REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Rūtos Lukoševičiūtės vestuvės (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Antradienio rytą televizijos projektų prodiuserė Rūta Lukoševičiūtė (41) pasitiko ypač smagiai – bičiuliai nešykštėjo gėlių ir dovanų. Ši diena jai ypatinga. Moteris, kuri niekuomet gyvenime netryško noru ištekėti, šiandien savo mylimajam Mariui Daudai visgi ištarė lemtingąjį „taip“.

34

Antradienio rytą televizijos projektų prodiuserė Rūta Lukoševičiūtė (41) pasitiko ypač smagiai – bičiuliai nešykštėjo gėlių ir dovanų. Ši diena jai ypatinga. Moteris, kuri niekuomet gyvenime netryško noru ištekėti, šiandien savo mylimajam Mariui Daudai visgi ištarė lemtingąjį „taip“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prie santuokų rūmų 14 valandą ėmė rinktis žinomi šalies žmonės ir geriausi poros bičiuliai bei artimieji. Gėlės, dovanos, bučiniai ir sveikinimai didžiąją akimirką pavertė ypač jausminga net, rodos, vienai tvirčiausių Lietuvos moterų.

REKLAMA

Jautrumu televizijos prodiuserė nesiskundė nuo 10 valandos ryto. Būtent tuomet stilistai rūpinosi žvaigždės šukuosena.

„Nesitikėjau, kad šiandien taip jaudinsiuos. Dabar šukuosena, vėliau makiažas, o paskui sulauksiu vyro, kol grįš. Kartu sulauksime tėvelių ir važiuosime į santuokų rūmus“, – kiek sutrikusi kalbėjo R. Lukoševičiūtė.

Tačiau paaiškėjo, kad šiai šventei per daug pastangų ir jėgų atiduoti nesistengė. Paklausta, ar vestuvinę suknelę siuvosi specialiai, jaunoji sureagavo skeptiškai.

REKLAMA
REKLAMA

Suknelės specialiai nesisiuvo

„Gavau. – atsakė juokdamasi. – Ne, tikrai nesisiuvau ir nepirkau. Esu prieš suknelių pirkimus. Kam tai? Juk vieną kartą užsidėsi, o kur paskui ją laikysi? Gražu, bet aš to tikrai nesureikšminu. Štai aukštakulnius gerai išsimatavau, tikrai patogūs“.

Nors apranga galvos skausmo moteriai nesukėlė, visgi šiokių tokių tradicijų, susijusių su vestuvine suknele laikėsi ir iki paskutinės minutės mylimajam jos nerodė.

„Nei aš, nei mano dukrytė nerodėme savo suknelių. Tai, kaip mes abi šiandien atrodysim, jam bus staigmena“, – atskleidė moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmą kartą tikrai norėjo ištekėti

R. Lukoševičiūtė atvira, ne suknelė ir ne šukuosena jai sukėlė daugiausia jaudulio. Šiurpuliukai per kūną bėgioja dėl jai labai svarbaus žingsnio – susisiejimo su ypač mylimu žmogumi.

„Aš niekada nebuvau ištekėjus, matyt, dėl to dabar labai jaudinuos. Pagaliau galiu pasakyti, kad jis – tas tikrasis mano gyvenimo vyras. Kitokiu atveju tikrai nebūčiau pasiryžus šitam žingsniui. Nes iš tikrųjų visada buvau prieš vestuves. Niekada nenorėjau tekėti. Visada sakydavau, kad nenoriu tekėti. Tačiau mano nuomonė pasikeitė, kai radau tinkamą žmogų. Žinau, kad jis man skirtas. Dabar jau iš tikrųjų noriu ištekėti“, – atviravo moteris.

REKLAMA

Paklausta, kas jos manymu pasikeis rankas papuošus auksiniais žiedais, televizijos prodiuserė trumpam nutilo, tačiau pamąsčiusi tvirtai išrėžė: „Neturėtų kažkas labai stipriai pasikeisti. Tiesiog žinosiu, kad turėsiu šalia labai mylimą žmogų, kad galėsime kurtis gyvenimą kartu, o ne atskirai. Tas, manau, yra svarbiausia gyvenime“.

Tekės ir bažnyčioje

Didžiąją dieną pora paminės tik artimiausiųjų apsuptyje. Tačiau moteris patikino, kad dar laukia ir vestuvės bažnyčioje. Tuomet surengs kur kas didesnes iškilmes: „Bus didelis „balius“. Labai noriu. Piršlio tikrai nekarsim, gaila man jo. Tradicijų bus labai mažai“, – žada R. Lukoševičiūtė.

REKLAMA

Nors kalbėdama apie bažnytinę santuoką moteris atrodo tvirta kaip uola, visgi ir tuoktuves santuokų rūmuose žada paminėti povestuvine kelione: „Dar tiksliai nežinau, tačiau, grečiausiai ekspromtu plauksime laivu į Stokholmą“.

Visuomet neeiline energija ir gera nuotaika švytėjusi R. Lukoševičiūtė, rodos, dar labiau pražydo. Moteris atskleidė, kad paskutiniu metu beveik viskas jos gyvenime vyksta ekspromtu. R. Lukoševičiūtė atvira, prie tokio gyvenimo būdo prisidėjo ir penkiolika metų jaunesnis mylimasis: „Ir ankščiau nebuvau sėsli ir rami, tad dabar viskas padvigubėjo. Dar kartą išgyvenu jaunystę.“

Primename, kad prieš sutikdama M. Daudą R. Lukoševičiūtė 13 metų romantiškus santykius puoselėjo su dukters Lėjos tėvu Alvidu Kavaliausku. Jų santykiams nutrūkus, ilgai vieniša neužsibuvo – sutiko gyvenimo meilę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų