REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įspūdingiausias metų renginys artėja – iki didžiausių muzikinių apdovanojimų „M.A.M.A“ liko vos trys mėnesiai. Tad renginio organizatoriai rudeniškai spalvotą pirmadienio rytą pakvietė žymius šalies atlikėjus ir žurnalistus išgirsti šių metų siurprizus ir netikėtumus.

Įspūdingiausias metų renginys artėja – iki didžiausių muzikinių apdovanojimų „M.A.M.A“ liko vos trys mėnesiai. Tad renginio organizatoriai rudeniškai spalvotą pirmadienio rytą pakvietė žymius šalies atlikėjus ir žurnalistus išgirsti šių metų siurprizus ir netikėtumus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pradžia buvo tikrai nelengva: sulaukėme daug pagyrų ir kritikos, bet apdovanojimai davė postūmį populiariajai muzikai. Šiandien „M.A.M.A“ – atskaitos taškas muzikos pasaulyje, nes muzikantai, jų vadybininkai jiems ruošiasi specialiai“, - kalbą pradėjo vadybininkas, prodiuseris Martynas Tyla.

REKLAMA

„M.A.M.A“ asociacijos pirmininkas  pristatė ir šių metų naujieną – išskirtinę salę, kuri atitiks pasaulinių apdovanojimų tendencijas. 

Bus suteikta galimybė žmonėms įsigyti VIP bilietą ir pasijausti tarsi Holivudo lygio žvaigžde, mat jų pašonėje sėdės ne tik garsiausios pramogų pasaulio garsenybės, bet ir patys galės papulti į televizijos ekraną.  

Įsigiję bilietus taip pat galės dalyvauti ir VIP vakarėlyje, tačiau norintiems išbandyti žvaigždės duoną reikės suskubti. Bilietus rasite jau prekyboje, tačiau jų kaina svyruoja nuo dešimt iki kelių šimtų eurų vertės.

REKLAMA
REKLAMA

„M.A.M.A“ ves mama

Pusryčių metu taip pat atskleista didžiausia intriga – vedėjai. Praėjusiais metais šis titulas atiteko Justei Arlauskaitei-Jazzu ir Justinui Jankevičiui, o dabar estafetė perduota kitai pramogų pasaulio porai. Didžiulė staigmena, tačiau renginį ves sutuoktiniai Jogaila ir Indrė Morkūnai.

Tai garsiai šalies porai – tikras išbandymas, mat scenoje jie kartu pasirodo ne taip ir dažnai. Visgi televizijos žiūrovų pamilta laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė ir renginių organizatorius patirties turi tikrai nemažai. Tik paklaustas, ar nesijaudina, Jogaila nedaugžodžiavo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Bijome“, - trumpai teištarė Jogaila. Vis dėlto pora turi rimtą užnugarį – iš Kauno kilusią Indrę, kuri žada, kad vedimui tikrai pravers jos „kavenciškumas“ 

„Poros nėra tradicija, bet žmonėms labai malonu matyti kai kuriuos žmones. Norisi, kad muzikos pasaulis ir vedėjai vieni kitus pažinotų, kad renginys būtų įdomu visiems“, - savo pasirinkimą grindė Martynas Tyla. Jis juokavo, kad renginį „M.A.M.A“ privalo vesti mama, tad pasirinkimu labai džiaugiasi. 

Apdovanojimuose – netikėti ir stebinantys duetai

Renginio atstovė spaudai, renginių organizatorė Jurga Klimaitė-Riebling išdavė, kad šiais metais renginio dalyvių, žiūrovų laukia ir labai daug lietuviškos muzikos.

REKLAMA

„Norime, kad šiuose apdovanojimuose net 90 proc. skambėtų lietuviško teksto kūrinių“, - atskleidžia atstovė.

Pusryčių metu daug dėmesio sulaukė lietuviškos elektronikos dievai „Beissoul&Einius“, kurie pagaliau priėmė 2015-ųjų metų apdovanojimą elektronikos srityje. Atlikėjai atsiprašė negalėję du metus sudalyvauti renginyje, bet prižadėjo, kad šiais metais jau tikrai pasirodys. 

Spaudos konferencijoje taip pat pasirodė daug keliaujantis dainininkas Merūnas Vitulskis, kuris apdovanojimams ruošia neįtikėtiną staigmeną – duetą su maestro Virgilijumi Noreika.  

REKLAMA

„M.A.M.A“ taip pat pasirodys ir legendinės šalies grupės – „Lemon Joy“ ir „Naktinės personos“.

„Esame lietuviškos scenos veteranai, bet užtat atrodome jaunatviškai“, - nusijuokė grupės „Lemon Joy“ vokalistas Igoris Kofas.

Jis su grupe scenoje jau du dešimtmečius, o per „M.A.M.A“ ruošiasi pristatyti vieną naujausių savo kūrinių. Ypatingai apdovanojimams ruošiasi ir kiti scenos senbuviai – „Naktinės personos“ ruoš savo trijų kūrinių miksą.  

Renginys vyks sausio 2016 m. sausio 27 d. Kauno Žalgirio arenoje. Tai jau šeštieji „M.A.M.A“ muzikiniai apdovanojimai, kuriems ruošiama ne tik įspūdinga salė, kruopščiai apgalvoti pasirodymai, bet ir efektai.

 

 

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų