REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Saulė į Skorpiono ženklą perėjo vakar, Merkurijus tai padarys šiandien. Podraug ši pora padės ieškoti sprendimų dalykinėje srityje, taip pat mokytis. Bet kartu ši pora – tai ir specializacijos ženklas, sakantis, kad gerai seksis tie dalykai, kuriuos žinome geriausiai.

Saulė į Skorpiono ženklą perėjo vakar, Merkurijus tai padarys šiandien. Podraug ši pora padės ieškoti sprendimų dalykinėje srityje, taip pat mokytis. Bet kartu ši pora – tai ir specializacijos ženklas, sakantis, kad gerai seksis tie dalykai, kuriuos žinome geriausiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Venera prisiartins prie šaltojo Saturno – akivaizdu, jog jausmams dabar metas prastas, o ryšį nutraukti bus lengviau, nei jį išlaikyti, ypač savaitės pabaigoje. Kitą sekmadienį įvyks ir Jaunatis – dar vienas ženklas, kad ši savaitė palanki svarbesnius dalykus užbaigti, o ne pradėti ką nauja.

REKLAMA

Avinas.

Savaitė bus gana rami – darbe darbai vyks savo ruožtu, gana sparčiai ir efektyviai. Maždaug savaitės viduryje atsiras poreikis tvarkai – kad viskas būtų savo vietose ir netrukdytų. Vykstantys į kelionę gali susidurti su sunkumais savaitės pabaigoje.

Jautis.

Dabar pasidarys svarbūs santykiai ar ryšiai su kai kuriais žmonėmis – būtent jie gali atnešti reikalingų žinių, tikėtini ir naudingi pasiūlymai. Dalykinėje srityje bus svarbu prisitaikyti prie aplinkybių, o ne kovoti su jomis. Galbūt pavyks užbaigti svarbų reikalą savaitės pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai.

Bus daug nedidelių darbų ir smulkių reikalų. Be to, ši savaitė gali būti svarbi tiems, kurie gražių dalykų tikisi iš asmeninių santykių: savaitės pradžia gali būti labai šauni, vidurys – taip pat, o štai jos pabaigoje gali laukti savotiškas patikrinimas – ar tikrai viskas yra taip, kaip yra?

Vėžys.

Prasideda rudens linksmybių metas. Tikrai nestigs pramogų, bet kol kas vyraus tos, kurių metu žiba sąmojis, žinios ir iškalba. Galimos pažintinės - pramoginės išvykos ir panašūs dalykai. Tie, kuriems rūpi sveikatos klausimai, gali sulaukti malonios pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Liūtas.

Labiausiai rūpės namų, šeimos reikalai, aplinkybės, susijusios su būstu. Labai palankus metas imtis iniciatyvos šioje srityje, aiškintis, kaip čia viską galima padaryti dar geriau. Vykstantys į kelionę jausis labai gerai, bet savaitės pabaiga gali atnešti sunkumų.

Mergelė.

Atrodo, daug judėsite ir bendrausite, palankus metas mokytis, mokyti kitus, rašyti laiškus ir raštus, taip pat tiesiog paplepėti su draugais. Prie šio malonaus šurmulio prisidės ir pastangos, kad namie viskas būtų dar gražiau ir mieliau. Jos bus sėkmingos, tik savaitgalį norom nenorom teks sustoti.

REKLAMA

Svarstyklės.

Svarbiausia tema dabar gali būti piniginiai, turtiniai reikalai, galimybės ir pastangos siekiant naudos. Lobių rasti tikriausiai nepavyks, tačiau vienas po kito tvarkomi nedideli reikalai naudos tikrai atneš. Pastangos pertvarkant namus irgi bus sėkmingos.

Skorpionas.

Pasidarysite ir labai energingi, ir labai dalykiški, iškalbingi bei įžvalgūs, o tiktai jums būdingą šmaikštų žodį rasti bus daugiau nei lengva. Žinoma, apsiginklavus tokiomis savybėmis bus lengva tvarkyti visokius reikalus Ir vieną po kito dėti į lentyną su užrašu „atlikta“.

REKLAMA

Šaulys.

Pojūtis, kad rudens saulė į sielą šviečia kažkaip dažniau ir šilčiau, neapleis visą savaitę, ir tik jos pabaigoje gali kiek apsilpti. Tai laikina, dėl to į ateitį galima žvelgti optimistiškai. Be to, pastangos siekiant finansinės ar kitokios naudos irgi bus sėkmingos.

Ožiaragis.

Būsite energingi, veiklūs, drąsūs ir linkę prie bet kurio tikslo eiti tiesiai ir nedelsiant. Žinoma, kai kam gali atrodyti, kad žengdami per kasdienybę tarsi stumdotės, bet – tai jų požiūris. Puikiai seksis sportuoti, o sportuojantys rimtai gali tikėtis puikių rezultatų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis.

Gal kiek netikėtai gali imti ir daugėti darbo darbe. Atrodo, vyraus nedideli darbai ir greitai sutvarkomi reikalai, tačiau jų gali būti ganėtinai daug ir teks imtis visų jų iš eilės. Atsikvėpti, pasidžiaugti gyvenimo malonumais padės draugai, tačiau savaitgalį bendri sumanymai gali vykti sunkiai.

Žuvys.

Darbe, profesijos srityje vyraus įprasta veikla, papuošta kažkokiomis maloniomis aplinkybėmis ar smulkmenomis. Labai palankus metas kelionei, ypač tokiai, kurios metu dera poilsis ir pažintiniai dalykai, taip pat tiems, kurie palaiko dalykinius ryšius su užsieniu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų