REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visai neseniai prie Šakių „Vyčio“ komandos prisijungė legionierius De‘Aundre Smithas.

Visai neseniai prie Šakių „Vyčio“ komandos prisijungė legionierius De‘Aundre Smithas.

REKLAMA

Amerikietis, kilęs iš Luizianos valstijos, Lietuvoje pradėjo profesionalo karjerą ir vos atvykęs savo darbu bei kovingumu sužavėjo „Vyčio“ žaidėjus ir trenerį Virginijų Sirvydį.

REKLAMA
REKLAMA

„Atvažiavo žmogus, dvi treniruotės – viską prisimena“, – auklėtiniams pirštu į legionierių rodė strategas.

REKLAMA

„Tikrai neblogas vyrukas, man patinka. Gana protingas, išlaikytas, nors jam čia tik pirmas sezonas profesionaliame krepšinyje“, – dar po draugiškų rungtynių Vilniuje kalbėjo strategas.

Tačiau praėjusią savaitę D.Smithas jau turėjo progą pasirodyti ant parketo oficialiose rungtynės. Ir jose atrodė, švelniai pasakius, labai blankiai.

22-ejų gynėjas prieš Raseinių „Rasus“ pasireikšti gavo 7 minutes, per kurias prametė dvitaškį, atkovojo kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, 2 kartus prasižengė ir sykį suklydo, taip surinkdamas -2 naudingumo balus. Tuo tarpu svarbiame mače prieš Kauno „Žalgirio“ dublerius“ D.Smithas išvis nepasirodė aikštėje.

REKLAMA
REKLAMA

Buvo tikimasi, kad Ernestui Serkevičiui patyrus traumą, būtent amerikietis užkamšys problemas gynėjų grandyje, bet kol kas jam to padaryti nepavyksta.

Vis tik D.Smithas sako, kad tiek jam, tiek „Vyčiui“ reikia laiko susižaisti, kad būtų galima pasiekti gerų rezultatų. „Tai – tik pradžia. Kai viskas stos į savo vietas, mes pradėsime laimėti bei užimsime reikiamas pozicijas.

Turiu būti lyderis ir kada reikia rinkti taškus, atlikti perdavimus – priimti tinkamus sprendimus“, – savimi tiki legionierius.

Prieš kameras amerikietis taip pat pasidalijo įspūdžiais apie lietuvišką maistą bei papasakojo apie bičiulystę su komandos draugu Povilu Butkevičiumi.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų