REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Šiandien galite nemažai nuveikti buityje, kasdieniniuose reikaluose. Tačiau jūs labai jautriai reaguosite į bet kokią nemalonią smulkmeną. Per greitai padarę išvadas, paskleidę gandus, save ar ką nors kitą galite įstumti į keblią padėtį.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Būsite kupini romantiškų planų ir svajų, džiugins sportas, meilė, vaikai. Visgi kažkas nesiklostys pagal jūsų įsivaizduojamą scenarijų. Derėtų labiau pasisaugoti apsukrių sukčių ir vagišių.

REKLAMA

Dvyniai

Tai turėtų būti darbinga diena, jeigu tik nesutrukdys sveikatos problemos. O jeigu atsakote už komandinį ar kitų žmonių darbą, tai jų punktualumo, sąžiningumo, apdairumo stoka taip pat gali lemti šiokias tokias problemas.

Vėžys

Šiandien gali pasireikšti didesnis aplinkinių reiklumas jūsų atžvilgiu. Lengva susikompromituoti dėl manipuliacijų, nesąžiningumo. Į keblią situaciją gali pakliūti artimas žmogus. Arba tą situaciją jis išgalvos, kad išviliotų iš jūsų pinigų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Pirmame plane atsidurs turtiniai interesai, mokesčių, paveldėjimo, draudimo reikalai. Neskubėkite pulti į euforiją dėl gražiai skambančių pažadų ar komplimentų. Verčiau tiksliai išsiaiškinkite, kas, kaip ir už kiek.

Mergelė

Tikėtina žinia iš oficialios institucijos, švietimo įstaigos ar užsienio. Regis, jausitės neužtikrinti dėl to, ko ketinate imtis, siekti. Nebūkite per daug susirūpinę menkaverčiais dalykais. Vertėtų pasirūpinti ateitimi iš esmės.

Svarstyklės

Nors turėsite pakankamai darbinės iniciatyvos ir energijos, nesusipratimų turbūt neišvengsite. Planuojama avantiūra gali neišeiti, sumanytos priemonės nebus veiksmingos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien nusimato daugybė kontaktų, pokalbių. Tai netgi gali sutrukdyti tinkamai atlikti profesines pareigas bei išprovokuoti klaidas. Nederėtų pernelyg pasitikėti žmonėmis bei abejotina informacija. Tikrinkite faktus.

Šaulys

Šiandien jums nesinorės rimtai dirbti, skubėti, bendrauti. Nors būsite kūrybiški, meniški, tačiau jėgų stigs viskam. Gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių sunkumų ir pareigų. Nekokia diena tolimai kelionei, kontaktams su užsieniečiais.

Ožiaragis

Ryte atsikelsite su darbinga nuotaika, tačiau didesnę dienos dalį jus lydės neplanuoti trikdžiai arba nesusipratimai dėl kitų žmonių kaltės. Jei norite įsidarbinti ar siekiate karjeros, konkurentai gali imtis klastų. Nelįskite į skolas ir neskolinkite.

REKLAMA

Vandenis

Galite įsitraukti į naują verslą arba jį planuoti drauge su būsimais partneriais. Derėtų nepasikliauti akla sėkme. Jeigu bandysite kažką apgauti, visų pirma apsigausite patys.

Žuvys

Tikriausiai teks tvarkyti reikalus, susijusius su pirkimu ar pardavimu, spauda, ryšiais. Padaugės bendravimo su įvairiausiais žmonėmis. Visgi bus nelengva suvokti, kas naudinga, o kas ne. Galite susidurti ir su moraline etine dilema.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų