REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Mad Money (nuotr. Mantas Repečka)

Mad Money gerbėjams – dar viena iš proto varanti staigmena. Naujame vaizdo klipe „Duok man“ grupė nusprendė parodyti dalį pikantiškosios savo gyvenimo pusės.

17

Mad Money gerbėjams – dar viena iš proto varanti staigmena. Naujame vaizdo klipe „Duok man“ grupė nusprendė parodyti dalį pikantiškosios savo gyvenimo pusės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Dažnam seksualios temos yra tabu, o man tai – vienas įkvėpimo šaltinių. Kiekvienas pats sau nusistatome ribas. Aš savęs varžyti nemėgstu. Savo dainose jaučiuosi visiškai nuogas. Šiuo atveju toks jaučiuosi ir vaizdo klipe“, – tvirtina grupės lyderis Gediminas Melnikas.

REKLAMA

Jam šįkart kliuvo maloniausias vaidmuo – teko mėgautis jo ištroškusių gražuolių dėmesiu. Kol dvi iš jų viena kitą veržė virvėmis, kitos tuo tarpu aistingai bučiavosi ir glaudėsi prie reperio.

Kūrybinė grupė nė neabejojo, kad vos paviešinus šiuos vaizdelius atsiras būrys šventuolių, pulsiančių merginas smerkti dėl ypač seksualios jų vaidybos. Visgi užbėgant visoms skeptiškoms nuomonėms už akių, vaizdo klipo kūrėjai aktorėms skiria padėką už drąsą.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, riba tikrai nebuvo peržengta. Aš labai dėkoju merginoms už profesionalumą. Joms prireikė nemažai drąsos, tačiau juk ne į pasimatymą ėjome. Susirinkome filmuoti ir filmavome“, – aiškina G. Melnikas.

Paklaustas, ar paprastai toleruoja seksualaus įvaizdžio nevengiančias moteris, reperis nepabūgo paatvirauti.

„Neturiu nieko prieš meginas, kurios mėgsta atrodyti seksualiai, elgtis vulgariai. Visi turime savo demonų. Juos reikia išlaisvinti. Manau, svarbiausia, kad tas seksualumas būtų skoningas. Mergina turi turėti savo stilių ir charakterį. Ne trumpas sijonas ar tobula figūra ją paverčia seksualia. Tai spindi iš vidaus“, – savo nuomone dalijasi G. Melnikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iškirtinis hobis – rišti virvėmis

Vis gi vaizdo klipe „Duok man“ minimalaus dydžio drabužėlių, kaip ir karštų scenų, netrūksta. Čia taip pat dėmesį patraukia ir iškirtinis virvių rišimo procesas. Nors daug kam gali sukelti nuostabą, tačiau tai – vienos vaizdo klipo aktorių hobis. Mergina jau kurį laiką praktikuoja tokią meno rūšį, tad nebijo sulaukti net ir skeptiškų komentarų.

„Aš jau ne pirmą kartą viešai rišu merginą, tad man jau nebesvarbu, ką pasakys kiti. Iš tiesų, ir anksčiau nesulaukiau jokių pastebėjimų, kad tai yra amoralu ir dėl kažkokių priežasčių neturėčiau to daryti. Tai yra mano hobis, tikrai ne darbas. Man tai – atsipalaidavimo, meditacijos forma, kūryba, ryšys su kitu žmogumi.

REKLAMA

Dažniausiai rišu privačiuose vakarėliuose, kur susirenka žmonės, besidomintys tokio tipo menu. Tačiau teko pasirodyti ir festivalyje. Tad ir filmuodamasi nejaučiau jokio jaudulio. Aš tiesiog mėgavausi savo užsiėmimu. Pakankamai gerai žinojau, ką darau. Žinojau, kaip elgtis, kad viskas atrodytų patrauklu“, – apie neįprastą savo veiklą ir pojūčius pirmą kartą filmuojantis vaizdo klipe pasakoja Austėja.

„Pole dance“ šokėjos pasirodymas

Geidulingos aktorių šėlionės – dar ne viskas, ką teks ištverti jautriausiems melomanams. Čia įamžintas ir įspūdingas „Pole dance“ šokėjos Ilonos Radavičiūtės šokio fragmentas.

REKLAMA

Mergina garsėja kaip uoli kovotoja su Lietuvoje nusistovėjusiais stereotipais, skelbiančiais, kad „Pole dance“ tėra viliojimo menas. „Striptizas ir „Pole dance“ skiriasi kaip diena ir naktis. Striptizą gali šokti kur nori – lovoje, ant grindų ar kėdės. Tai, ką atlieku aš ir mano komanda, yra vadinama gimnastika ant stulpo. Neteko matyti dar nė vienos striptizo šokėjos, kuri būtų tai įvaldžiusi. Tam reikia jėgos ir ištvermės“, – aiškina buvusi sportinių šokių ir fitneso čempionatų dalyvė.

Paklausta, ar pasirodymas erotiškame vaizdo klipe netaps žingsniu atgal, siekiant sugriauti „Pole dance“ persekiojančius stereotipus, Ilona išrėžė: „Jeigu kažkam tai seksualu – nieko baisaus. Seksualios gali pasirodyti ir tenisininkės, krepšininkės ar plaukikės. Tačiau jos nėra vadinamos striptizo šokėjomis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet kokiu atveju, „Pole dance“ šokėjos pasirodymas, virvėmis susiraizgiusi gražuolė bei aistringos vaizdo klipo aktorių glamonės, yra šaukštas prieskonių į netrukus pasirodysiantį Mad Money albumą.

„Šis klipas, kaip ir visas mūsų naujas mini albumas „Nuoga(s)“, yra itin aštrus ir atviras. Tai buvo vienas įsimintiniausių filmavimų. Matydamas rezultatus jaučiuosi nuostabiai. Esu patenkintas ir dėkingas visiems, kurie prie to prisidėjo“. – sako grupės lyderis G. Melnikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų