REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Los Andželo policija šeštadienį po gaudynių automobiliais pietinėje miesto dalyje nušovė vyrą.

Los Andželo policija šeštadienį po gaudynių automobiliais pietinėje miesto dalyje nušovė vyrą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnai maždaug 13 val. vietos laiku bandė sustabdyti automobilį su laikinais registracijos numeriais, nes manė, kad tas automobilis gali būti pavogtas.

REKLAMA

Kai vairuotojas nesustojo, policija pradėjo automobilį vytis, sakė seržantas Barry Montgomery.

Pasak jo, vienu metu iš persekiojamo automobilio išlipo keleivis, kuris nubėgo už namo, kur buvo nušautas. Automobilio vairuotojas pabėgo.

B.Montgomery sakė, kad įvykio vietoje buvo rastas ginklas, tačiau nenurodė, kodėl imta šaudyti.

Dėl šaudymo įvykio vietoje susirinko kelios dešimtys žmonių, kurie piktinosi, kad policija šovė į juodaodį. Šeštadienį vakare protestuotojų grupelė blokavo sankryžą netoli įvykio vietos; kai kurie protestuotojai laikė užrašus „Juodųjų gyvybės svarbios“, o kiti šaukė ant riaušėms pasirengusių pareigūnų.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaruoju metu dažnas demonstracijas išprovokavo virtinės incidentų, kai policija įvairiose šalies vietose nušovė kelis juodaodžius. Šią savaitę San Diege policijai nušovus neginkluotą juodaodį vyrą, kelias dienas vyko pikti, kartais nevaldomi protestai. Penktadienį Pasadinoje Kalifornijoje policijai nušovus peiliu ginkluotą juodaodį vyrą įvyko du daugiausia taikūs protestai.

Los Andžele nušauto vyro artimieji sakė, kad auka yra 18-metis Carnellas Snellas (Karnelas Snelas) ir kad jis buvo nušautas toje pačioje gatvėje, kurioje gyveno.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

17-metė Trenell Snell sakė, kad buvo lauke su draugais, kai pamatė vyresnįjį brolį bėgantį nuo policijos. Ji pasakojo taip pat puolusi bėgti, bet parkritusi ant žemės, tada išgirdusi šaudant.

Atsikėlusi ji pamatė, kad brolis guli ant žemės su antrankiais. „Galiausiai farai nušovė mano brolį. Nužudė mano brolį“, – sakė ji.

C.Snello motina Monique Morgan reporteriams sakė, jog prašė pareigūnų leisti jai pamatyti lavoną ir atpažinti sūnų, bet jie nesutikę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų