REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
„2 Barai“ nugalėtojas Julius Mocka – gražuolių merginų apsuptyje (nuotr. iš vaizdo įrašo)

TV projekto „2 Barai“ nugalėtojas, Muay Thai kovotojas Julius Mocka kartu su „Mis Publika“ Elita Citovičiūte bei dar dviem modeliais nusifilmavo klipe apie aktyvų gyvenimo būdą ir sportą netradicinėje aplinkoje.

13

TV projekto „2 Barai“ nugalėtojas, Muay Thai kovotojas Julius Mocka kartu su „Mis Publika“ Elita Citovičiūte bei dar dviem modeliais nusifilmavo klipe apie aktyvų gyvenimo būdą ir sportą netradicinėje aplinkoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Klipe yra dronu nufilmuoti nuostabūs Vilniaus miesto dangoraižių, Galvės ežero ir Trakų pilies vaizdai iš paukščio skrydžio.

REKLAMA

Kaip kilo tokia idėja? Atsako klipo idėjos autorius Aleksandras Trakšelis.

„Internete labai populiarūs filmukai, kuriuose įdomūs žmonės keliauja po pasaulį ir ekstremaliai leidžia laiką. Tokie filmukai sulaukia milijoninių peržiūrų, apie juos žmonės plačiai kalba, pavyzdžiui, Jay Alvarrez filmukai. Pamanėme, kad mes, lietuvaičiai galime padaryti dar įdomiau - galime rasti labai talentingų ir įdomių asmenybių Lietuvoje. Pasiūlėme vienam sporto aprangų gamintojui remti mūsų klipų gamybą: sutarėme padaryti bandomąją versiją ir jei ji sulauks sėkmės, jie sutiktų investuoti į visą seriją video klipų apie sportą ir laisvalaikį kvapą gniaužiančiose erdvėse. Dabar, neturėdami biudžeto, surinkome idėja patikėjusių talentingų profesionalų komandą ir įgyvendinome idėją. Norėjome sukurti ne nugludintą ir realybės neatitinkantį reklaminį klipą, bet kad tai būtų, kiek įmanoma, dokumentiškas, nuoširdus ir spalvingas video klipas, kuris įkvepia tūkstančius žmonių džiaugtis gamtos grožiu ir gyventi aktyvų gyvenimo būdą. Šiuo bandomuoju klipu norime surinkti pusę milijono peržiūrų. Vos prieš keletą dienų paskelbtas „Facebook“ socialiniame tinkle, jis jau sulaukė 215 tūkstančių peržiūrų. Taigi, mums labai trūksta dar šiek tiek daugiau peržiūrų nei tiek, kiek šiuo metu.

REKLAMA
REKLAMA

Jau turime nuostabių idėjų kitiems filmukams, planuojame filmuoti įvairiuose pasaulio kampeliuose, kviesime filmuotis žinomus Lietuvos žmones, kuriems netrūksta talento ne tik pozuoti ar vaidinti prieš kameras, o ir gali pasiryžti labai ekstremaliam veiksmui: jeigu klipe bėgsime - tai nuo tigrų, jei plauksime – nuo ryklių, jei šoksime – tai nuo aukšto skardžio, jei juokausime – tai ir kiekvienas žiūrovas šypsosis.

Naudodamiesi proga, mūsų komanda nuoširdžiai prašo lietuvaičių „atiduoti savo balsą mums“ - peržiūrėti ir įvertinti mūsų idėjas, tai yra, peržiūrėti filmuką ir paspausti tuos stebuklingus „dalintis“ ir „patinka“. Iš tiesų, kiekvieno žmogaus „pasidalinimas“ yra svarbus ir lemtingas. Taigi, jei norite įdomių vaizdelių – „like and share“, - juokavo Aleksandras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„KOK Fights“ turnyrų pasaulio čempiono kovotojo Juliaus Mockos prisiminimai

- Juliau, kokie tavo įspūdžiai iš treniruotės su žaviomis merginomis?

- Kartais mergaites reikėjo šiek tiek pavaikyti, nes vis dėlto nejuokauti susirinkome, o sportuoti. Tačiau visos merginos sportiškos, viena iš jų yra net Lietuvos karate čempionė (Ieva Kozlovaitė), tokių špagatų kaip ji daro, aš pats nemoku. Treniruoti tokias žavias merginas aišku būtų svajonių darbas.

- Jeigu jūsų komandos kurtas klipas gaus rėmimą, kurioje šalyje norėtumėte filmuotis?

- Kiekvieno kovotojo svajonė treniruotis yra Tailandas, kur suvažiuoja daugybė gerų kovotojų iš viso pasaulio ir su jais būtų galima dalintis patirtimi. O po sunkios treniruotės nusifilmuoti paplūdimyje, žinoma, būtų geriausias poilsis.

REKLAMA

Į klausimus atsako „Mis Publika“ Elita Citovičiūtė

- Ar jums patiko filmuotis tokiame projekte ?

- Filmuotis buvo daugiau nuotykis nei darbas. Komanda buvo labai draugiška, visi nuolat juokavome, tik ir galvojome, ką čia dar linksmo ir įdomaus nufilmuoti.

- Jeigu jūsų komandai pasiseks, partneriai investuos į kitų klipų kūrimą ir turėsite galimybę keliauti į Tailandą, ar nepabijotum nušokti nuo skardžio, plaukioti su rykliais bei atlikti kitas ekstremalias užduotis?

- Man tai būtų ne pirmas kartas, jau esu šokinėjus... O jei tektų su rykliais plaukiot, tai ką jau darysi, juk paprastų neįdomių filmukų niekas nežiūrės (juokavo).

REKLAMA

Klipe taip pat nusifilmavo ir Lietuvos karate čempionė Ieva Kozlovaitė, modelis Ieva Kėvalaitytė, Bushido kovotojas Matas Stebuliauskas su drauge Karolina Braškyte.

Klipo filmavimo grupė panašioje srityje jau turėjo projektų. Vienas iš šio projekto iniciatorių – operatorius ir fotografas Danas Danulis Macijauskas, kuris jau turi keliavimo po egzotiškas šalis ir klipų kūrimo apie ekstremalų vandens sportą patirties, jo paties projektas yra „Off To Somewhere“.

Klipe skamba lietuvio Edvino Mačiulaičio (Loboto) kūrinys „Feel Good“. Jo kūriniai nekartą yra pasiekę jaunimo radijo stočių topus ir skinasi kelią į populiarumą už Lietuvos ribų taip pat. O klipo „Training Day. Lithuania“ kūrimo ir gamybos bendraautorė Ieva Žičkaitė yra ir Vaido Baumilos („Neverta“, „Ką sugebame geriausiai“, „Ant mašinos stogo“) bei Edgaro Lubio („Karnavalas baigės“) video klipų prodiuserė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų