REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Greitai Lietuvos paaugliai tikriausiai taip pradės su visais sveikintis kaip jų numylėtinis, skandalingasis dainininkas Selas – iškėlę vidurinius pirštus, Policijai Egidijus Dragūnas įkliuvo naktį apie pusę trijų. Pareigūnai Selo nė neketino stabdyti, tai jis pats juos užkabino ir įžeidė.

Greitai Lietuvos paaugliai tikriausiai taip pradės su visais sveikintis kaip jų numylėtinis, skandalingasis dainininkas Selas – iškėlę vidurinius pirštus, Policijai Egidijus Dragūnas įkliuvo naktį apie pusę trijų. Pareigūnai Selo nė neketino stabdyti, tai jis pats juos užkabino ir įžeidė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnai Rinktinės gatvėje buvo sustabdę visai kitą vairuotoją. Jis atsisakė pūsti į alkoholio matuoklį, todėl pareigūnai jį vedė į savo automobilį. Tuo metu pro šalį važiavo sportinis „Audi R8“, Selas sėdėjo keleivio vietoje, nes prieš metus iš jo atimtos teisės. Pro langą rodantį vidurinius pirštus ir kažką šaukiantį Selą policija puolė vytis, prie vairo sėdėjęs dainininko bičiulis sustojo už šimto metrų.

REKLAMA

„Jokiu būdu nesakau, kad vairuoti išgėrus yra gerai, tai yra visiškas blogis, bet aš galvoju, kad tą, ką daro Lietuvos policija kiekvieną kartą, tai irgi yra blogis, blogis, suprantat. Aš galvoju, kad jiems galėtų nemokėti atlyginimo, nei mokėti už jų benziną, o galėtų užsakyti šimtą nemokamų taksi, tai būtų didesnė nauda, nes jie kaip ir gaudė kiekvieną savaitgalį, taip ir pagauna. Taip ir yra, juk taip yra kiekvieną savaitgalį pagauna, kas neatsitiktų, kiekvieną savaitgalį žmonės yra pagaunami, tai rodo, kad jų ėjimas yra neefektyvus“, - postringavo Selas.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkas paliepė vairuotojui važiuoti, tačiau šis pranešė Selui, kad jie niekur nevažiuos, nes sulaikyti.

„Už, už šitą?“, - vėl iškėlęs vidurinį pirštą į dangų stebėjosi Selas. Jo naktinį pasirodymą nutraukė policijos pareigūnai:

„Aš pareigūnams tikrai nerodžiau. Aišku pasivaideno. Tai yra siaubinga, tai yra siaubinga, tai yra juokinga kas vyksta. Šita šalis virsta į „mentų“ šalį. Aš nemanau, kad geriau girtiem važinėti, tai, kas vyksta, yra persekiojimas žmonių. Aš ką, girtas važiuoju? Norit, kad papūsčiau? – O kodėl taip visada gaunasi, kad konfliktas įvyksta? – O koks čia konfliktas, kur jūs matot konfliktą, čia? Čia yra konfliktas? Kas sugalvojo, kad tai yra blogai. Ką tai reiškia, ką tai reiškia. – Einam. Kodėl? Kodėl aš turiu išlipti. – Išlipkit iš automobilio. - Kodėl aš turiu išlipti? Už ką, už tai? Jei aš tau parodyčiau kelnes nusimovęs?“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prie „Audi“ vairo sėdėjusiam Selo bičiuliui policija pretenzijų neturėjo, jis buvo iškart paleistas ir nuvažiavo, galbūt laukti iš policijos išeinančio Selo, kur jį nuvežė pareigūnai. Ten paaiškėjo, kad Egidijus Dragūnas dėl vieno dalyko nemelavo, jis tikrai buvo blaivus. Bent jau alkoholio tikrai nevartojo. Nuolat su policija į konfliktus įsiveliantis Selas pernai lapkritį buvo įkliuvęs girtas prie vairo. Tuomet priešais Arkikatedrą pareigūnai sustabdė jo vairuojamą mersedesą. Selui buvo nustatytas didesnis nei pusantros promilės, vidutinis girtumas. Už tai jam dvejus metus ir du mėnesius buvo uždrausta vairuoti. Būdamas girtas pareigūnų jis neįžeidinėjo. O šį kartą jis siautėjo visai blaivus.

REKLAMA

Ne mažiau įdomiai praėjusią naktį pasibaigė automobilio „Toyota“ vairuotojui, kurį vedant į pareigūnų automobilį pro šalį važiavo Selas. „Toyota“ vairuotojas pirma atsisakė pūsti, tačiau pamatęs, kaip išsidirbinėja žvaigždė, tikriausiai pats susigėdo ir čia pat paprašė duoti alkoholio matuoklį. Vyras su policija mandagiai bendravo, todėl pareigūnai neprieštaravo. Vyras alkoholio tikrai buvo vartojęs, tačiau įpūtė leidžiamą kiekį. Sulaikytasis čia pat paleistas, pareigūnai atidavė ir jau išvežti ketintą jo automobilį.

REKLAMA

Naktį įkliuvo daug teisę vairuoti praradusių vairuotojų, keli vairuotojai buvo girti. Pasitaikė ir įžūlių pažeidėjų, tačiau blaivusis Selas nustelbė visus.

Laisvės prospekte sustabdytas pažymėjimo neturintis vyriškis bandė pasinaudoti artimo giminaičio duomenimis, tačiau susipainiojo tikrinamas. Paaiškėjus klastai prie „Chrysler“ vairo sustabdytam surašytas protokolas už vairavimą neturint tam teisės, jokių dokumentų jis nebandė pateikti, todėl baudžiamosios atsakomybės išvengs.

V. Kudirkos gatvėje sustabdytas „Lexus“ vairuotojas uoliai įrodinėjo, kad teisę vairuoti esą jis turi. Pirma sako palikęs pažymėjimą, vėliau – kad kažkoks tyrėjas tik paėmė. Vaikinas kaitaliojo versijas, tačiau neįtikino pareigūnų – jų duomenimis, pažymėjimas atimtas. Vaikinas padaręs daugybę pažeidimų. Pažymėjimo neteko, nes sėdo prie vairo apsvaigęs nuo narkotikų. Nė vienas važiavęs kartu vairuoti negalėjo, vaikinams teko ieškoti naktį žmogaus su pažymėjimu.

Čia pat V. Kudirkos gatvėje įkliuvo folksvageno vairuotojas, jis prie vairo sėdo apgirtęs – įpūtė kiek mažiau nei pusę promilės, tačiau jau viršijo leidžiamą alkoholio kiekį. Vaikinas tikino negeriantis, esą įkliuvo per klaidą. Tai fotografams įrodyti mėgino mojuodamas kumščiais, žadėjo vėliau surasti ir atkeršyti. Netrukus jis jau maldavo atleisti ir nerodyti jo veido. Maža to, prieš tai išvadinęs „gnydomis“ prašė padėti pasirūpinti jo automobiliu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų