REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
Natalija Martinavičienė, Natalija Bunkė, Inga Norkutė (nuotr. tv3.lt fotmontažas)

Nors skamba tarsi ištrauka iš senos pasakos, grožio eliksyras iš tiesų egzistuoja. Jo sudėtis - geriausias ginklas prieš negailestingai išvaizdą niokojantį laiką. 

49

Nors skamba tarsi ištrauka iš senos pasakos, grožio eliksyras iš tiesų egzistuoja. Jo sudėtis - geriausias ginklas prieš negailestingai išvaizdą niokojantį laiką. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kas gi jeigu ne patirtis gali išduoti paslaptingąją eliksyro receptūrą? Trys ypač žavios ir garsios šalies moterys sutiko atskleisti savo ingredientus. 

REKLAMA

Po pokalbio su atlikėja Natalija Bunke, aktore Inga Norkute ir papuošalų kūrėja Natalija Martinavičiene ištirpo iki šiol kankinusi baimė pasenti. Paaiškėjo, kad patys gražiausi metai – dar priešakyje. 

Verslininkė N. Martinavičienė šiandien tikrai neprimena 39-erių trijų vaikų mamos. Beje, vienai jos atžalų jau 19-ika. Galbūt todėl, kad savo aplinkoje sutinka ir nemažai jaunimo, dabar drąsiai gali palyginti susirūpinimą išvaizda viename ar kitame amžiuje.

REKLAMA
REKLAMA

„Moterys žydėti pradeda nuo 30 metų. Net kūno linijos tik tuomet ima ryškėti. Bėgant laikui dar ir išmokstama puikios laikysenos, manierų. Iš bjauriojo ančiuko virstama į gulbę. Tuo tarpu jaunos merginos nuolat ieško savęs, visur lekia, tad išblaško visą energiją. Pervargsta ne tik fiziškai, bet ir emociškai. Visa tai išduoda išvaizda“, – pokalbį pradeda moteris.

Ilgai eksperimentavo

Prabilusi apie jaunus žmones, N. Martinavičienė prisiminė ir save. Prieš dvidešimtmetį ji atrodė tarsi visai kitas žmogus.

„Dabar internete gausu grožio taisyklių. Čia gali surasti patarimų, kaip prižiūrėti plaukus, dantis, odą, kaip stilingiau apsirengti ir t.t. Anksčiau viso to nebuvo, tad jaunystėje labai daug eksperimentavau“, – prisiminė verslininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nepriekaištinga šukuosena, ryškiai raudonos lūpos, derančios prie retro akių makiažo, solidus, tačiau ypač stilingas įvaizdis – šiandien N. Martinavičienę galima tituluoti viena elegantiškiausių Lietuvos moterų. Visgi ji išduoda, kad vien gražios suknelės neužtenka, kad virstum gulbe.

„Tik patirtis padėjo suvokti, kas man tinka. Išmokau moteriškų gudrybių, supratau, kuriuos bruožus būtina paryškinti, kuriuos – paslėpti. Tuo tarpu stiliuje ėmiau labiau vertinti eleganciją. Bėgant laikui brendo ne tik išvaizda, bet ir vidus. Galbūt ėmiau labiau savimi pasitikėti. Visa tai juk matosi akyse, veide, visumoje“, – džiaugiasi moteris.

REKLAMA

Neatsiejama gyvenimo dalis

N. Martinavičienė tiki, kad išorės vaizdo pakeisti nepavyks, kol moteris nepamils savęs. 

„Kaip ir kiekvieną šiuolaikinę moterį, mane spaudžia gausybė pareigų: šeima, darbai, renginiai ir visi kiti reikalai. Laikui bėgant supratau, kad tai mane labai sekina. Todėl paskutiniu metu daugiau laiko skiriu poilsiui. Ne tik gerai išsimiegu, tačiau kartais pasilepinu ir pižaminiais savaitgaliais. Taip pat daug dėmesio skiriu vidiniam pasauliui. Man norisi susidėlioti mintis, pabūti pačiai su savimi. Suprasti, ko aš noriu. Arba, jei yra poreikis, tiesiog nurimti, viską permąstyti. Reikia išmokti sustoti. Nešvarus vidus atsispindi ir išorėje. Pastebėjau tai fotosesijų metu. Jeigu mane kažkas neramina, jaučiuosi prastai, joks makiažas to neužmaskuoja. Niekas neatstoja spindesio, kuomet tiesiog esi laiminga“, - įsitikinusi N. Martinavičienė. 

REKLAMA

Yra ko pavydėti

33-jų metų gimtadienį vasario mėnesį atšventusi Natalija Bunkė ne tik ėmė spinduliuoti laime ir pasitikėjimu savimi, tačiau ir gerokai pakeitė išvaizdą. Moteris atsikratė nemažai svorio, kūną papuošė tatuiruote, drabužių stilių pakeitė į kur kas jaunatviškesnį ir bent dešimčia metų atjaunėjo. 

„Pastebėjau, kad moters bruožai ryškėja nuo 28 iki 40 metų.  Aišku, viena išvaizdos puoselėjimui privalo skirti laiko, o kita - ne. Pavyzdžiui, mano kolegė Goda Alijeva. Nuvalykite jai makiažą. Ji yra visiškas babyface‘as. Man ji – gražiausia Lietuvos moteris. Nesvarbu, pasidažiusi ar ne. Kiekviena iš mūsų atrandame, kaip save susitvarkyti. Galų gale, sužinome, kurie mūsų rakursai gražūs. Tad po fotosesijų nebijome sulaukti nuotraukų“, – svarsto dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atskleidė gražios odos paslaptį

Paklausta, ar jos išvaizdos tobulėjimui įtakos daro uždarbis, N. Bunkė nė nesulaukė klausimo pabaigos ir užtikrintai tarė „Ne“.

„Neskiriu savo odai daug laiko, pinigų. Nesileidžiu injekcijų ir nelyginu raukšlių. Vienintelė mano veidui atliekama procedūra – plazmoliftingas. Kuomet į odą suleidžiama mano kraujo plazma. Tai yra vienintelė procedūra, kurią aš sau leidžiu. Suprantu, kad man jau nebe šešiolika, tad dėl kaktos raukšlių net nesuku galvos. Jos atrodo kur kas gražiau nei tie „ištampyti“ veidai. Kalbant apie plastinę chirurgiją, ir aš pati sulaukiu komentarų dėl staiga patobulėjusio veido", – prasitaria atlikėja. 

REKLAMA

Pastarieji N. Bunkės išvaizdos pokyčiai sukėlė kaip niekada daug apkalbų. Dainininkė neslepia, kad net po 11 metų, praleistų pramogų pasaulyje, kreipia dėmesį į komentatorių pastabas. 

„Kažkur komentaruose perskaičiau vienos merginos komentarą – „Jėzau, jau kad Bunkė žandus susidėjo“. Tuomet kaip tik sėdėjau lovoje, tad nusiunčiau jai asmenukę, kurioje aš visa susiraukusi ir be makiažo. Taip pat prisegiau ir nuotrauką, kur aš įsiamžinusi su savo močiute, mama ir seserimi. Mes visos turime tuos pakilusius žandus, kurių dabar nori visos moterys ir vardan to dedasi implantus“, – atskleidė moteris. 

REKLAMA

Moteris sako, kad palaikant sveikatą, o tuo pačiu ir žavią išvaizdą jai gelbsti poilsis. Miegui N. Bunkė skiria bent 10 valandų per parą.

„Jeigu niekaip nepavyksta užmigti, griebiuosi migdančių vaistų ar arbatėlių. Priverstinai save migdau. Kitu atveju aš nedarbinga, o darbo yra daug. Mano visa dienotvarkė sudėliota minučių tikslumu ir aš negaliu sau leisti nemiegoti“, – sako moteris, paprastai pusę dienos skirianti saviems reikalams, o visą vakarą – iš darželio grįžusiam sūnui.

Poilsis kenkia

Serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigždė Inga Norkutė kalba visai kitaip. Sako kad poilsis jos išvaizdai grožio nepridėtų. Teatro aktorė atvira, darbas – viena svarbiausių jaunystės eliksyro sudėtinių dalių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Visos ligos kyla nuo smegenų. Tad ačiū Dievui, kad turiu darbų. Aš labai daug dirbu. Dabar atsibudau ir jau iš karto lekiu. Visada ritmas, bendravimas, naujos pažintys. Darbas man – stipriausias dopingas. Jei tris dienas iš eilės sėdėčiau namuose, greičiausiai imčiau sienomis laipioti. Daryčiausi sena ir negraži. Kaip tarybiniais laikais sakydavo, darbas žmogų puošia“, – juokiasi 44-erių moteris. 

I. Norkutė sutinka, kad atlygis, kurio ji sulaukia už visus darbus, suteikia galimybę pasigražinti ir išoriškai.

REKLAMA

„Dar kartą dėkoju Dievui už darbą ir už tai, kad galiu negailėti įvairiems grožio produktams. Jau geriau nenusipirksiu dešros, bet įsigysiu patį brangiausią kremą. Visuomet rinksiuosi tik daugiausiai kainuojantį šampūną. Dėl savo nagų, ragų ir uodegos negailėsiu nieko. Labai smagu būti viešu, žmonių mylimu asmeniu. Pasitaiko atvejų, kuomet kokia grožio salono savininkė dovanų įteikia kuponą veido, kūno masažui ar plaukų procedūrai“, – apie grožio ritualus prasitaria aktorė.

I. Norkutė patikina, kad labiau nei grožio procedūros, išvaizdą nuo senatvės vaduoja vidinė harmonija.

REKLAMA

„Svarbu suprasti, kad viskas atkeliauja iš vidaus. Jeigu gerai jautiesi, ir aplinkiniai jaučiasi gerai. Vakar einu gatve, spardau lapus ir taip gera... Paskui manęs klausia – „Kodėl tu šypsaisi?“, aš – „Nežinau. Man gera. Pažiūrėk, koks gražus ruduo“. Šypsausi dėl minčių. Joms jau seniai nekenkia jokie apšnekinėjimai, blogo linkėjimai. Vakar pagalvojau, kad prie 10 Dievo įsakymų aš pridėčiau dar vieną – neapkalbinėti.  Kuomet tu iš blogos valios suteiki papildomų nemalonių emocijų kitam žmogui – darai nuodėmę. Štai todėl aš ir nekreipiu dėmesio, ką šneka apie mane ir pati neapkalbinėju. Dėl to jaučiuosi energinga ir nuotaikinga“, – šypsosi aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

Vyro bučiniai

Dėl skleidžiamos teigiamos energijos I. Norkutę supa būriai talentingų, įdomių ir spalvingų žmonių. Vienas jų – 11 metų jaunesnis sutuoktinis aktorius Aurimas Žvinys.

„Jaunesnis vyras, galbūt, duoda savo. Tačiau yra ir senukų neblogų. Man svarbiausia, kad jis mane įvertina, negaili dėmesio. Pavyzdžiui, už tai, ką padarau, pabučiuoja į kaktą. Man tai visai dienai suteikia vitaminų“, – šypteli pakiliai nusiteikusi moteris ir išskuba ruoštis dienos planų įgyvendinimui. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų