REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Gerda Stiklickienė, Sandra Žutautienė (nuotr. Sandros Žutautienės)

Sekmadienį savo socialinėje paskyroje pasidalinusi nauju įrašu „TV Pagalba“ žvaigždė, dainininkė Gerda Stiklickienė sukėlė didelį internautų susidomėjimą.

3

Sekmadienį savo socialinėje paskyroje pasidalinusi nauju įrašu „TV Pagalba“ žvaigždė, dainininkė Gerda Stiklickienė sukėlė didelį internautų susidomėjimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo filmuke televizijos gelbėtoja kartu su kolege Sandra Žutautiene ir drauge Dovile Averkaite-Budrikiene važiuodamos automobiliu iš širdies uždainavo. Trys moterys prisistatė kaip grupė „Lia Lia Putpelės“. Ar Lietuvos padangėje iškyla nauja merginų grupė, konkuruosianti su „Naujomis pupytėmis“, „Pop Ladies“ ar neseniai atsikūrusia „YVA“?

REKLAMA

„LIA LIA PUTPELĖS grįžta po metų tylos! Pirmas mūsų video sulaukė daugiau nei pusės MILIJONO peržiūrų, todėl šiandien nutarėm į dienos šviesą paleisti vos prieš porą savaičių įrašytą naują staigmeną. Džiaugiamės tokiu gausiu Jūsų, brangieji klausytojai ir vertintojai, palaikymu, tad jei ir toliau taip mumis tikėsite, pažadame ir toliau Jus stebinti, o po kokių dešimties metų jau galėsime ir debiutinį albumą įrašyti“, – štai ką savo socialinėje paskyroje prie įkelto vaizdo filmuko rašė „TV Pagalba“ gelbėtoja S. Žutautienė.

REKLAMA
REKLAMA

Deja, susisiekus su G. Stiklickiene paaiškėjo, kad naujos grupės vis tik nebus. Pasak Gerdos, tai tiesiog gerų draugių pakvailiojimas. Tiesa, moteris rimtai galvoja apie solinę dainininkės karjerą ir net pradėjo lankyti vokalo pamokas pas Rositą Čivilytę, kuri dainavimo paslapčių mokė ne vieną garsų Lietuvos solistą, tarp kurių Merūnas Vitulskis, Rūta Ščiogolevaitė ir kiti.

„Lygiai prieš metus su draugėmis važiuodamos į vairuojančių moterų asociacijos „Racing Ladies“ renginį sugalvojome pramogą, o šiemet vėl susirinkusios šią tradiciją pratęsėme. Savo daina tikrai nenorime nieko įžeisti, tuo labiau nepretenduojame į sceną. Pati šiuo metu tobulinu savo dainavimo įgūdžius, nes suprantu, kiek daug reikia dirbti, kad galėtum pateikti kokybišką garsą“, – teigė G. Stiklickienė.

Gerda savo vokalinius sugebėjimus tobulino pas atlikėją ir dainų autorę Laimą Lapkauskaitę, taip pat pas Kauno valstybinio muzikinio teatro solistę Gitaną Pečkytę. Nors moterys savo pasirodymu siekė tik pakvailioti ir pralinksminti savo sekėjus, galbūt netolimoje ateityje sulauksime bent G. Stiklickienės debiutinio albumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų