REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Justina Ieva Steponavičiūtė (nuotr. asm. archyvo)

Tituluota gražuolė Justina Ieva Steponavičiūtė su mylimuoju Mindaugu ir bičiuliais šaltas lietuviško rudens dienas nusprendė išmainyti į turiningą kelionę bei dar šiek tiek pasilepinti šiluma.

39

Tituluota gražuolė Justina Ieva Steponavičiūtė su mylimuoju Mindaugu ir bičiuliais šaltas lietuviško rudens dienas nusprendė išmainyti į turiningą kelionę bei dar šiek tiek pasilepinti šiluma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ryžtingai nusiteikusi kompanija dešimčiai dienų išvyko į Ispaniją bei Portugaliją. Kadangi keliavo palei pakrantę nuo Alikantės iki piečiausio Europos taško, jau spėjo aplankyti Malagą, Gibraltarą, Portugalijos Algarves rajoną.

REKLAMA

„Viena kelionė, o aplankėme tiek daug... Su draugais juokaujame, kad suspėjome pabūti ne tik Ispanijoje, Portugalijoje, bet ir Anglijoje, nes Gibraltaras priklauso būtent jai.

Kadangi tik atvykę išsinuomavome automobilį, didžiąją laiko dalį praleidžiame visur važinėdami. Nuo ankstaus ryto keliaujame, aplankome gražias vietas ir kasdien apsistojame vis kitame viešbutyje. Kadangi keliaujame pajūriu, stengiamės eiti į vietinius restoranėlius ir pasimėgauti vietiniu maistu, šviežiomis jūros gėrybėmis“, – tv3.lt pasakojo ne vieną „Mis“ titulą pelniusi Justina.

REKLAMA
REKLAMA

Saugokitės bezdžionių!

Paklausta, kas paliko didžiausią įspūdį, gražuolė nė nesudvejojo. Dar ilgai nepamiršti mergina žada Gibraltaro grožio.

„Jame ne tik graži gamta, bet ir gausu beždžionių! Ten beždžionės tave pasitinka tik pakilus į kalną, šokinėja ant pravažiuojančių mašinų ir net ant žmonių! Gali bezdžionėlę paglostyti, jos labai draugiškos. Tačiau reikia būti atsargiems ir saugoti savo daiktus, kadangi jos mėgsta ką nors pavogti ir tuomet mainyti į maistą, norint, kad gražintų. Beje, teko matyti, kai vienam keliautojui beždžionė įkando, tad su jomis bendrauti reikia labai švelniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kadangi turiu silpnybę gyvūnams, ši vieta labiausiai man įsiminė. Nors, žinoma, Portugalijos paplūdimiai tokie kaip: Benagil, Marinha taipogi labai nuostabūs.

Taip pat labai sužavėjo jaukūs, maži Portugalijos bei Ispanijos miestukai su gražiais senamiesčiais. Taip pat įspūdį paliko piečiausiame Europos taške esantis Sao Vicente kyšulys, kuris iki tol, kol Kolumbas atrado Ameriką, buvo laikomas pasaulio kraštu“, – įspūdžiais dalijosi modelis.

Portugalijos Palanga

Visgi būta ne tik malonių emocijų. Gražuolė atskleidė, į kurią aplankytą vietą daugiau nebenorėtų sugrįžti.

REKLAMA

„Prasčiausią įspūdį paliko daugelio jaunų keliautojų liaupsinamas Portugalijos miestas Albufeira. Šis kurortas man kažkiek priminė Palangos Basanavičiaus gatvę, kur daug pramogų, tačiau pasigrožėti nėra kuo“, – tikino Justina.

Keliauti mėgstanti gražuolė nevengia ir ekstremalių pramogų. Nors šioje kelionėje daug stresuoti neteko, su keliais iššūkiais jai susidurti teko. Mergina išskyrė laipiojimą po stačias uolas ir plaukiojimą kateriu didelėse bangose.

„Nemėgstu nei per daug aktyvaus, nei per daug pasyvaus poilsio. Man idealu vieną dieną pakeliauti, o kitą – pagulėti gražiame paplūdimyje. Ir taip visas atostogas. Būtent dėl to pernelyg nežavi atostogos tokiose vietose kaip Turkija. Nesinori tiesiog gulėti tame pačiame viešbutyje prie baseino, mėgautis „All inclusive“ gardumynais ir neišeiti už jo teritorijos. Na, dvi dienas taip pailsėti galiu, tačiau po to jau norisi kažko aktyvaus ir įdomaus“, – prisipažįsta Justina.

REKLAMA

Liktų gyventi

Nors poilsį patogiame krėsle prie viešbučio baseino gražuolė drąsiai iškeitė į keliones dar nematytais miestais ir miesteliais, dailiai įdegti vis tiek suspėjo.

„Čia nuolat lepina 28 laipsniai karščio, tad norint neįdegti reikėtų vaikščioti su skėčiu. O man patinka karštis ir šilti, jaukūs vakarai, kai nereikia rūpintis, kuo apsigaubti“, – pasakoja modelis.

Paklausta, ar vienas iš aplankytų miestų galėtų tapti nuolatine jos gyvenamąja vieta, gražuolė prisipažino, kad, esant reikalui, neatsisakytų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šilti kraštai visuomet žavėjo. Žavi graži gamta, tobulas oras, pietietiškas gyvenimo ritmas. Tad visai smagu būtų čia pagyventi.Tačiau tik tuo atveju, jei kartu būtų ir visa mano šeima. O ir šiaip pabuvus kituose kraštuose pasiilgsti ir Lietuvėlės. Ne veltui sakoma, kad visur gerai, bet namuose geriausia“, – atvirauja mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų