REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Radži (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Dainininko Radžio Aleksandrovičiaus gyvenime netrūko skandalų. Po paskutiniojo – atlikėjas važiavo išgėręs – dar nepadėtas taškas. Visgi garsus vyras pripažįsta norėjęs, kad jo gyvenime viskas būtų kiek kitaip.

32

Dainininko Radžio Aleksandrovičiaus gyvenime netrūko skandalų. Po paskutiniojo – atlikėjas važiavo išgėręs – dar nepadėtas taškas. Visgi garsus vyras pripažįsta norėjęs, kad jo gyvenime viskas būtų kiek kitaip.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tai yra gyvenimiška. Tik arba tu susitvarkai su skandalais, arba ne. Gi vieni iš jų dainuoja, o kiti stengiasi parodyti, ką sugeba.

REKLAMA

Bandau ir aš, nes skandalai man nėra priimtini. Tik pas mane gyvenime vis taip gaunasi, kad pakliūnu ten, kur neturėčiau. Bet tikrai ne specialiai tai viskas daroma, todėl stengiuosi dabar neįsivelti“, - išduoda atlikėjas.

Šiuo metu dainininkas, įvairių projektų dalyvis galvoja tik apie muziką. Šiais metais vyras švenčia svarbų jubiliejų – net dešimtmetį scenoje, tačiau tai dar nėra paskutinė proga švęsti.

REKLAMA
REKLAMA

Kitais metais dainininkui sueina 30-imt, todėl jis tikisi surengti didelį, įspūdingą koncertą savo ištikimiausiems gerbėjams.

Prisimindamas pirmuosius koncertus ir gerbėjų ovacijas, Radžis neslepia džiaugsmo. Tik išduoda, kad per dešimt metų daug kas pasikeitė.

„Tada buvau jaunas, devyniolikos metų vaikinas, todėl niekas nerūpėjo. Galvojau tik apie muziką ir sceną, džiaugiausi tomis akimirkomis, net nesigilindamas į ką tai išsivystys“, – atskleidžia atlikėjas.

Radžis išduoda, kad tuo metu labai jaunatviškai žvelgdavo į gyvenimą. Nerūpėjo investicijos ar ateities planai, todėl net pačioje pradžioje nelabai gilindavosi į koncertų atlygius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ne pinigai rūpėjo“, – trumpai atskleidžia dainininkas. Scena ir publikos dėmesys buvo smarkiai užvaldęs, tačiau ilgainiui parūpo ir duonos kąsnis. Taip Radžis, besidžiaugdamas pas jį į koncertais ateinančiais žmonės, pradėjo rūpintis ir atlygiu.

Nors vyras nesutinka išduoti tuometinių atlyginimų, kurie jo šlovės laikotarpių tikrai galėjo būti tūkstantiniai, Radžis pripažįsta, kad šiais laikais yra sunkiau.

„Aišku, pradžioje buvo labai daug susidomėjimo, dabar gal atslūgo, bet tai normalu. Ateina naujų, įdomesnių, jaunesnių, žavesnių atlikėjų, bet, žinoma, mes nepasiduodame ir dainuojame.

REKLAMA

Kol klausytojas ateina, tol koncertuosime. Nors, aišku, šiais laikais labai sunku, nes dainininkų, pasirinkimo daug. Bet tie gerbėjai, kurie su manimi buvo, jie ir išliko“, – atsako atlikėjas.

Jis patikina negalintis skųstis nei dėmesiu, nei gerbėjų skaičiumi. Svarbiausia, Radžis niekada nepavydėdavo kitiems atlikėjams, o tai, pasak dainininko, žavi jo gerbėjus.

Visgi per dešimt metų keitėsi ne tik salės, muzika, gerbėjų skaičius, bet ir pats atlikėjas.

„Visi keičiamės“, – nusijuokia garsus vyras, pripažinęs, kad iš apie ateitį negalvojančio jaunuolio tapo rimtu, suvyriškėjusiu vyru. Tik kartais koją pakiša alkoholis ir netinkami sprendimai, dėl kurių Radžis dabar, jei teismas patvirtins, negalės vairuoti.

REKLAMA

Apie skandalą ir Radži nusikaltimą išgirdo visą Lietuvą, tačiau atlikėjas džiaugiasi, kad galėjo tapti prevencija.

„Žmonės gyvena, visko nutinka. Tik aš labai nenorėčiau kartoti tų pačių klaidų, nes nėra pasiteisinimų. Nesvarbu, tu žinomas ar ne. Man tai išėjo kaip prevencija – tegu mato visi, kad taip daryti negalima, –nuleidęs galvą sako atlikėjas. – Kelyje už vairo būti neblaiviam yra labai rizikinga, bet tai turi suvokti tik pats žmogus. Gali kalbėti kaip nori, bet jeigu nepadarysi išvadų, niekas nepasikeis. Reikia mažiau kalbėti, o daugiau įrodyti“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu Radžis tikina esantis labai laimingas ir dėkoja Dievui, kad pastarieji dešimt metų prabėgo su muzika ir žmonėmis, kurie jį myli. Vis dėlto vieno dalyko atlikėjo gyvenime trūksta, tačiau, kaip pats sako, ji jį turinti surasti pati.

„Žmonos nereikia ieškoti. Jeigu tai darysi specialiai, nieko gero nebus Bet jeigu lauksi, gyvenime visko nutinka. Esu šeimyniškas, noriu vaikų. Bet neplanuoju ir negalvoju, kai nėra mylimo, artimo žmogaus šalia“, – pokalbį užbaigia dainininkas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų