REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Inga Valinskienė (nuotr. Fotodiena.lt)

Aksominis dainininkės Ingos Valinskienės balsas primena rudenį. Tačiau rudeninis liūdesys jos nekankina.

27

Aksominis dainininkės Ingos Valinskienės balsas primena rudenį. Tačiau rudeninis liūdesys jos nekankina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aš skaidrinu rudenį labai paprasta mintim. Įsivaizdavimu ir tikėjimu, kad yra labai daug žmonių, kurie sugeba su tuo tvarkytis“, – liūdesio malšinimo taisykle pasidalija dainininkė.

REKLAMA

TV3 televizijos laidoje „Pasaulis pagal moteris“ viešėjusi I. Valinskienė parodė netikėtą savo charakterio pusę.

„Esu pesimistė, nesu amžinas pozityvas. Taip, man reikia patarimų iš moteriškų žurnalų, kurie pataria atsistoti prieš veidrodį ir kartoti, kad esu pati gražiausia, nuostabiausia, man viskas gerai“, – prisipažįsta dainininkė.

Dainininkė prisipažino savyje tramdanti „monstrus“. Kaip jai pavyksta visa tai paslėpti?

„Aš esu labai gerai išauklėta. Man atrodo, kad negražu ir nepadoru kitiems žmonėms demonstruoti savo pyktį. Jie nėra to verti. Kodėl tu turiu juos apkrauti? Mano manymu, statyti save į centrą, reikalauti dėmesio, nes tu jautiesi kažkoks išskirtinis, yra paprasčiausias neišsiauklėjimas“, – televizijos laidoje atviravo dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta apie geros savijautos paslaptį, I. Valinskienė nusprendė pajuokauti ir tuo pačiu įgelti interneto komentatoriams.

„Na, kokios 37 plastinės operacijos. Aš niekada gyvenime to nedarau, saugau savo nervukus, tačiau mano draugės paskaito komentarus ir kartais jais pasidalija su manimi“, – juokėsi I. Valinskienė ir prisipažino, kad dėl puikios savijautos net mitybos derinti nesistengia, – Esu tinginė. Ir labai pavydžiu toms disciplinuotoms moterims, kurios, tikiuosi, ne tik giriasi žurnaluose, kaip tvarkingai jos gyvena, bet iš tikrųjų taip ir gyvena“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų