REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Deimantė Andriuškaitė (nuotr. Evelinos Šumilovaitės)

Jau beveik metus Lietuvos pramogų pasaulio padangėje skaisčiai šviečia modelis Deimantė Andriuškaitė. Į šalies žvaigždyną mergina įnešė elegancijos ir rafinuotumo.

22

Jau beveik metus Lietuvos pramogų pasaulio padangėje skaisčiai šviečia modelis Deimantė Andriuškaitė. Į šalies žvaigždyną mergina įnešė elegancijos ir rafinuotumo.

REKLAMA

Išpuoselėtą grožį demonstruojanti Deimantė neslepia, kad tam reikia nemažai pastangų. Kosmetologijos mokslus baigusi gražuolė stengiasi gyventi sveikai, atsisako tam tikrų alergizuojančių produktų, vartoja visą vitaminų kompleksą.

„Tam, kad turėtum sveiką odą, svarbu susireguliuoti mitybą. Pavyzdžiui, aš nebevartoju pieno gaminių, stengiuosi retai vartoti produktus, kuriuose yra gliuteno, nes tai sukelia odos riebumą. Atsisakiau šio maisto ir ėmiau gerti daugiau vandens“, – paaiškino mergina.

Manekenė atskleidė, kad atsisakius kažkokio alergizuojančio produkto, rezultatai išryškėja per 21 dieną. Lygiai tiek pat trunka visiškas alkoholio išsivalymas iš organizmo. Beje, pastarojo D. Andriuškaitė taip pat vartoja tik minimaliomis dozėmis ir labai retai. Stresą malšina sportuodama

REKLAMA
REKLAMA

„Labai stengiuosi negerti kavos ir alkoholio. Tačiau per kokį gražų renginį, šventę ar savaitgalį susitikus su draugais vakarienei leidžiu sau taurę vyno. Žinoma, ne kiekvieną savaitę. Stengiuosi vengti alkoholio, nes pastebėjau, kad iš karto pasikeičia odos būklė. Paskutiniu metu gana dažnai tenka dalyvauti fotosesijose, todėl privalau atrodyti kuo geriau“, – atvirauja žinoma mergina.

REKLAMA

Visgi alkoholis dažnam lietuviui tampa streso, kurio per savaitę prikaupiame dirbdami, malšinimo įrankiu. D. Andriuškaitė įsitikinusi, kad yra ir kitų būdų atsikratyti šios fiziologinių ir psichologinių reakcijų visumos.

„Aš atsipalaiduoju sportuodama. Jei grįžusi namo jaučiuosi taip, tarsi nėra kur dėtis, apsiaunu sportbačius, įsijungiu muziką ir lekiu pabėgioti. Puiki iškrova. Kartais bėgioju ir rytais“, – kiek anksčiau tv3.lt buvo pasakojusi D. Andriuškaitė.

Iš Kauno į Vilnių neseniai persikėlusi mergina išpildė savo svajonę gražinti žmones – radiodažnio aparatu atlieka tam tikras odos sveikatą gerinančias procedūras.

„Rezultatas jau po pirmo karto matosi akivaizdus. Veido ovalas pasikelia, sumažėja smulkios raukšlelės. Su radiodažnio aparatu galime mažinti daugelį probleminių vietų, pavyzdžiui, pagurklį. Tokie preparatai, su kuriais galima pasiekti akivaizdžių rezultatų, Lietuvoje yra tik du, – „Facebook“ paskyroje naujienomis dalijosi D. Andriuškaitė ir prisipažino, kad ir pati kartas nuo karto pasilepina šia procedūra, – Dievinu šitą aparatą. Save kartais irgi palepinu. Tikrai oda atsigauna!“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų