REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Audra (nuotr. Fotolia.com)

Horoskopas 12 zodiako ženklų: laukia svarbiausias gyvenime iššūkis

Spalio 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

13

Spalio 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jausite permainų troškulį, vilios naujovės. Pirmiausia susikurkite sau platesnę asmeninę erdvę, raskite tinkamų sąjungininkų. Galimos kalbos apie bendrus verslo projektus. Neatsisakykite naujų galimybių, net jei tai šiek tiek kainuos.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jums pavyks atlikti nemažai svarbių reikalų arba juos aptarti su suinteresuotais veikėjais ar profesionalais. Popietė bus dalykiška. Galimas svarbus įpareigojimas.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien stropiai darbuositės, stengdamiesi įtikti klientams ir darbdaviui. Seksis administruoti, organizuoti. Tikėtini įdomūs ir naudingi susitikimai, intriguojamas pasiūlymas iš pažįstamo asmens, draugo.

Vėžys

Reikėtų pasistengti kuo daugiau nuveikti iki vidurdienio, nes vėliau ims stigti racionalumo, veiklumo.

Liūtas

Nuo pat ryto jūsų nuojauta kuždės, kad bręsta rimti sprendimai. Atsiras naujų troškimų bei vilčių. Per pokalbius gautą konfidencialią informaciją galėsite panaudoti, planuodami kažkokią gyvenimo permainą.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Šiandien jausitės gana komfortiškai ir be įtampos tvarkysite numatytus reikalus. Regis, neapvils darbo rezultatai. Šiek tiek papilnės jūsų piniginė. Sparnus suteiks kūrybinė sėkmė arba meilė.

Svarstyklės

Diena žada draugišką mikroklimatą, abipusį su pašnekovais norą bendrauti, flirtuoti, keistis informacija. Gebėsite įkalbėti artimos aplinkos žmones, kad palaikytų jūsų sumanymus. Net su oponentu galite imti pūsti į vieną dūdą.

Skorpionas

Šiandien viską darykite neatidėliodami popietei ir vakarui. Regis, kažką turėsite padaryti kitų labui, antraip susvyruotų pasitikėjimas jumis ar net neįvyktų suderėti mainai. Antra dienos pusė didins norą užsidaryti tarp keturių sienų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien pravartu kartu su artimais žmonėmis aptarti bendrus šeimos reikalus, o gal ir verslo planus. Simpatiškas pažįstamas turbūt nustebins romantiškomis užuominomis.

Ožiaragis

Neblogai seksis bet kokia veikla, o ypač kūrybinis darbas. Neeikvokite per daug laiko kasdieniškiems reikalams.

Vandenis

Šiandien jums seksis pasireikšti darbe (jei šiandien jums reikia dirbti). Pavyks išblaškyti abejones dėl jūsų patikimumo, sugebėjimo vykdyti reformas, bendradarbiauti. Galite nemažai išmokti iš partnerių ir konkurentų.

Žuvys

Diena bus gana turininga ir produktyvi, jeigu tikslų siekti jums padeda patikimi žmones. Tam tikra prasme juos patikrinsite. Jaudinamų įspūdžių galite tikėtis, jei išsiruošite į pramoginį renginį, pasimatymą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų