REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Janet Jackson (nuotr. Vida Press)

JAV popmuzikos superžvaigždė Janet Jackson patvirtino, kad laukiasi pirmojo vaikelio, nors jai dabar 50 metų.

24

JAV popmuzikos superžvaigždė Janet Jackson patvirtino, kad laukiasi pirmojo vaikelio, nors jai dabar 50 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Garsenybių pasaulio naujienų žurnalas „People“ trečiadienį paskelbė nuotrauką, kurioje plačiai besišypsanti J.Jackson matoma stovinti paplūdimyje, o jos pilvukas buvo akivaizdžiai padidėjęs.

REKLAMA

„Dėkojame Dievui, kad suteikė mums šį palaiminimą“, – sakė ji.

Velionio popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono jaunesnė sesuo balandį apstulbino savo gerbėjus, kai sustabdė pasaulines gastroles ir pareiškė, kad „planuoja šeimos pagausėjimą“ su savo vyru – Kataro verslo magnatu Wissamu Al Mana.

Vėliau šiame fronte nebuvo jokių žinių, bet paparacai neseniai pastebėjo J.Jackson užėjusią apsipirkti į vieną prekių vaikams parduotuvę Londone. Tuomet atrodė, kad jos pilvukas jau šiek tiek papilnėjęs.

REKLAMA
REKLAMA

Vyresnės negu 40 metų moterys natūraliai pastoja labai retai, bet tai nėra neįmanoma. Kita vertus, atsiradus dirbtinio apvaisinimo technologijoms, vaikų gali susilaukti daug vyresnio amžiaus moterys.

J.Jackson vengė viešinti savo asmeninio gyvenimo detales ir ne iškart paskelbė, kad 2012 metais ištekėjo už W.Al Manos. Šio verslininko bendrovė verčiasi prabangos prekių prekyba Persijos įlankos arabų šalyse.

Michaelo Jacksono pastangos susilaukti palikuonių taip pat buvo netradicinės. Jis susilaukė dviejų vaikų su Debbie Rowe (Debi Rou), dirbusia jo dermatologijos kabinete ir galiausiai už jo ištekėjusia. Trečią jo vaiką pagimdė nežinoma surogatinė motina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Janet Jackson pelnė tarptautinį pripažinimą, kai 9-o dešimtmečio pabaigoje išleido albumus „Control“ ir „Janet Jackson's Rhythm Nation 1814“. Atlikėja juose derino popmuziką ir fanką su tuo metu dar nauju hiphopo žanru.

Jos muzika išsiskyrė socialines problemas nagrinėjančiais tekstais. J.Jackson tapatinosi su moterų įgalinimo judėjimu, o jos koncertai tapdavo kruopščiai surežisuotais šokių šou.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų