REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po ilgos kovos su piktadariais ir asmeninio gyvenimo nesėkmėmis, Žmogus-voras arba Piteris Parkeris atrado pusiausvyrą tarp pareigos žmonijai ir atsidavimo savo mylimajai Merei Džein (akt. Kirsten Dunst). Tačiau tai tik tyla prieš audrą. Po 2-jų  metų pertraukos į Lietuvos kino teatrus sugrįžta “Žmogus voras 3”.

REKLAMA
REKLAMA

Šia proga jaunimo pramogų kanalas MTV ir Acmefilms balandžio 30 dieną pristato išankstinį  naktinį filmo seansą Vilniuje „Coca Cola Plaza“ ir Kaune naujai atsidariusiame „Forum Cinemas“ Kauno Akropolyje, sakoma "Acme" pranešime spaudai.

REKLAMA

Kadangi pasaulinė „Žmogaus voro 3“ premjera įvyks tik gegužės 4 dieną, išankstinio naktinio seanso metu bus imtasi visų įmanomų saugumo priemonių. Į kino sales nebus įleidžiami žiūrovai, turintys vaizdo kameras ir/ar fotoaparatus su juose esančiomis filmavimo kameromis. Tokius pačius įspėjimus žiūrovai pamatys ir pirkdami bilietus, todėl pasiteisinimai, kad nieko apie tai nežinojo, paprasčiausiai negalios.

„Žmogus voras 3“ - jau ne pirmas sėkmingas Acmefilms ir MTV bendradarbiavimas, pristatant į lietuvą atvežamus filmus. Tiek filmas „Miego mokslas“, tiek „Marija Antuanetė“ į išankstinius seansus pritraukė pilnas sales žiūrovų, todėl tikimasi, kad ir šį kartą bilietai bus graibstyte graibstomi.

Naktinis MTV filmo „Žmogus voras 3” seansas balandžio 30 dieną 23:59 k/t „Coca Cola Plaza“ (Vilniuje) ir „Forum Cinemas“ (Kauno Akropolyje).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų