REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
62
Filmo „Gautas iškvietimas 3“ premjeros svečiai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Šįvakar išskirtinėje VIP premjeroje buvo pristatytas režisieriaus Tado Vidmanto filmas „Gautas iškvietimas 3“. Į kino ekranus naujoji juodosios komedijos dalis grįžta su trenksmu – tęsinyje nusifilmavo ne tik garsūs šalies aktoriai, bet ir žinomi kviestiniai žmonės.

62

Šįvakar išskirtinėje VIP premjeroje buvo pristatytas režisieriaus Tado Vidmanto filmas „Gautas iškvietimas 3“. Į kino ekranus naujoji juodosios komedijos dalis grįžta su trenksmu – tęsinyje nusifilmavo ne tik garsūs šalies aktoriai, bet ir žinomi kviestiniai žmonės.

REKLAMA

Filme išvysime krepšininką Joną Valančiūną, šmaikštųjį komiką Donatą Katkų, atlikėją Ericą Jennings ir dar daug kitų pramogų pasaulio žvaigždžių.

Bene daugiausiai dėmesio susilaukė stilistė Asta Valentaitė, kuri komedijoje turėjo įsijausti į pamaivos kaimietės rolę.

„Asta vaidins kaimo gyventojo žmoną. Rašydami scenarijų galvojame, kas tiks vaidmeniui, tuomet bandome ieškoti žmonių. Asta tam vaidmeniui tiko labiausiai, nes ji super netinka tokioje aplinkoje, tad tiesiog sužibo kaimietiškoje troboje“,- juokėsi T. Vidmantas pristatydamas filmo kolegę.

VIP premjeroje sutikta A. Valentaitė ir pati sutiko pasipasakoti apie savo debiutą kine.

- Tai kokia ta lietuviško kino patirtis?

- Sakyčiau tai labai maža patirtis kine (juokiasi). Tai buvo epizodinis, trumpas vaidmuo, viena scena. Visgi buvo labai smagu, filmavomės beveik pusdienį.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar jūsų rolei reikėjo specialaus pasiruošimo?

- Ne, tiesiog buvo liepta improvizuoti. Man buvo pasakyta, kokį jie personažą įsivaizduoja, o aš tai bandžiau įgyvendinti.

REKLAMA

- Kaip apie jūsų darbą atsiliepė filmo kolegos?

- Pats režisierius sakė, kad viskas puikiai. Šįvakar pasižiūrėsiu, ar jis nemelavo (juokiasi). Filmavimo metu jaučiausi smagiai ir jaukiai.

- Ar šiandien pirmą kartą pamatysite filmą?

- Taip. Laukia siurprizas, smagiai pasijuoksime su draugais.

- Ar nustebino pasiūlymas sudalyvauti tokioje avantiūroje?

- Gal truputį taip. Tai nebuvo skubotas sprendimas, visada apmąstau man skiriamus pasiūlymus. Filmo kūrėjai man aiškiai nupasakojo jo idėją, supažindino su žmonėmis, kurie filmuojasi ir kas tai per filmas, todėl nebuvo priežasties nesutikti. Pagalvojau, kad laukia smagi patirtis.

REKLAMA
REKLAMA

- Jei ateityje atsiras daugiau pasiūlymų, galbūt pagalvotumėte ir apie aktorės karjerą?

- Manau, kad tai skamba įdomiai. Tai būtų nauja patirtis.

- Esate išskiriama kaip viena stilingiausių šalies moterų, ar viešumoje nejaučiate spaudimo visada atrodyti nepriekaištingai?

- Kuo toliau, tuo labiau darosi nesvarbu. Mane labai dažnai galima pamatyti visiškai be makiažo, su sportine apranga, nes kasdien sportuoju, todėl nesuku galvos jei tuo metu reikia dar ir kitur užbėgti. Tai gali būti ir kavos puodelis mieste ar apsipirkimas parduotuvėje. Mane tikrai galima pamatyti tokią, kokios nesitikėtumėte. Kartais tiesiog norisi atsipalaiduoti nuo tų visų renginių šurmulio, darbo, kai privalai visada atrodyti susitvarkiusi ir stilinga. Norisi poilsio. Neturiu ko slėpti, o natūralus veidas tikrai labai gražiai atrodo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kas lėmė tokį jūsų mąstymą?

- Ko gero, laikas. Su amžiumi ateina pasitikėjimas savimi, mažiau imi į galvą ir mažiau kreipi dėmesio į tai, ką žmonės pasakys apie tave. Tiesą sakant, nėra net laiko kada apie tai pagalvoti.

- Neskaitot komentarų apie save?

- Jau nebe. Šimtas metų neskaičiau. Anksčiau – aišku, bet viešumoje esu jau daugelį metų, tad pripratau. Kartais net ne visus straipsnius apie save spėju perskaityti.

Apie filmą „Gautas iškvietimas 3“

„Super“, „geriausias filmas pasaulyje“, „Kada bus parsisiųsti?“ – tokie epitetai lydėjo kontraversišką, nevienareikšmių vertinimų sulaukusį pirmąjį pilno metro Tado Vidmanto filmą „Gautas iškvietimas“. Nepraėjus nei metams, į ekranus atkeliauja trilogiją užbaigianti antra serijos dalis – „Gautas iškvietimas 3“.

REKLAMA

7-asis policijos komisariatas po pirmojo filmo sėkmės daro tai, ką pareigūnams tenka daryti itin retai – išleisti dideles sumas pinigų. Neoficialiu komisariato šūkiu iš „Ginti, saugoti, padėti“ virtus „Pirkti, leisti, iššvaistyti“, pradeda aiškėti, kad laimės už pinigus nenusipirksi. Tačiau tai nereiškia, kad bandyti neverta.

Ekipažai lyg magnetas traukia bėdas, sudėtingiausius iškvietimus ir keblias situacijas, todėl pinigai tvirtose teisingumo rankose ilgai neužsibūna. Ar pinigai pakeičia žmones? Kuri pareigūnė laukiasi? Ar tikrai naujojo filmo pabaigos sulauks ne visi pamilti personažai?

Visa tai kūrėjai žada atsakyti dar smagesniame, dar įspūdingesniame ir dar daugiau žvaigždžių turinčiame vienintelės policijos komedijos Lietuvoje tęsinyje „Gautas iškvietimas 3“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų