REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Spalio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Visą dieną noriai užsiimsite kasdieniais darbais. Tačiau nederėtų imtis to, ką prastai išmanote. Galite būti suklaidinti, įvelti į nesusipratimus. Saugokite savo bei šalia esančiojo sveikatą - ji gana pažeidžiama.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Konkretumo ir realių garantijų šiandien nesitikėkite. Atgaivą teiks namai, artimi žmonės. Popiet seksis pramoginė, kūrybinė veikla. Galbūt pulsite ieškoti meilės nuotykių arba velsitės į verslo avantiūras.

REKLAMA

Dvyniai

Tikėtinas kūrybinis įkvėpimas, stiprus meilės ar materialinės gerovės troškulys. Tačiau gali būti, kad negausite planuotų pajamų ar trokštamo palankumo. Nepraraskite savitvardos, apdairiai elkitės su pinigais.

Vėžys

Techniniai rūpesčiai, ūkiniai reikalai atims nemažai jėgų, tačiau darbai, kurių imsitės, turėtų pasislinkti pirmyn. Jums reikėtų atkreipti didesnį dėmesį į savo profesinę kvalifikaciją ir konkurentų elgesį. Pasidomėkite vaikų poreikiais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Partneriui ar kažkam iš kolegų nepaprastai reikės jūsų patarimo, pagalbos. Neskubėkite žerti kritikos, pašaipių pastabų užuot nuoširdžiai padėję, nes tuo tik atstumsite jus vertinančius žmones.

Mergelė

Ši diena panardins jus į kitų žmonių rūpesčius, psichologinius išgyvenimus. Tai jus gerokai išvargins. Laimei, popietiniai susitikimai ar internetu gauta informacija suteiks vilties, kad reikalai gerėja ir esate reikalingi, gerbiami.

Svarstyklės

Šiandien būsite nusiteikę konsultuotis teisės klausimais, domėtis kelionių reikalais, mokytis arba dalyvauti intelektinėse diskusijose. Svetimi potyriai stimuliuos jus žygiams ir rizikai. Deja, avantiūra gali atnešti nuostolių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Iš darbdavio galite sužinoti apie kažkokius apribojimus ar papildomas užduotis. Venkite stambiai išlaidauti ir saugokite daiktus, kuriuos gaila prarasti. Vakare ne tik šauniai praleisite laiką, bet ir susitarsite dėl kai ko svarbaus.

Šaulys

Šiandien pasistenkite nepriekaištingai atlikti darbus, nes bus lengva prarasti kolegų ir klientų pasitikėjimą arba galimas karjeros perspektyvas. Taip pat lengva sugadinti santykius su žmogumi, kuris yra jums artimas ir reikalingas.

Ožiaragis

Iki pietų galite nekaip jaustis dėl intrigų, svetimų problemų ar negalavimų. Jausite, kad kažkas vyksta už jūsų nugaros. Jei įmanoma, atsiribokite nuo to, ko negalite pakeisti į geresnę pusę. Popietė jau bus žymiai darbingesnė.

REKLAMA

Vandenis

Tikriausiai mėginsite susitarti dėl naujų užsakymų, darbo, užsisakysite pageidaujamą prekę ar paslaugą. Arba jūsų mintys vis kryps į tai, kas malonu, gražu. Gali paaiškėti, kad jūsų fantazijos neatitinka tikrovės, o dalis planų - nerealūs.

Žuvys

Šiandien pasižymėsite išradingumu, komerciniu pojūčiu. Verslo susitikimas, siūlomas sandoris gali jus suintriguoti, bet vėliau vis dėlto nuvilti. Situacija darbe bus gana neharmoninga, tačiau pavyks susidoroti su būtinais darbais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų