ir padėtis net nepriartėjusi prie grįžimo į normalias vėžes. Ji neturi planų artimoje ateityje dirbti. Ji tiesiog nori būti namuose su savo vaikais, – sakė šaltinis. – Ji supranta, kad gyveno burbule. Ji niekada nebūtų įsivaizdavusi, kad bus taip apiplėšta. Dabar ji labiau nei kada nors nerimauja dėl vaikų apsaugos. Ji nenori išleisti jų iš akių.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų