REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
54
Išskirtinė indiško filmo “Mylėti negalima mirti“ premjera (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Ketvirtadienio vakaras kino centre „Forum Cinemas Vingis“ dvelkė egzotiška dvasia – čia šįvakar pristatytas indiška melodrama „Mylėti negalim a mirti“ – kur dėti kablelį, galite nuspręsti patys.

54

Ketvirtadienio vakaras kino centre „Forum Cinemas Vingis“ dvelkė egzotiška dvasia – čia šįvakar pristatytas indiška melodrama „Mylėti negalim a mirti“ – kur dėti kablelį, galite nuspręsti patys.

REKLAMA

Į TV8 televizijos VIP premjerą atvyko ne tik meilės istorijoms neabejingos žinomos moterys, bet ir vyrai: Aras Vėberis, Vaida Skaisgirė, Eva Ghaoui, Gediminas Juodeika, Sandra Daukšaitė, Neringa Mažeikienė, Vaida Genytė, Monika Šalčiūtė, Indijos konsulas Lietuvoje ir daugelis kitų.

Išskirtinio filmo nepraleido ir glaudžiai su Indija susijusi Oksana Pikul-Jasaitienė, kuri vos atvykusi susilaukė didžiulio svečių ir žiniasklaidos dėmesio.

Paklausta, kam paliko saugoti savo mažylį Dominyką, Oksana laimingai nusišypso: „Mamai! Močiutė – mano pagalbininkė, visada padeda. Kaip ir šiandien, parbėgau ir prašiau, kad išleistų mane į kino pristatymą“, - tv3.lt pasakoja žinoma moteris ir netrukus pokalbis užsimezga toliau.

REKLAMA
REKLAMA

- Kokio žanro filmus mėgstate?

- Mėgstu įvairius žanrus, ypač patinka filmai, paremti tikrais faktais, moteriški, kad būtų galima ir ašarą nubraukti. Ko gero, kaip ir visos moterys – mėgstu romantines komedijas.

REKLAMA

- Šiandien esame indiško filmo premjeroje, ar esate šio žanro gerbėja?

- Indiškas filmas mūsų namuose būdavo rodomas labai dažnai, nes mano mama, prieš kokius 15-20 metų atgal, buvo didžiulė šio žanro gerbėja. Į Lietuvą buvo atėjusi didžiulė indiškų filmų populiarumo banga. Kadangi mano mama mirė, alpo dėl jų – tai ir aš juos mačiau. Mūsų lentynas puošė didžiulis filmų kasečių sąrašas.

- Kodėl susigundėte atvykti į šią melodramą?

- Į šią filmo premjerą buvau pakviesta savo partnerių iš Indijos. Atvykau ne tik dėl filmo peržiūros, bet ir parodyti pagarbą, įsigilinti į kultūrą. Tiesa, šis filmas, kiek teko girdėti, Indijoje susižėrė nemažai apdovanojimų, tad tikiu, kad bus įdomu.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar teko pabuvoti Indijoje?

- Žinoma, prieš 5-erius metus atgal su „Olialia“ prekiniu ženklu vykome į Niudelį. Ten nuvykusios ne tik puikiai leidome laiką, keliavome, aplankėme kelis renginius, bet ir pristatėme Lietuvą. Tikiuosi, kad ateinančiais metais mes ir vėl keliausime ir viską patirsime iš naujo.

- Kodėl Indija?

- Taip jau atsitiko, kad užsimezgė ryšiai, toliau dirbam kartu ir Indijos rinka pasirodė labai patraukli.

- Galbūt draugiški žmonės patraukė?

- Didelė rinka (nusijuokia).

Apie filmą

Filme vaidina vienas geriausių Indijos aktorių Shah Rukh Khan, dažnai vadinamu Indišku Tom Cruise. Šis aktorius yra išskirtinė asmenybė – jis yra ne tik puikus aktorius, bet ir prodiuseris, renginių vedėjas, televizijos asmenybė. Per savo karjerą jis vaidino daugiau nei 80 filmų bei pelnė 222 apdovanojimus, įskaitant 14 vadinamųjų Indiškų Oskarų. 2015 metais jis užėmė 1 vietą Indijos Forbes sąraše. Jis taip pat yra pirmasis Indijos pilietis, gavęs UNESCO apdovanojimą už gerumą bei labdaringą veiklą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Viena iš jo partnerių šiame filme yra Katrina Kaif – aktorė ir modelis. Ji ne tik yra viena geriausiai uždirbančių Bolivudo aktorių, tačiau taip pat ir žiniasklaidos atstovų pripažinta viena patraukliausių Indijos garsenybių. Per savo kino karjerą ji pelnė 35 apgovanojimus, įskaitant geriausios romantiškų filmų aktorės už Myros vaidmenį „Mylėti negalima mirti“.

Akirą vaidinanti Anuska Sharma yra ne tik aktorė, bet ir prodiuserė. Ji yra viena populiariausių jaunosios kartos Indijos aktorių, jau gavusi indiško Oskaro apdovanojimą. Už Akiros vaidmenį „Mylėti negalima mirti“, ji pelnė geriausios antraeilės aktorės titulą Stardust Awards ir Zee Cine Awards. 2015 metais Anushka užėme 19 vietą Indijos Forbes sąraše pagal uždirbamus pinigus bei populiarumą.

Atskirai reiktų paminėti filmo režisierių Yash Raj Chopra, kurio karjera Indijos kino pasaulyje tęsėsi 50 metų, ir kuris yra žinomas kaip Indijos kino „Romantikos karalius“. Yash Raj Chopra buvo laikomas vienų iš pagrindinių Indiško filmo bei Indiškos kino pramonės kūrėjų, tačiau likimas lėmė taip, kad „Mylėti negalima mirti“ tapo paskutiniu jo gyvenimo filmu. Garsusis režisierius mirė nesulaukęs filmo premjeros.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų