REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Mergelei - raudoni rėmeliai (nuotr. Fotolia.com)

Sužinokite, kuo ypatingas šis šeštadienis: horoskopas 12 zodiako ženklų

Lapkričio 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

33

Lapkričio 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Svarbių reikalų tvarkymo niekam nepatikėkite. Neišsigąskite, jei kas nors primins senus, neįvykdytus įsipareigojimus, staiga aptiks dalykų, kuriuos slėpėte.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Būkite taupesni, saikingesni ko nors norėdami, kitaip įsivelsite į nemalonią istoriją. Šios dienos finansiniai pasiūlymai gali pasirodyti visai gražūs, viliojantys, tačiau jie bus tušti – neverta rizikuoti ar atsisakyti ko nors vertinga.

REKLAMA

Dvyniai

Stigs erdvės bei laiko reikalingam manevrui, tad jūsų elgesys turi būti lankstus ir nesuvokiamas konkurentams, priešams. Mokėkite saugoti paslaptis, ypač susijusias su finansiniais reikalais.

Vėžys

Išbandymų metas. Neskubinkite įvykių, mokėkite atsitraukti. Palankiau veikti per neoficialius kanalus. Nepalankus laikas su vadovybe aptarinėti finansines perspektyvas, kaip ir su savo pora aiškintis meilės santykius.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Reikalai pajudės sparčiau, bet rutuliosis kitaip, nei planavote, – vis dėlto pasiruoškite perimti iniciatyvą į savo rankas. Bent jau partneriais nepasikliaukite: per juos galite nukentėti. Negeras laikas avantiūroms, ypač norint nesunkiai užsidirbti pinigų.

Mergelė

Susitelkite, imkitės sunkių, gal net nemalonių darbų. Nesiginčykite su kolegomis. Tinkamas metas iš esmės susitvarkyti namuose.

Svarstyklės

Galite patirti, kad nuo jūsų mažai kas priklausys: šiuo metu jūsų partneriai (o gal ir priešai) taps stipresni už jus. Netinkamas laikas veltis į kovą, konfliktus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Sunkoka diena, tačiau likite draugiški, diplomatiški ir išvysite, kiek daug žmonių jums simpatizuoja. Neatsargus žodis ar neapgalvotas poelgis gali nublokšti atgal.

Šaulys

Neskubėkite žavėtis avantiūristiškais pasiūlymais ir projektais: šiuo metu būsite linkę į iliuzijas. Įsimylėti irgi ne laikas.

Ožiaragis

Šiandien dera imtis kraunamų užduočių darbe bent jau tam, kad vadovai nesuabejotų jūsų atsidavimu ir galimybėmis. Kita vertus, šios dienos problema – kokybė. Būkite atidesni mylimam žmogui, artimiesiems.

REKLAMA

Vandenis

Nieko nekeiskite, džiaukitės tuo, ką turite. Nesikiškite į įvykių eigą ir partnerių sprendimus. Dabar prasminga atitolti, atsiriboti.

Žuvys

Įtemptas laikas: nereikėtų imtis sunkių, alinamų darbų, priimti atsakingų sprendimų – apsiriksite. O jei reikia išsiaiškinti silpniausią savo veiklos vietą, jei norite suvokti, iš kur artimiausiu metu reikėtų laukti nemalonumų, gilinkitės į šios dienos naujienas ir savo nuojautą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų