REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Karibų piratai: numirėlio skrynia" (Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest) antradienį laimėjo Žiūrovų simpatijų (People`s Choice) apdovanojimus kaip mėgstamiausias filmas ir geriausia kino drama.

REKLAMA
REKLAMA

Apdovanojimai buvo teikiami per renginį, kuriame dalyvavo daug Holivudo žvaigždžių ir per kurį buvo daug juokaujama apie Britney Spears (Britni Spirs) kelnaites - tiksliau jų nemūvėjimą.

REKLAMA

"Karibų piratų" žvaigždė Johnny Deppas (Džonis Depas), kuris 1 mlrd. dolerių (2,8 mlrd. litų) viso pasaulio kino teatruose surinkusioje juostoje suvaidino kapitoną Džeką Sparou, buvo apdovanotas kaip geriausias kino aktorius ir mėgstamiausia veiksmo filmų žvaigždė.

Jennifer Aniston (Dženifer Aniston), nusifilmavusi juostoje apie tarpusavio santykius "Išsiskyrimas" (The Break-Up), laimėjo geriausios kino aktorės apdovanojimą, o jos kolega ir buvęs mylimasis Vince`as Vaughnas (Vinsas Vonas) buvo išrinktas geriausiu pagrindinio vaidmens atlikėju vyru.

REKLAMA
REKLAMA

Geriausia pagrindinio vaidmens atlikėja moterimi žiūrovai pripažino Cameron Diaz (Kameron Dias), o Halle Berry (Heil Beri) pelnė prizą kaip geriausia veiksmo filmų aktorė.

Laimėtojų sąrašą filmų kategorijoje užbaigė "Klik! Arba gyvenimas pagreitintai" (Click), išrinktas geriausia komedija, ir animacinė juosta "Ratai" (Cars), pripažinta geriausiu filmu visai šeimai.

J.Aniston, segėjusi trumpu ir gražiai krentančiu sijonėliu, užlipo ant aukštos scenos ir, pasižiūrėjusi į savo gerbėjus, likusius apačioje, šyptelėjo ir tarė: "Sakau jums: juk puiku, kad mūvime kelnaites, ar ne?".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo jumoristinė replika popmuzikos dainininkei B.Spears, kuri praėjusių metų pabaigoje pateko į laikraščių puslapius, kai paparacai nufotografavo ją vilkinčią trumpa suknute ir po ja nemūvinčią kelnaičių.

Tačiau J.Aniston nebuvo vienintelė, tą vakarą pašmaikštavusi B.Spears atžvilgiu.

H.Berry, pasipuošusi įspūdingu "Gucci" sijonu, pasibaigiančiu aukštai ties šlaunimis, padėkojo Dievui už tai, kad nepamiršo apatinio trikotažo, o komikas Robinas Williamsas (Robinas Viljamsas), išrinktas juokingiausiu aktoriumi, reaguodamas į H.Berry sakė: "Dėkui Dievui, kad ji vilki šią suknelę... Britney, nepamiršk - kelnaitės".

REKLAMA

Mėgstami žiūrovų
Žiūrovų simpatijų prizai yra vieni pirmųjų, kurie teikiami per beveik du mėnesius trunkantį apdovanojimų sezoną, pasibaigsiantį vasario 25 dieną, kai bus išdalyti "Oskarai" - prestižiškiausi kino pramonės prizai.

Priešingai negu "Oskarus" ir kitus prizus, kurių laimėtojus renka kritikai, žurnalistų organizacijos ir kitos gildijos, Žiūrovų simpatijų apdovanojimus skirsto kino ir televizijos žiūrovai, balsuojantys internete.

Užkulisiuose kalbėdamas apie šiuos apdovanojimus R.Williamsas buvo kur kas rimtesnis.

"Šie apdovanojimai parodo, kad žiūrovams patinka tai, ką tu darai. Juk jie ir yra tie žmonės, kurie eina į kino teatrus ir žiūri televizijos šou", - sakė jis.

REKLAMA

Televizijos kategorijoje geriausia drama buvo išrinktas serialas "Grėjaus anatomija" (Grey's Anatomy), o geriausia komedija - "Du su puse vyro" (Two and a Half Men), kuriame pasakojama apie du suaugusius brolius, auginančius berniuką.

Geriausia nauja televizijos drama buvo išrinkti "Didvyriai" (Heroes), o geriausia nauja televizijos komedija - "Klasė" (The Class). Talentų šou "Amerikos dievaitis" (American Idol) antrus metus iš eilės pelnė geriausio realybės šou apdovanojimą.

Mėgstamiausio televizijos aktoriaus apdovanojimą žiūrovai skyrė Patrickui Dempsey (Patrikui Dempsiui), "Grėjaus anatomijoje" vaidinančiam seksualųjį gydytoją Makdrimį, o mėgstamiausios televizijos aktorės prizas atiteko Evai Longoriai (Eva Longorijai) iš "Nusivylusių namų šeimininkų" (Desperate Housewives).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ellen DeGeneres (Elen Dedženeres) išsinešė du - mėgstamiausios pokalbių laidos vedėjos ir juokingiausios aktorės - apdovanojimus.

Tuo tarpu kantri muzikos ir vesternų žvaigždė Kenny Chesney (Kenis Česnis) buvo apdovanotas kaip geriausias dainininkas, o dar kita kantri žvaigždė - Carrie Underwood (Keri Andervud) - buvo išrinkta geriausia dainininke.

Geriausia ritmenbliuzo daina klausytojai pripažino Justino Timberlake'o (Džastino Timberleiko) "SexyBack", o geriausia popmuzikos daina - Shakiros (Šakiros) hitą "Hips Don't Lie".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų