REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Žygimantas Gečas ir Anžela Adamovič (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Muzikiniame šou „X faktorius“ 2014 metais susipažinę Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas jau pradėjo planuoti dieną, kai vienas kitam prisieks amžinąją meilę. Dainininkų sužadėtuvės buvo plačiai nušviestos lietuviškos žiniasklaidos, bet Anžela sako, jog toks dėmesys jų poros tikrai netrikdo.

16

Muzikiniame šou „X faktorius“ 2014 metais susipažinę Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas jau pradėjo planuoti dieną, kai vienas kitam prisieks amžinąją meilę. Dainininkų sužadėtuvės buvo plačiai nušviestos lietuviškos žiniasklaidos, bet Anžela sako, jog toks dėmesys jų poros tikrai netrikdo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atvirkščiai – mergina galvoja, kad tokių laimingų akimirkų slėpti neverta, o jomis reikia dalintis. Apie planuojamas vestuves, santuokos įžadus ir „X faktoriaus“ atneštą dėmesį kalbamės su „Pop ladies“ nare Anžela Adamovič.

REKLAMA

Svajoja apie šventę be įsipareigojimų

„Visų pirma, mes nesureikšminame to dėmesio. Jei mus ir nufotografuoja kažkur apsikabinus, nieko keisto, juk esam sužadėtiniai. Bet žurnalistai tikrai laiko atstumą nuo mūsų, mūsų netrukdo ir santykių tikrai tai neveikia. Galvojame, kad mūsų vestuvės bus gan viešos. Tikrai nevaidinsime, kad esame didelės žvaigždės ir savo laimės neslėpsim. Be to, kodėl nepasidalinti su žmonėmis savo laimingomis akimirkomis“ – klausia A. Adamovič.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniuje ar Žygimanto gimtinėje Telšiuose vestuves planuojanti pora tikisi, kad jų šventė bus stebuklinga diena ne tik jiems, bet ir jų artimiesiems.

„Turime daug draugų, tad tikrai planuojame turėti pamerges ir pabrolius, tačiau norisi, kad šventė būtų linksma ir visi būtų atsipalaidavę, nebūtų jokių įsipareigojimų. Mano vestuvių įsivaizdavimas nuo tada, kai buvau maža, labai pasikeitė.

Galvojau, kad vien tik nuotakos svajoja apie vestuves ir tai yra tik nuotakų reikalas. Bet, kai jos pradeda svajoti, jaunikio ir būsimo vyro šalia dar nėra. Kai atsiranda žmogus, viskas labai pasikeičia“, – šypsosi Anžela.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anžela sako nemananti, kad būsimos žmonos pareigos gali nesutapti su jos karjera scenoje. Moteris teigia, kad jau dabar gyvenant su Žygimantu jaučiasi tarsi būtų jo žmona. Paklausta, kodėl pora vis tik nusprendė įteisinti savo santykius, dainininkė sako, kad tai yra ypatinga diena dviejų žmonių santykiuose.

„Vyras ir moteris tą dieną pasižada visą gyvenimą praleisti kartu. Tai yra didelis ir labai svarbus įžadas. Manau, kad reikia tai atšvęsti, reikia šią dieną praleisti ypatingai, juk tai vienas iš didžiausių apsisprendimų gyvenime“, – sako Anžela.

REKLAMA

Paklausta, ar pora planuoja šeimos pagausėjimą, ji nei nemirktelėjusi atsako „žinoma“, tačiau, ar tai bus artimoje ateityje, neišduoda.

Populiarumas daug ką apvertė aukštyn kojomis

Žygimantas ir Anžela susipažino besifilmuodami muzikiniame šou „X faktorius“, tačiau televizija Anželai davė ne tik meilę, bet ir populiarumą. Šiuo metu atlikėja yra grupės „Pop ladies“ narė, dalyvauja įvairiuose televizijos projektuose bei jau spėjo papuošti ne vieną žurnalo viršelį.

„Televizija man atnešė populiarumą, dar daugiau praktikos, pasitikėjimo savimi. Ir prieš dalyvaudama šou turėjau nemažai patirties, susijusios su scena, bet populiarumas daug ką apvertė aukštyn kojomis. Tikrai galėčiau dalyvauti tokiame šou dar kartą ir siūlau tai daryti tiems, kurių tikslas yra būti atlikėju. Žinoma, jei tik projektas atitinka atlikėjo stilių“, – pasakoja moteris.

REKLAMA

Atlikėja prisipažįsta, kad jos pačios muzikinis stilius dalyvaujant šou ir po jo taip pat šiek tiek kito. Pasak Anželos, tai natūralus procesas, nes artistas išgyvena skirtingus etapus ir turi keistis – išbandyti griežtesnį, švelnesnį stilių.

Dainininkė pasakoja, kad keitėsi ne tik jos muzikinis stilius, bet ir ją supantys žmonės.

„Nežinau, ar pasikeičiau aš, ar žmonės, tačiau su kai kuriais santykiai tikrai pasikeitė. Aš kiekvienam dalyvaujančiam tokiame projekte patarčiau neužmigti ant laurų, o dar svarbiau – išlikti savimi. Tai yra sunkiausia – linkiu visiems „nesužvaigždėti“. Tai yra laikina ir tai gadina tiek asmeninį charakterį, tiek santykius su artimaisiais. Manau, kad kiekvienas praeina tą laikotarpį: vienas suserga stipriau, kitas – silpniau“, – pokalbį užbaigia Anžela.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų