REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
Erika Vitulskienė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Antradienį į rusų dramos teatrą rinkosi kviestiniai svečiai. Čia surengtas išskirtinis „G&G Sindikatas: Unplugged“ koncertas.

49

Antradienį į rusų dramos teatrą rinkosi kviestiniai svečiai. Čia surengtas išskirtinis „G&G Sindikatas: Unplugged“ koncertas.

REKLAMA

Prieš prasidedant šou, prie foto sienelės rikiavosi garsiausios šalies hiphop grupės artimieji, bičiuliai bei ištikimiausi gerbėjai. Tarp jų – ne vienas žinomas veidas.

Pasiklausyti hiphopo atvyko ir charizmatiškoji Erika Vitulskienė.

„Aš tų kokteilinių vakarėlių nelabai mėgstu, tačiau myliu muziką, kuri ne tik gerai skamba, bet ir siunčia kažkokią žinią. O „„G&G Sindikato““ dainos apie gyvenimo prasmę, kovą, apie tai, jog kad ir kaip kartais sunku, reikia pakelti galvą“, – sako E. Vitulskienė.

Galbūt ne vienam sunku patikėti, tačiau elegantiškoji operos solisto Merūno Vitulskio žmona – repo gerbėja.

„Klausau repo, tačiau ne tik jo. Klausau visko. Be to, esu truputį pažįstama su Svaru. Žaviuosi jo gyvenimo filosofija. Žaviuosi tuo, kaip jis auklėja vaikus. Iš tokių tėčių kaip Svaras reikėtų pasimokyti ne vienam. Tai žmogus, kuris neužsidaro kažkokioje stereotipinėje rusų laikų dėžutėje. O tuo pačiu plečia ir mūsų visų akiratį“, – aiškino moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar ir pati yra išskirtinė mama, E. Vitulskienė nė nesudvejojo.

„Ačiū Dievui, nesu standartinė mama“, – patikino puikiai nusiteikusi E. Vitulskienė.

tv3.lt primena, kad Erika ir Merūnas Vitulskiai susituokė 2011-ųjų balandį, po šešerių metų draugystės. Sutuoktiniai kartu augina du sūnus. 2014-ųjų spalio 16-ąją gimė Ajus, o šių metų sausio 8-ąją dieną gimė Herkus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų