REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktį į sekmadienį Vilniaus policijai įkliuvo mažiausiai trys girti vairuotojai. Visi jie nuotykių ieškotojai iš kitų miestų. Beveik visų keliai vedė į stotį, kur renkasi klientų ieškančios prostitutės.

Naktį į sekmadienį Vilniaus policijai įkliuvo mažiausiai trys girti vairuotojai. Visi jie nuotykių ieškotojai iš kitų miestų. Beveik visų keliai vedė į stotį, kur renkasi klientų ieškančios prostitutės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie vidurnaktį Laisvės prospekte Kelių policijos pareigūnai pastebėjo be šviesų važiuojantį „Peugeot Partner“. Tik gabaritinius žibintus įsijungę važiavo du girti jaunuoliai, kaip paaiškėjo sustabdžius, broliai statybininkai iš Telšių. Jaunuoliai dirba ir gyvena Vilniuje. 21 metų vairuotojas įpūtė 1,76 prom. Tai vidutinis girtumas – už tiek jis mažiausiai dvejiems metams praras pažymėjimą.

REKLAMA

Vaikinai pasakojo, kad kažkuris susipyko su savo mergina. Taip įpyko, kad iš karto nusprendė važiuoti pas kitą, pas merginą prie stoties. Esą ir susitarę jau buvo už 30 eurų.

Tačiau įkliuvę policijai daugiau nuotykių jie nusprendė nebeieškoti, sakė važiuosiantys atgal į Viršuliškes. Vidury nakties jiems teko ieškoti, kas galėtų pasirūpinti darbo automobiliu ir parvežti juos pačius.

O jau po vidurnakčio pačiame miesto centre vyko girto vairuotojo gaudynės. Šaudyti neprireikė, tačiau pareigūnai panaudojo elektros šoko prietaisą.

REKLAMA
REKLAMA

Vieno klubo A. Smetonos gatvėje apsaugininkai pranešė, kad visai girtas keistuolis sėdo į „Mercedes-Benz“. Atskubėjusi policija mersedesą pamatė dar visai netoli klubo – linksmybių ieškantis vairuotojas gal suko ratą pro tą pačią vietą. Stabdomas jis sustojo, tačiau pareigūnui priėjus išgirdo, kad teks pūsti į alkoholio matuoklį. Vairuotojas nė neketino tikrintis girtumo: vyriškio mersedesas staigiai šoko iš vietos ir nuvažiavo. Pareigūnai bėglį ėmė vytis, tačiau šis netoli tenuvažiavo. Įsukęs į Jogailos gatvę jis paliko savo automobilį ir įbėgo į kiemą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Policijai ne iš karto pavyko surasti, kur įlindo bėglys: paaiškėjo, kad jis dar perlipo tvorelę ir pasislėpė krūmuose. Bandant ištraukti jis ėmė dar ir priešintis, todėl buvo apramintas su „Taser“.

Vidury nakties vairuotojas ir nerado, kas galėtų pasirūpinti netvarkingai gatvėje paliktu mersedesu, todėl automobilis išvežtas į policijos aikštelę. 1,71 prom. įpūtęs bėglys už pasipriešinimą pareigūnams nuvežtas į policijos komisariatą.

O štai trims nuotykių ieškotojams lenkams pasisekė, nors jų vairuotojas ir sučiuptas girtas, nors autobusiuką jis pastatė tvarkingai. Todėl ir automobilio policija neišsivežė.

REKLAMA

Lenkai įkliuvo prie stoties, patys ir išsidavė. Sodų gatvėje pamatę policijos automobilį jie staigiai nėrė į aikštelę prie gatvės – tai sukėlė patrulių įtarimą. Būtent į šią vietą važiuoja stoties merginų ieškantys vyriškiai.

Autobusiuko VW vairuotojas įpūtė 1,65 prom., vyriškis neturėjo ir vairuotojo pažymėjimo ir automobilio dokumentų. Todėl policija lenką vairuotoją išsivežė viską sutikrinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų