REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Būtinas didesnis atidumas ir atsargumas. Svarbesniems susitikimams ir reikalams tvarkyti tinkamesnis laikas popiet. Vėlai vakare būkite itin atidūs: galimos provokacijos.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Energingos veiklos diena, kai pavyksta išspręsti įsisenėjusias problemas. Vakaras palankus romantiškai vakarienei.

REKLAMA

Dvyniai

Nesistenkite jėga skubinti įvykių – vilkinimas šiuo metu suteiks progos dar kartą viską peržvelgti, paieškoti trūkumų, klaidų ir kai ką perdaryti iš naujo. Vakaro naujienos atvers naujų galimybių. Tai palanki diena moterims.

Vėžys

Iki pietų neblogas laikas tvarkyti skubius reikalus, susitikti su reikalingais žmonėmis. Būkite atidūs jus pasiekiančiai informacijai. Vakarą praleiskite namie – pokalbiai su artimaisiais padės geriau vienam kitą suprasti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Pakaks įvairių nepatogumų, kliuvinių, ginčų, tačiau tai bus į naudą. Pavakarė turėtų būti visai nebloga. Vakaras tinkamas griežtai pasikalbėti su savo vaiku ar pasiaiškinti santykius su mylimu asmeniu. Žodžiu, tai geras laikas pakovoti už jums svarbaus asmens dėmesį.

Mergelė

Nebus sudėtinga išspręsti komplikuotas problemas, sutvarkyti net gana painius reikalus. Tiesa, atsakingus sprendimus, susijusius su karjera, geriau priimti poryt.

Svarstyklės

Būkite atidūs smulkmenoms, bet ne smulkmeniški. Jei jūsų laukia svarbus reikalas, geriau jį atlikti iki pietų. Vėliau geras laikas susitikimams, deryboms, susitarimams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jums seksis, iki pavakarės bus ne viena palanki proga. Ieškokite jus palaikančių asmenų, susitikite su konkurentais, gal net priešais – dabar bus lengviau rasti abi puses tenkinantį sprendimą. Vakaras gana nervingas.

Šaulys

Iki pietų sudėtingas metas. Pasistenkite atsiteisti su skolininkais, ištesėti senus pažadus. Be reikalo nerizikuokite. Likite realistai, nepykite ant savęs ir kitų ir nesitikėkite stebuklo. Vakaras bus tikrai smagus.

Ožiaragis

Palanki diena, ypač iki pietų, kai daug kas pavyksta savaime. Šiandien nemenkai gali pagelbėti draugai: jie padės išspręsti rūpimą klausimą. Diena palanki tvarkyti su jūsų karjera susijusius reikalus.

REKLAMA

Vandenis

Viskas įveikiama, jei nepamirštama, dėl ko kovojama. Nepasiduokite, likite tvirti iki galo. Draugiškiems susitikimams nebloga pavakarė, vakaras.

Žuvys

Iki pietų geras laikas svarbiems susitikimams, atsakingiems pokalbiams: jus supras, įvertins, palaikys, sulauksite tikros bičiuliškos pagalbos. Vėliau geriau imtis tik to, kas lengva ir malonu, ir nieko neskubinti (bet kokiu atveju reikalai įstrigs).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų