REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Nuotaika (nuotr. Fotolia.com)

Nei žvarbus rytinis vėjas, nei škvalas, nei audra negali prilygti jėgai, kuri slypi virš mūsų... Ten, kur nukreipiame akis kiekvieną kartą tikėdamiesi atsakymo į klausimą, kuris atrodo pats svarbiausias.

9

Nei žvarbus rytinis vėjas, nei škvalas, nei audra negali prilygti jėgai, kuri slypi virš mūsų... Ten, kur nukreipiame akis kiekvieną kartą tikėdamiesi atsakymo į klausimą, kuris atrodo pats svarbiausias.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šįkart pateikiame trumpalaikius atsakymus, žvelgdami į žvaigždes, norėdami atsakyti į klausimą „Koks mano likimas šiandien?“

REKLAMA

Avinas

Pirmą dienos pusę pasižymėsite ypatingu jautrumu, o vakare - išlaidumu ir dosnumu. Tikėtina, kad vakarop susidursite su kliūtimis. Išlaidų gali pareikalauti kilusi techninė problema.

Tauras

Diena bus nebloga, galbūt net produktyvi, nešanti naują informaciją ir naudą. Tačiau vakarop būkite labai atsargūs kelyje, nes padidės avarijų grėsmė.

Dvyniai

Jums popiet reikės bent trumpo poilsio, nes įtampa gali išprovokuoti emocijų protrūkius, kenkiančius reputacijai ir santykiams su artimaisiais. Nesivelkite į ginčus, verčiau duokite „durniui kelią“, taip sakant. Kantrybės prireiks visur.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Darbe būsite gana veiklūs. Tačiau galimas susitikimas, kurio eigą ir esmę gali sutrikdyti netinkamas familiarumas, nevykęs flirtas. Vertėtų prisilaikyti dietos, pasitvarkyti darbo aplinką arba namus, šeimos ūkį.

Liūtas

Šiuo metu būsite aktyvūs, linkę reikštis, kad pelnytumėte dėmesį, pripažinimą. Diena palanki kūrybinei veiklai, tačiau vakaras nebežada geros savijautos ir nuotaikos. Gali apimti keista fobija, nepasitenkinimas aplinka.

Mergelė

Stenkitės išsaugoti stabilumą, ramiai tęskite darbus, nesielkite ekstravagantiškai, būkite savimi gerąja prasme, ypač popiet. Būkite atsargesni dirbdami su techniniais prietaisais bei vairuodami, nes galimos avarijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Diena bus kupina emocinės įtampos, nerimo. Gali būti, kad išgirsite užgaulių žodžių iš jums svarbaus žmogaus. Derėtų būti santūresniems, nedalinti neapgalvotų pažadų, nešvaistyti pinigų, antraip tykos nekokios pasekmės.

Skorpionas

Regis, stigs emocinės pusiausvyros, kantrybės, todėl reikės pastangų norint sutramdyti savo impulsyvumą bei aroganciją. Dėl rimtų problemų, trūkstamos informacijos kreipkitės į tuos, kurie galėtų jums padėti.

Šaulys

Rytas bus harmoningesnis už popietę. Pavakariais bus sunku susitarti su kitais, ims daugėti vidinės ir išorinės agresijos, labiau grės konfliktinės situacijos. Suimkite save į rankas.

REKLAMA

Ožiaragis

Jeigu ką rimta nuveiksite, tai tik iki pietų. Vėliau daugės šurmulio, pasiplepėjimų su draugais, noro lėkti į renginius, kavines ir pan. Jeigu vakare sportuosite, nepersistenkite, nes galite susitraumuoti.

Vandenis

Rytas bus aktyvesnis ir draugingesnis už vakarą, todėl neatidėliokite reikalų bei susitikimų. Popietė nepalanki sveikatai, kontaktams. Būtų gerai, kad praleistumėte ją bei vakarą ramiai, kasdieniškai, be svaigalų ir kompanijų.

Žuvys

Apmaudas ir emocinės audros popiet gali kilti dėl įvairių priežasčių. Tai nevirs kivirčais, jeigu kontroliuosite emocijas. Vis dėlto labiau norėsis ką nors kaltinti, kritikuoti, nei ieškoti racionalaus sprendimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų