REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Aleksandras Zubovas (nuotr. asm. albumo)

Socialinę erdvę šturmuoja dar vienas sekėjų magnetas. Tai – didžėjus Aleksandras Zubovas, sceniniu slapyvardžiu DJ Alex Bit. Prieš dvidešimtmetį savo veiklą pradėjęs vyras tik prieš tris metus pasijuto įgyvendinantis savo svajonę – groti didžiosiose šokių salėse. Anglijoje gyvenančiam Aleksandrui teko linksminti pačių garsiausių naktinių klubų publiką Londone, Birmingame, Mančesteryje ir net gi Bostone.

36

Socialinę erdvę šturmuoja dar vienas sekėjų magnetas. Tai – didžėjus Aleksandras Zubovas, sceniniu slapyvardžiu DJ Alex Bit. Prieš dvidešimtmetį savo veiklą pradėjęs vyras tik prieš tris metus pasijuto įgyvendinantis savo svajonę – groti didžiosiose šokių salėse. Anglijoje gyvenančiam Aleksandrui teko linksminti pačių garsiausių naktinių klubų publiką Londone, Birmingame, Mančesteryje ir net gi Bostone.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neseniai internete pasklido žinia, kad žaibišku greičiu išpopuliarėjęs vyras koncertinį turą planuoja ir Lietuvoje. Pranešime rašoma, kad DJ Alex Bit surengs pasirodymus didžiosiose, „Siemens“, „Žalgirio“, „Cido“ ir „Švyturio“, arenose.

REKLAMA

Deja, vyras dar nė pats nežino, kuomet galės atvykti į gimtąją Lietuvą. Mat sėkmingai dirba ir su šeima gyvena Londone. Nuomojamame būste apsistojęs Aleksandras gimtinėje apsilankyti norėtų, bet šią svajonę jis įgyvendins tik sukaupęs atliekamą sumą pinigų. Tad žinia apie Lietuvoje vyksiančius koncertus – tik piktavalių apgaulė. 

„Aš puikiai žinau žmones, kurie nori man pakenkti. Su tuo dorotis tenka jau visus metus. Vienas jų tikina, kad padėjo man siekiant karjeros. Tačiau taip nėra, viską kuriu pats. Iš pradžių mano veikla socialinėje veikloje rūpėjo 50, po kelių mėnesių 1500 sekėjų. Tuomet ir atsirado žmogus, kuris panoro paversti mane pajuokos objektu. Tačiau jam nepavyko. Išgalvotas koncertinis turas irgi jo darbas. Daugiau niekas negalėjo taip pasielgti. Tačiau viskas jau perduota policijai. Bičiulis pranešė pareigūnams apie tai, kas vyksta. Šie prižadėjo viskuo pasirūpinti. Tai tikrai ne mano kaltė – turiu įrodymų. Kai kurie greitai suprato, kad tai apgavystė, o kiti ėmė mane smerkti. Sulaukiau net grasinimų sau ir savo šeimai“, – atviravo Aleksandras.

REKLAMA
REKLAMA

Sekėjų armija

Vyras įtaria, kad šios aferos kaltininkai – konkurentai. O konkuruoti yra dėl ko. Už kelių savaičių 40-metį švęsiantis Aleksandras sėkmingai vykdo jį išpopuliarinusią veiklą. Beveik 12 000 sekėjų „Facebook“ turintis didžėjus kone kasdien savo paskyroje rengia tiesiogines transliacijas. Kaskart jas stebi nuo 2500 iki 5000 žmonių. Didžiausias stebėtojų skaičius, susirinkęs transliacijos metu – net 35 000.

„Aš darau tai, kas man patinka, todėl ir išpopuliarėjau. Plokšteles suku apie 20 metų. Nuolat stebiu, kaip dirba kiti. Domiuosi, kokia muzika patinka publikai. Žinau, kas patraukia klausytojus, dėl jų ir leidžiu būtent tokią muziką. Pastebiu kitų didžėjų klaidas. Didžiausia jų – susireikšminimas. Žmonės mėgsta paprastumą, nuoširdumą. Taip pat stebiu ir kitas tiesiogines transliacijas. Matau, kad daug kas filmuodamiesi išgėrinėja, rūko žolę. Aš tokių video neturiu. Todėl tas žiūrovų skaičius ne mažėja, o didėja“, – įsitikinęs rusiškos muzikos remiksus pamėgęs vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaskart jo klausosi tūkstančiai, tačiau DJ Alex Bit išskiria tris didžiausius savo gerbėjus. Vienas jų net yra pasidaręs tatuiruotę su Aleksandro sceniniu slapyvardžiu. Ne vieną vakarą didžėjus praleido tiesiog susirašinėdamas su savo fanais.

„Jie supranta, kad nesu kažkoks pajuokos objektas. Dirbu nuoširdžiai ir žmonėms noriu suteikti tik gerų emocijų. Anksčiau negalėjau būti toks aktyvus socialinėje erdvėje, nes buvome įsivedę gana prastą internetą. Todėl gerbėjai man siuntė pinigus, kad užsisakyčiau spartesnį. Visus čekius jiems išsiunčiau, įrodžiau, kad pinigai nenuėjo veltui“, – atskleidžia Anglijoje gyvenantis didžėjus.

REKLAMA

Aleksandras sako, kad kai kurie fanai jam – tarsi šeimos nariai. Tiems, kurie juo domisi, vyras dovanoja įvairių atrakcijų. Pavyzdžiui, buvo surengęs konkursą, kuriame sudalyvauti norinčios merginos ant savo kūno turėjo užsirašyti Aleksandro sceninį slapyvardį. Ir, vyro nuostabai, ne viena šiai avantiūrai pasiryžo. Taip pat didžėjus ne kartą viešai pademonstravo dar vieną savo talentą – namuose pats kepė duoną.

„Aš ir pats nustebau, kuomet žmonės ėmė siųsti nuotraukas su savo iškepta duona. Džiugu, kad mano žinios kažkam naudingos“, – prisipažįsta DJ Alex Bit.

REKLAMA

Turi kitą darbą

Aleksandras filmuojasi tik vakarais. Dienomis jis pagal kontraktą dirba fabrike, gamina duris. Grįžęs po darbo vyras stoja prie didžėjaus pulto ir jungia Facebook live transliaciją. Jas stebi vis daugiau žmonių. Anot Aleksandro, kartą jam teko pasiekti net 80 000 interneto vartotojų auditoriją. Paklaustas, ar žmona nepavydi tokio gerbėjų dėmesio, Aleksandras nė nesudvejojo.

„Viskas mums klostosi kuo puikiausiai. Ji mane visuomet palaiko, mėgsta mano leidžiamą muziką, tad namuose niekuomet neliūdna. Kartais net padeda man perskaityti žiūrovų komentarus, nes aš pats ne visada spėju“, – prisipažįsta žaibiškai išgarsėjęs vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Su žmona Aleksandras susipažino dar gyvendamas Lietuvoje. Tačiau darbo sąlygų nelepintas vyras prieš dešimtmetį nusprendė išsikraustyti svetur. Keletą metų puoselėję romantiškus santykius, vėliau septynerius metus jiedu išvis nebendravo. Visgi meilė niekur nedingo. Nors vangiai nori leistis į asmeniškumus, Aleksandras atskleidžia, jog apie norą būti kartu, suprato susipažinęs su jųdviejų dukrele.

„Pamačiau ir supratau, tai – mano vaikas. Pradėjome dažniau bendrauti. Kiek vėliau pasiūliau Irmai viską mesti ir kuo greičiau atvykti pas mane. Ačiū Dievui, dabar mums niekas netrukdo. Vienas kitą stipriai palaikome. Per Kalėdas gims dar vienas vaikelis. Aš toks laimingas. Pagaliau po visų negandų galiu tai drąsiai teigti“, – atvirauja vyras.

REKLAMA

Kalbėdamas apie negandas vyras prisimena sunkmetį Lietuvoje.

„Gimtinėje buvo galimybių kaip reikiant prasimušti. Tačiau didžėjauti tikrai nėra taip lengva. Dirbdamas tokį darbą susipažįsti su įvairaus plauko žmonėmis. Vakarėliai, pramogų pasaulis po truputį mane vedė iš kelio. Dėl kai kurių savo įpročių vos nepraradau visų draugų. Atėjo momentas, kuomet reikėjo rinktis. Aš pasirinkau ramesnį gyvenimą“, – pasakoja Aleksandras.

Gyvenimo džiaugsmu dabar trykštančio didžėjaus planai – plėtoti karjerą. O tai, ką jis vadina karjera... nustebins. „Mano karjera yra mano šeima“, – nuoširdumu paperka Aleksandras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų