REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Vilniaus sporto festivalis: kas vyksta šventėje šeštadienį? (nuotr. Aurimo Četkausko)

Lietuvos parodų ir konferencijų centre „Litexpo“ prasidėjo didžiausia sezono sporto ir sveikatingumo šventė – Vilniaus sporto festivalis. Siūlome susipažinti su pirmosios renginio dienos programa iš arčiau.

6

Lietuvos parodų ir konferencijų centre „Litexpo“ prasidėjo didžiausia sezono sporto ir sveikatingumo šventė – Vilniaus sporto festivalis. Siūlome susipažinti su pirmosios renginio dienos programa iš arčiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau 10 ryto startavo „Litexpo“ 4 salėje įsikūrusi „Reebok Fitness Challenge“ treniruočių zona – didžiausias treniruočių festivalis, kuriame aukščiausio lygio treneriai iš Lietuvos ir užsienio pristato naujausius užsiėmimus ir kviečia visus sportuoti kartu su šimtais bendraminčių. Taip pat ketvirtoje salėje nuo ryto kiekvienas lankytojas gali išmėginti „crossfit“ treniruotes visiškai nemokamai su „Brasa CrossFit“ klubo treneriais. 14 val. čia prasidėjo „Pull-up Challenge“ prisitraukimų varžybos vyrams ir moterims, kurias dar labiau įaudrina gyvas hip hopo grupės „Omerta“ pasirodymas. Na, o nuo 15 valandos prasidės „Vilniaus Fit Cup“ turnyras, kuriame susikaus jau pažengę atletai.

REKLAMA

Vidurdienį 4 salėje prasidėjo ir kvapą gniaužiančios „Power Hit Radio“ šokių kovos, kuriose ritmą palaikys „Sportland“. Čia susigrums House, Breaking, Popping, Dancehall bei Hip Hop šokėjai. Viskas prasidės nuo atrankų, o apie 17:30 jau sužinosime varžybų nugalėtojus. Pagrindines šokių kovų varžybas nuo 14:30 galėsite stebėti ir tiesioginėje transliacijoje: http://bit.ly/VSFšokiai

Nuo 14 valandos lauke, greta 3-osios salės, vyksta tradicinis galiūnų turnyras „Savickas Classic“, kur stipriausi Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos ir Baltarusijos žmonės varžysis vilkiko tempimo, padangų vertimo, traktoriaus tempimo, automobilio atkėlimo ir kitose galiūnų sporto rungtyse. Įspūdingas renginys tęsis iki pat 18 valandos.

REKLAMA
REKLAMA

Vidurdienį konferencijų zonoje (3 salėje) prasidėjo „Skynet“ konferencija „Active Training“, kurią moderuos sporto žurnalistas Saulius Nalivaika. Jos tiesioginę transliaciją galite rasti čia: http://bit.ly/VSFkonf

Konferenciją nuo 12 val. atidarė sporto renginių organizatorė Vaida Česnauskienė, kuri atvykusi kartu su savo atžalomis papasakos, kaip išauginti sportišką vaiką. 12:30 į konferencijos sceną įžengė Rio olimpines žaidynes įamžinę fotografai Vytautas Dranginis ir Alfredas Pliadis. Susirinkusiųjų dėmesį kausto interaktyvūs pasakojimai apie fotožurnalistiką. 13:10 prasidėjo paskaita apie asmeninio trenerio svarbą – „Asmeninis treneris – mano mentorius“, kurią ves trys specialistai – stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas, Lietuvos sveikatingumo klubų asociacijos prezidentas Aurimas Mačiukas ir 12 metų asmeninio trenerio patirties sukaupęs kultūristas Andrius Pauliukevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuo 14 val. sveikos mitybos specialistė, studijos „Sulieknėk sveikai“ vadovė Vaida Kurpienė dalina patarimus apie sportininkų mėgėjų mitybą. 14:45 šventės lankytojai jau gali pažvelgti į profesionalaus dviračių sporto užkulisius su pirmąja Lietuvoje šio sporto komanda „Staki – Baltik vairas“. 15:20 paskaitoje „Sporto mada, nuo idėjos iki rezultato“ savo drąsią viziją pristatys žymus dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, kuris yra sukūręs alternatyvias aprangas Lietuvos olimpinei ir futbolo rinktinėms. Na, o 16:05 prasidės beveik 2 valandų trukmės susitikimas su žymiu Airijos hipnoterapeutu Andy Brady, kuris žada ne tik papasakoti, kaip pagerinti sportinius rezultatus savihipnozės pagalba, bet ir pademonstruoti neeilinius sugebėjimus vien minties jėga lankstydamas šaukštus.

REKLAMA

Ir tai dar tikrai ne viskas. Viso festivalio metu trečioje salėje vykstančioje sporto prekių ir įrangos mugėje šventės lankytojai gali susipažinti su sporto inovacijomis ar įsigyti reikalingų prekių su solidžiomis nuolaidomis. O 5 salėje vyksta sporto klubų ir būrelių mugė, kurioje savo veiklą pristato daugiau kaip šimtas įvairiausių sporto organizacijų. Didelė dalis jų demonstruos savo veiklą šalia esančioje „Sportland“ scenoje, kurios veiksmas taip pat transliuojamas internetu: http://bit.ly/VSFscena

Vilniaus sporto festivalis Lietuvos parodų ir konferencijų centre „Litexpo“ vyks visą savaitgalį, rugsėjo 24-25 dienomis. Prie renginio organizavimo prisideda Kūno kultūros ir sporto departamentas, Vilniaus miesto savivaldybė, „Reebok“, „Brasa CrossFit“, „Skynet“ bei Lietuvos galiūnų federacija.

Festivalio bilietus platina www.bilietai.lt. Vaikams iki 16 metų, senjorams ir neįgaliesiems įėjimas nemokamas. Dar smulkesnę renginio programą rasite tinklapyje www.sportofestivalis.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų