REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
42
Donatas Montvydas su gerbėja Rugile (nuotr. Fotodiena.lt)

Vilniaus „Siemens“ arenoje nuaidėjo atlikėjo Donato Montvydo koncertinio turo „TOP 3“ koncertas. Viena ryškiausių šalies žvaigždžių į savo pasirodymą suviliojo tūkstančius žmonių. 

42

Vilniaus „Siemens“ arenoje nuaidėjo atlikėjo Donato Montvydo koncertinio turo „TOP 3“ koncertas. Viena ryškiausių šalies žvaigždžių į savo pasirodymą suviliojo tūkstančius žmonių. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Scenos dievaitis pasitiktas audringais aplodismentais ir klyksmais. Jau nuo pat pirmų pasirodymo akimirkų tapo akivaizdu, kad dainininkas paruošė tokį šou, kokio Lietuvoje mes dar nebuvome regėję. Po visą sceną sustyguotai judantys plastiški šokėjai, penki ekranai ir stingdančiai stiprus D. Montvydo vokalas tiesiog tirpdė arenoje susirinkusius gerbėjus.

REKLAMA

Pasirodymui specialiai buvo pastatyta rombo formos scena, tad ir dainininko, ir visos jo šokėjų grupės darbą iš arti pamatyti galimybę turėjo kur kas daugiau žmonių nei įprastai. Ištikimiausi fanai mėgavosi vaizdu specialiai jiems skirtoje zonoje – rombo viduryje. 

Labiausiai pasisekė koncerte apsilankiusiai fanei Rugilei. Dainininkas merginą pasikvietė ant scenos ir į jos mobilųjį telefoną įrašė meilės dainą. Vis gi palydėjęs ją atgal, sudaužė širdį. „Veronika, tu vienintelė“, – kelis kartus šūktelėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Pats užgrojo pianinu

Pamaloninti susirinkusią publiką D. Montvydas stengėsi iš paskutiniųjų – dainą, kurią sukūrė ir dedikavo savo dukrai Adelei pradėjo pats grodamas pianinu.

Tačiau po šio koncerto dainininkas galės kiek atsipūsti. Mat šis savaitgalis jam – tikras išbandymas. Per tris dienas jis okupavo net tris didžiausias šalies arenas. Penktadienį D. Montvydas surengė koncertą Klaipėdoje, o Šeštadienį – Kaune.

Klaipėdos ir Kauno gerbėjai pasirodė ganėtinai skirtingi. Pajūryje merginos ėmė klykti vos jį išvydusios, to daryti taip ir nesiliovė iki programos pabaigos. Tuo tarpu Kaunas jau buvo kitoks, – žmonės laukė, kuo Donatas nustebins. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visgi koncertuoti Vilniuje nebuvo pati lengviausia užduotis. Koncerto organizatoriai išdavė, kad bilietus čia išparduoti buvo sunkiau nei kituose miestuose. Be to, sostinės publika gana lepi.

Užbėgant įvykiams už akių atlikėjas patikino, kad šiam pasirodymui jaučiasi pakankamai pasiruošęs. Visgi pirtį scenoje užkūrė net trisdešimt žmonių. Dar tiek pat talentingos pagalbos dirbo už kadro. Be to, paskutinį „TOP3“ vakarą, kaip ir dviejuose ankstesniuose koncertuose, prie jo prisijungė jaunas muzikos prodiuseris Gytis Valickas-Echoes, kurio muzikinė kūryba Lietuvoje populiarėja ypač sparčiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų