REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
57
Norbertas Daunoravičius - Norbė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Nuo spalio 6 d. startuoja internetinis projektas „Today“. Jo tikslas, apimti visos dienos naujienas, skandalingiausias įvykius, nutikimus bei iš arti pamatyti žvaigždžių naktinį gyvenimą ir išgirsti jų linksmus pasakojimus.

57

Nuo spalio 6 d. startuoja internetinis projektas „Today“. Jo tikslas, apimti visos dienos naujienas, skandalingiausias įvykius, nutikimus bei iš arti pamatyti žvaigždžių naktinį gyvenimą ir išgirsti jų linksmus pasakojimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Organizatoriai žada, kad šis projektas leis į rimtus dalykus pažvelgti iš linksmosios pusės. Projektą vedantys ir jame vaidinantys – skandalingasis Vaidotas Grincevičius, Norbertas Daunoravičius bei Vitalijus Avchimovičius (Grafas) – sukurs gerą juoko dozę žiūrovams. 3 dalis sudarantis projektas apims visos dienos įvykius.

REKLAMA

Vaidotas Grincevičius – Village Today

Vaidotas apžvelgs kaimo naujienas, pristatys reportažus iš kaime įvykusių įvykių, arba pats taps liudininku. Pasak Vaidoto, ruoštis naujam projektui nėra sunku, tačiau kartais būna dienų, kai pritrūksta fantazijos.

„Kai mūza užeina, tuomet aš galiu filmuotis nenustojant“, - teigia Vaidotas.

Skandalingajam V. Grincevičiui projekte teks nelengva užduotis.

„Man reikės stebėti visą žiniasklaidą, kas įvyko kaimuose, ieškosiu tokių labiau ekskliuzyvinių naujienų, tuomet visus įvykius parodijuosiu, imsiu interviu iš liudininkų“, - tvirtina jis.

REKLAMA
REKLAMA

Projekte Vaidotas stengsis pašiepti kaimo gyventojus, bei kaime vykstančias problemas.

Grafas – Social Today

Internete vis dažniau matomam Grafui projekte reikės apžvelginėti „Facebook“ , „Instagram“ tinklus bei įvairius naujienų portalus bei linksmai pažvelgti į vykstančius tų dienų įvykius.

„Man teks apžvelginėti visus socialinius tinklus bei naujienų portalus, jų antraštes, tekstus, žvaigždžių įrašus, komentuosiu ir interpretuosiu visus įvykius linksmai, stengdamasis visa tai pašiepti“, - pasakojo Grafas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jis teigė, kad žmonėms įdomu į viską pažvelgti ne iš rimtosios pusės, todėl rimtų temų projekte bus nedaug, tai bus skirta pralinksminti žiūrovus.

„Rimtų dalykų mes neimsime, o labiau orientuosimės į pramoginį turinį, į politiką daug nesikišime, nebent tai bus kas nors paviršutiniško, visiems lengvai suprantamo“ , - pripažino jis.

Norbertas Daunoravičius – Night Today

Socialinių tinklų žvaigždei Norbei, teks visiškai kitokia dalis nei kitiems jo kolegoms. V. Grincevičius ir Grafas apžvelgę dienos įvykius, o vakarą perleis Norbei. Jam teks parodyti tikrąjį naktinį gyvenimą dirbant taksistu.

REKLAMA

„Aš būsiu atsakingas už naktinę dalį, galima pavadinti net gi vakarėlių dalį ir būsiu taksistas, kuris padės žmonėms po gerų tūsų nusigauti namo“, - pasakoja Norbė.

Svarbiausias vaidmuo šioje dalyje bus ne tik paties Norberto, bet ir žmonių, kuriuos jis veš namo.

„Čia bus įdomiausia ir linksmiausia žmonių pasakojimai, ką jie veikia, kaip gyvena, daugiausiai reikės ne klausinėti jų, bet pačiam klausytis įvairių smagių istorijų, kurios pralinksmins ir žiūrovus“, - teigia jis.

Naująjį projektą nuo spalio 6 d. žiūrovai galės išvysti tv3.lt portale.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų