REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Daug neplanuokite, daug ir iš draugų nesitikėkite – galimi nenumatyti pokyčiai. Saugokitės pataikūnų, intrigantų, savanaudžių asmenų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Esate pasirengę dideliems darbams, tačiau aplinkybės tam klostosi nepalankiai, bus nekokia diena aktyviai veiklai. Nieko neprarasite, jei atidėsite svarbius dalykinius reikalus. Tiesa, diena gera spręsti konfidencialius klausimus. Palanku tikrinti sveikatą.

REKLAMA

Dvyniai

Tinkamas metas daryti sunkius, nemalonius darbus, tiesa, blogas bendrauti. Tad imkitės to, ką galite padaryti vieni. Rizika turi būti apgalvota: prisiminkite praeities klaidas.

Vėžys

Geriau neplanuoti svarbių finansinių reikalų tvarkymo: galite susidurti su kliūtimis, apribojimais. Labiau įsiklausykite į artimųjų patarimus.

Liūtas

Jumis bus pasitikima, tai padės tvarkant svarbų reikalą. Tik pasistenkite likti sąžiningi prieš save, artimuosius, draugus, dalykinius partnerius – juk viskas sugrįžta.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Netinkamas laikas užsiimti kuo nors svarbiu ar sunkiu: tai atsipalaidavimo metas, kurį geriausia, jei tik galimybės leidžia, praleisti namuose. Stiprinkite sveikatą.

Svarstyklės

Negeras laikas avantiūroms, bet kokiai rizikai. Gali kilti nenumatytų rūpesčių dėl vaikų. Nesiaiškinkite meilės santykių.

Skorpionas

Gali tekti užsiimti nemaloniais, neįdomiais darbais, o aplinkiniai vargu ar įvertins jūsų pasiaukojimą. Būkite atidūs savo sveikatai, stiprinkite organizmą, kaupkite jėgas. Gali pablogėti savijauta, tad neplanuokite sunkių darbų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nepalankus metas svarbiems susitikimams, susitarimams. Vieni mažai ką pešite, be partnerių pagalbos neapsieisite, tad mokėkite paprašyti, išklausyti, nusileisti.

Ožiaragis

Sudėtinga diena, nieko svarbaus neplanuokite. Gali užgriūti nenumatytos problemos, rūpesčiai ne tik darbe, bet ir namuose. Nieko nepešite reikalaudami, skųsdamiesi, tačiau draugiškos pagalbos galite tikėtis.

Vandenis

Gali kilti tam tikrų nesklandumų kelionėse. Tai ne pats geriausias metas susitikimams su veiklai svarbiais asmenimis, įvairiais biurokratais. Bendraudami stenkitės labiau įsiklausyti į kitų kalbas – išgirsite netiesiogiai jums pasakytą gerą patarimą, naudingos informacijos apie slaptus, subtilius, bet reikšmingus dalykus.

REKLAMA

Žuvys

Geras metas užsiimti svarbiais dalykiniais reikalais, tiesa, ko nors keisti neverta: atidėkite tokias mintis kitai dienai. Pavyks nepaklysti informacijos, nuomonių gausybėje, atsirinkti, susirasti svarbiausius dalykus jūsų veiklai. Aiškinkitės apgaules darbe, ieškokite nesąžiningų, jums kenkiančių asmenų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų