REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
48
Vita Jakutienė (nuotr. facebook.com)

Atlikėja Vita Pliadytė – trijų vaikų mama. Nepaisant to,  demonstruoja pavydėtinas kūno formas.

48

Atlikėja Vita Pliadytė – trijų vaikų mama. Nepaisant to,  demonstruoja pavydėtinas kūno formas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip jai pavyksta? Paslaptį V. Jakutienė šiandien atskleidė socialinėje erdvėje. Tai – viso pasaulio žvaigždžių pamėgtas specialiai ką tik pagimdžiusioms moterims skirtas korsetas.

REKLAMA

„Noriu pasidalinti nuostabiu atradimu su visomis moterimis. Dažnai klausiate, kaip man pavyko taip greit atsikratyti po nėštumo likusiu pilvuku. Po nėštumo greitai ir efektyviai atsikračiau papildomų kilogramų, ir vėl galiu džiaugtis dailia figūra! Labai rekomenduoju ne tik būsimoms mamytems bet ir toms, kurioms niekaip nepavyksta atsikratyti papildomų kilogramų liemens srityje!“, – „facebook“ rašė V. Jakutienė.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad moteris kartu su Justu Jakučiu ji susilaukė dukters Nikoletos ir sūnaus Armando. O šių metų birželio mėnesį ji susilaukė dar vienos mergaitės. Trečio vaiko tėvo vardą V. Jakutienė ilgai slėpė. Tačiau praėjus keliems mėnesiams po gimdymo pranešė, kad tai – pernai lapkritį nužudytas jos širdies draugas Deimantas Bugavičius.

„Nėra minutės, kuomet apie tave nepagalvočiau... Tu kaip angelas atsiradai ir išėjai iš mūsų gyvenimo, palikdamas stebuklą, kurį aš sūpuoju savo rankose... Mylėjau, myliu ir mylėsiu... O tu ... Tu amžinai gyvensi mūsų širdyse...“ – jautrų įrašą skelbė buvusi merginų grupės „OMG“ narė.

Įrašą lydėjo ir žavus nuotraukų koliažas, kuriame Vita pozuoja su padidėjusiu nėščiosios pilvuku bei D. Bugavičiumi.

tv3.lt portalas susisiekė su žinoma moterimi, tačiau atvirauti šia tema ji privengė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų