REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Saulė kol kas bėgs Svarstyklių ženklu ir tiktai naktį į sekmadienį pereis į Skorpioną. Mėnulis po tik ką buvusios pilnaties sklandžiai dyla, bet kol kas dar yra didelis ir šviesus. Bene didžiausia naujiena – antradienį priešpiet Venera paliks Skorpioną, pereis į Šaulio ženklą, dėl to žmogiškų aistrų aplinkui pasidarys truputį mažiau, o orumo – daugiau.

Saulė kol kas bėgs Svarstyklių ženklu ir tiktai naktį į sekmadienį pereis į Skorpioną. Mėnulis po tik ką buvusios pilnaties sklandžiai dyla, bet kol kas dar yra didelis ir šviesus. Bene didžiausia naujiena – antradienį priešpiet Venera paliks Skorpioną, pereis į Šaulio ženklą, dėl to žmogiškų aistrų aplinkui pasidarys truputį mažiau, o orumo – daugiau.

REKLAMA

Kitaip tariant, Zodiako rate visi bus užsiėmę savais reikalais, nesipyks, kai kada draugaus, dėl to galima manyti, kad ir žmonių pasaulyje reikalai klostysis panašiai.

Avinas.

Darbe dirbti reikės. Gali būti, jog savaitės viduryje pavyks išjudinti kai ką svarbaus – arba darbą, arba aplinkybes, kurios bus svarbios daugeliui. Tiems, kurie nebus panirę į darbus, ateis puikus metas leistis į kelionę – pailsėti pavyktų puikiai. Palankus metas siekiantiems teisingumo.

Jautis.

Atrodo, savaitė bus gana rami – svarbiausiose srityse permainų nedaug. Beliks smulkmenos – kiek daugiau pajudėti savaitės pradžioje, vėliau prisiminti kai kuriuos piniginius reikalus, o antroje savaitės pusėje dažniau pasikalbėti su draugais ir aptvarkyti namus.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai.

Atrodo, progų pasilinksminti bus daug, būsite nusiteikę linksmai ir kūrybiškai, todėl ne rimti dalykai rūpės. Žinoma, jei profesija yra susijusi su kūryba, tuomet galima tikėtis sėkmės ir pripažinimo. Atrodo, ir santykiai su kai kuriais, greičiausiai labai artimais žmonėmis, irgi labai džiugins.

REKLAMA

Vėžys.

Atrodo, reikės nemažai dėmesio skirti namams, šeimos reikalams, - bent jau laikas tam palankus. Tvarkant dalykinius reikalus prireiks kantrybės ir sugebėjimo manevruoti – spaudimas elgtis tik taip, kaip reikia anai pusei, kai kada gali būti išties nemažas.

Liūtas.

Būsite labai atviri, smalsūs, judrūs, ir norėsis, ir reikės daug bendrauti su visokiais žmonėmis. Palankus metas mokytis, mokyti kitus ir aptarti reikalus su kaimynais. Be to, būsite labai linksmi, kūrybiški, norėsis džiuginti kitus ir save. Nebus keista, jeigu atsigaus ir jausmai.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė.

Atrodo, laiko ir dėmesio prireiks piniginiams reikalams. Kita vertus, pastangos šioje srityje dabar gali atnešti nemažai naudos, tad gaišti nepatartina. Bus lengva kurti grožį ir jaukumą namie, be to, vis dar vilios sportinio tipo pramogos. Čia atkreipti dėmesį į save bus visai lengva.

Svarstyklės.

Būsite energingi, dalykiški ir veiklūs, lengvai tvarkysite visokius reikalus. Atrodo, kol kas vyraus tokie, kuriuos galima įveikti greitai. Atrodo, puikiai seksis tiems, kurie pertvarko savo būstą, ar ėmėsi čionai kitų sunkių darbų. Žinoma, pokalbiui su draugais laiko visuomet atsiras.

Skorpionas.

Džiaugtis tuo, kad esate tiesiog nuostabūs, atsibos jau antradienį ir pasidarys svarbu ne tai, kaip atrodote ar kaip pakiliai jaučiatės, o tai, ką galite turėti, uždirbti. Ir pastangos šioje srityje pamažu duos vis daugiau naudos. Patartina vairuoti atsargiau, nors būtent tai padaryti ir bus sunkiausia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys.

Darbe darbo ne per daugiausia, kitose svarbiose srityse veiklos irgi nedaug, o štai vidinė būsena pasikeis neatpažįstamai: atsipalaiduosite, tapsite romantiški, kūrybiški ir jausmingi, aplinkinius džiuginsite puikiu humoro jausmu, o jus nudžiugins jūsų gerėjanti finansinė padėtis.

Ožiaragis.

Būsite labai energingi, sportiški, visus darbus dirbsite labai greitai, o kalbėti būsite linkę labai tiesmukai, bent jau žvelgiant aplinkinių akimis. Sėkmė lydės sportuojančius profesionaliai. Šalutinis tokio energijos antplūdžio poveikis - galimos traumos, kitos nesėkmės dėl neatsargumo.

Vandenis.

Darbe sunku tikėtis ko nors daugiau, išskyrus rutiną. Susidarys savotiška pauzė, labai patogi kaupti jėgas prieš darbymetį, kuris netrukus prasidės. Prasiblaškyti padės draugai – kartu bus lengva sugalvoti kokią pramogą.

Žuvys.

Kol kas bus galima tinginiauti – darbe prie įprastos rutinos prisidės ir tam tikros smagios, malonios aplinkybės, dėl to dienos bėgs lengvai. Palankus metas planuoti rudens kelionę, o leistis į ją bus palanku vos vėliau. Neaptingti, judėti paskatins draugai.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų