REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
atskleidė, kokias didžiausias grožio klaidas daro moterys  (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

 Rudenišką ketvirtadienio vakarą netrūko ryškių spalvų. Taip sostinėje sužibo garsios šalies damos, atvykusios į kosmetikos kompanijos „Make Up Store Lithuania Fall Fashion Show“ vakarėlį.

30

 Rudenišką ketvirtadienio vakarą netrūko ryškių spalvų. Taip sostinėje sužibo garsios šalies damos, atvykusios į kosmetikos kompanijos „Make Up Store Lithuania Fall Fashion Show“ vakarėlį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vakaro metu profesionalai sukūrė tris unikalius įvaizdžius, kurios pristatė talentingi ir su garsenybėmis dirbantys vizažo meistrai: Deimantė Kazėnaitė, Povilas Staniulionis ir Vidaja Vileišaitė.

REKLAMA

Modeliais tapo Simona Burbaitė ir Viktorija Sutkutė.

 

Modelis Simona Burbaitė atvirai pasisako už natūralumą, o savo pavyzdžiu kviečia vadovautis ir kitas. Žymi mergina kosmetikos vengia ne tik kasdienybėje, bet ir vakarėlių metu.

„Nesureikšminu grožio kulto, todėl į viešumą galiu išeiti ir be makiažo. Taip pat labai dažnai tiesiog pritrūksta laiko, tad dažytis tenka net automobilyje“, - atskleidžia Simona. Visgi mergina pastebi, kad kosmetikos priemonės reikalingos siekiant apsaugoti odą nuo teršalų, tačiau paskatina moteris naudoti kokybiškus produktus..

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto, pasak Simonos, didžiausia moterų klaida – per ryškūs antakiai ir priaugintos blakstienos.

„Kas yra per daug, tas nesveika. Pastebiu, kad lietuvaičių blakstienos kartais „klapsi“ ant veido, o taip neturėtų būti“, - savo nuomonę išreiškia modelis, pastebintis, kad moterys persistengia siekdamos tobulumo. Ji skatina kitoniškumą ir išskirtinumą, ir siūlo nebijoti savo manomų trūkumų, kurie, priešingai, gali tapti privalumu.

„Palinkėčiau ieškoti unikalumo, o ne siekti, kad visos būtų tobulai nulietos. Geriausias makiažas yra šypsena ant veido“, - sako modelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Grupės „Pinup girls“ narė Viktorija Sutkutė didžiąją dalį laiko praleidžia namie, todėl dažosi retai.

„Labai džiaugiuosi, kad turiu galimybę kartais net ir savaitę laiko praleisti visiškai be makiažo“, - atskleidžia atlikėja. Kasdienai ji naudoja pudrą, blakstienų tušą ir pasitvarko antakius.

 Viktorija Sutkutė dažna ir scenoje, todėl išmano makiažo gudrybes. Tad jai į akį labiausiai krenta moterų veido spalva, kuri dažnai nedera prie kaklo. Tai, pasak atlikėjos, didelė klaida, kurios tikrai reikėtų vengti.

REKLAMA

Visgi ji nemano, kad reikėtų kardinaliai atsisakyti makiažo.

„Kiekviena moteris turi trūkumus, kuriuos nori paslėpti, tad lengvas makiažas yra puiki išeitis. Svarbiausia, kad moteris jaustųsi komfortabiliai“, - sako Viktorija Sutkutė.

Vizažiztė ir modelis Deimantė Kazėnaitė pastebi, kad moterys dažnai pasirenka netinkamą vietai ar laikui makiažą.

„Kita klaida – merginos nusisendina per stipriai išryškindamos savo antakius“, - pastebi profesionali vizažistė, labai dažnai dirbanti ir su žymiausiomis šalies damomis.

REKLAMA

Ji atskleidžia, kad šį sezoną makiažo tendencijose toliau dominuoja dūminis makiažas ir skirtingos akių pieštuko variacijos.

„Taip pat, kaip ir kiekvieną rudenį, į madą grįžtą tamsios lūpos“, - atskleidžia Deimantė, kasdienai taip pat vengianti makiažo. Kaip sako specialistė, tai puikus būdas išsaugoti jauną odą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų