REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Angelina Jolie ir Bradas Pittas

Ilgą laiką viena tvirčiausių Holivude laikyta Angelinos Jolie-Pitt ir Brado Pitto santuoka žlugo – aktorė pateikė skyrybų prašymą ir siekia šešių jųdviejų vaikų globos teisių.

18

Ilgą laiką viena tvirčiausių Holivude laikyta Angelinos Jolie-Pitt ir Brado Pitto santuoka žlugo – aktorė pateikė skyrybų prašymą ir siekia šešių jųdviejų vaikų globos teisių.

REKLAMA

41-erių metų A. Jolie skyrybų prašymą pateikė pirmadienį. Ji prašo nutraukti santuoką su 52-ejų metų B. Pittu dėl „nesutaikomų skirtumų“. Skyrybų dokumentuose nurodyta, kad pora kartu nebegyvena nuo rugsėjo 15 dienos.

Po šios žinios nenutyla kalbos apie tai, kaip bus pasidalinta vaikų globa. Pora augina šešis vaikus – trys iš jų įvaikinti: Maddoxas (15), Paxas (12), Zahara (11) ir trys biologiniai: Shiloh (10) ir dvynukus Knoxas (8) ir Vivienne (8).

Nepaisant dažnų Angelinos išvykų į karo zonas, pagalbos alkstantiems ir kitaip nukentėjusiems vaikams – jos pačios namuose tvyrojo chaosas, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekviena iš atžalų turėjo skirtingą auklę, kuri turi išskirtinių pasakojimų apie tai, kas iš tiesų vykdavo daugiavaikėje Pittų šeimoje.

REKLAMA

Trys iš jų privalėjo būti geros kulinarės, mat pati A. Jolie negamina. Anot šaltinių, aktorė tesugebėtų vaikams paruošti sausų pusryčių ir paduoti stiklinę pieno. Taip pat prižiūrėtojos turėjo būti išsilavinusios ir gebėti pedagogiškai ugdyti vaikus.

Nors A. Jolie giriasi itin aukštu savo vyresnėlio sūnaus Maddoxo IQ, anot auklių, nė vienas iš vaikų nėjo į mokyklą. Tik dabar garsieji tėvai susirūpino jų socialiniais įgūdžiais ir nutarė juos pirmą kartą išleisti į mokyklą.

„Chaosas mūsų namuose nenutyla nuo ryto iki vakaro, o kartais net ir ilgiau“, - kartą viename interviu lyg ir juokaudamas yra sakęs B. Pittas. Visgi, ko gero, tai gali būti tiesa.

REKLAMA
REKLAMA

Dešimtys buvusių auklių pasakoja, kad garsenybių vaikų kartais būdavo neįmanoma sutramdyti. Maddoxas ir Paxas itin karšto temperamento, jie nuolat keikdavosi ir mušdavosi.

Viena auklė išdavė, kad kartą Madoxxas, kai jam buvo 9-eri, prisigėrė vyno ir automobiliu važinėjosi po kiemą. O dukra Shiloh jau nuo trejų metukų rengiama kaip berniukas. Garsūs aktoriai taip išreiškia pritarimą, kai jų atžala pradėjo prašyti būti vadinama Johnu.

„Jie visiškai neturi kontrolės vaikų auklėjimo klausimais. Vidury nakties vaikai įsiverždavo į jų miegamąjį ir griūdavo į lovą“, - pasakojo ji.

Kiti šaltiniai teigė, kad B. Pittas kontrolę šeimoje bandė įvesti riksmais. Iš pradžių Bradas neketino turėti didžiulės šeimos, tačiau mamos netekusi Angelina svajojo aplink save suburti kuo daugiau artimų žmonių ir buvo daug atlaidesnė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris išdidžiai reiškė susižavėjimą jos mažamečio sūnaus kovų menų ir ginklų manijai. Vos 6-erių Maddoxas turėjo nuosavą durklų rinkinį.

„Mano mama pirmuosius durklus man nupirko kai buvau 11-os ar 12-os metų, todėl Maddoxui jau nupirkau kelis“, - žurnalui „W“ yra pasakojusi A. Jolie.

Dešimtmetį trukęs Pittų šeimos gyvenimas turėjo daugiau judesio nei stabilumo. Jie nuolat apsistodavo vis kituose pasaulio miestuose. Dažnai keliaujančiai šeimai viešbučio kambarys taip pat dažnai tapdavo namais. O kai atsirasdavo noras pabūti tik dviese, A. Jolie ir B. Pittas išsinuomodavo apartamentus arba užsidarydavo kitame kambaryje.

REKLAMA

„Auklės per visą naktį turėdavo žiūrėti animacinius filmukus kartu su vaikais, kol Bradas su Angelina garsiai „miegodavo“ kitame kambaryje“, - pasakojo anonime norėjusi likti buvusi auklė.

Su garsenybių šeima dirbusios auklės tikina, kad dėmesio reikia ypač įvaikintiems vaikams.

„Jiems reikia šaknų, ryšių, draugų... Visų tų dalykų, kurių jie neturi“, - sako viena iš prižiūrėtojų ir priduria, kad kiekvienas iš „Brangelinos“ vaikų yra labai nedrąsus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų