REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Agnė Staškevičiūtė (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Buvusi intriguojančio merginų projekto „Olialia“ narė Agnė Staškevičiūtė dar visai neseniai Monake sumainė žiedus su savo mylimuoju. Šiuo metu mergina planuoja medaus mėnesį viename brangiausių pasaulio miestų – Dubajuje.

17

Buvusi intriguojančio merginų projekto „Olialia“ narė Agnė Staškevičiūtė dar visai neseniai Monake sumainė žiedus su savo mylimuoju. Šiuo metu mergina planuoja medaus mėnesį viename brangiausių pasaulio miestų – Dubajuje.

REKLAMA

Prabangų gyvenimo būdą socialiniuose tinkluose demonstruojančios gražuolės teigimu, tai, kas gyvenime iš tiesų yra brangu, jokiais pinigais nupirkti neįmanoma, o gražūs daiktai tik palengvina gyvenimą.

Vos prieš keletą savaičių A. Staškevičiūtė Monake susituokė su savo širdies draugu Robertu Boravskiu. Anksčiau įspūdingų formų gražuolė draugavo su garsiu krepšininku Jonu Valančiūnu. Neseniai žmona tapusi mergina atskleidė, jog šiuo metu mėgaujasi vedybiniu gyvenimu.

„Vedybinis gyvenimas sekasi puikiai. Žmoguje niekas nepasikeičia po vestuvių, pasikeičia tik tai, kad esi žmona ir vyras. Vedybos svarbus žingsnis kiekvieno gyvenime, po vestuvių tampate nebe tu, o mes. Tampi šeima. Tapęs šeima, turi būti atsakingas už ją, visada galvoti ne tik apie save, bet ir apie kitą“, - kalbėjo A. Staškevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Medaus mėnesio sutuoktiniai dar nešventė, tačiau jau planuoja kelionę į vieną prabangiausių pasaulio miestų – Dubajų: „Kadangi vestuves šventėme ne tik Monake, bet ir Lietuvoje su giminėmis ir draugais, į medaus mėnesį dėl vestuvių rūpesčių pasirinkome važiuoti kitą mėnesį.

REKLAMA

Planuojame skristi į Dubajų, nes abu esame aktyvus, nemėgstame gulėti prie baseino, o kelionių metu svarbu turėti veiklos ir kuo daugiau pamatyti.“

Merginos teigimu, nors jos kasdienybė ir yra prabangi, gyvenime svarbiausios visai kitos vertybės.

„Gyvenimo prabanga yra ne daiktai. Mano kasdienybė prabangi nebent tuo, kad šalia savęs turiu brangius žmones – mylimą šeimą, mamą, tetį, brolį ir vyrą šalia. Gražūs daiktai tik palengvina gyvenimą, ar praskaidrina jį, bet nepadaro jo geresnio.

Prabangiausia, ką aš turiu gyvenime, tai ir yra mano kasdienybė, kuri susideda is mažų dalykų, kurių pinigais nenupirksi“, - šypsodamasi pasakojo A. Staškevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Daug keliaujanti mergina neneigia mėgstanti apsipirkinėti, tačiau pabrėžia, kad išlaidauja tiek, kiek leidžia jos galimybės: „Išlaidauju tik tiek, kiek leidžia mano galimybės. Kas vienam yra daug, kitam gali pasirodyti labai mažai.

Į pinigus žiūriu atsakingai, prieš kažką pirkdama visada gerai pagalvoju ir perku tik tada, jei man to tikrai reikia. Kasdieninių pirkinių, rūbų ar aksesuarų nelaikau investicija, nes jokio pelno iš jų negaunu. Geriausia investicija man yra laikas praleistas su šeima.“

Pasak žinomos gražuolės, laiminga santuoka susideda iš daugelio dėmenų.

„Laimingą santuoką reikia kurti. Kai maži dalykai kasdienybėje tampa dideliais, kai esi dėkingas ir mylintis, kai atleidi ir pamiršti, kai myli savo partnerį, net tokiais momentais, kai atrodo, kad jis tos meilės nevertas, kai tiki juo, kai atrodo, kad net jis pats savim netiki, kai stengiesi vienas dėl kito, kai šeima yra didžiausia vertybė, kai pasensti drauge. Laiminga santuoka susideda iš pagarbos, meilės, supratimo vienas kitam ir pasitikėjimo“, - kalbėjo A. Staškevičiūtė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų