REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
50-metė originaliu būdu apsigynė nuo vagies (nuotr. YouTube)

Parduotuvės savininkė pademonstravo unikalų būdą, kaip susidoroti su vagimi.

28

Parduotuvės savininkė pademonstravo unikalų būdą, kaip susidoroti su vagimi.

REKLAMA

Į jos nuosavybę įsiveržęs narkomanas moteriai grasino priešais veidą mojuodamas peiliu. Tačiau ši nepabūgo – paprašė palūkėti, kol atsigers arbatos, rašoma metro.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Nusikaltėlis apie parduotuvę slankiojo kelias minutes, kol įsiveržė ir pareikalavo ištuštinti kasą. Tačiau 49-erių Karamjit Sanghera nesutiko. 

REKLAMA

Taip pat pamatykite:


„Sėdėjau, gėriau arbatą ir staiga, sudrumsdamas ramybę, jis įbėgo ir ėmė mojuoti peiliu. Liepė man atiduoti visus pinigus, tačiau nė kiek nesusijaudinau, jaučiausi visiškai atsipalaidavusi. Atkirtau jam, kad šiuo metu geriu arbatą.

Tuomet jis pareikalavo pastatyti puodelį ant stalo ir sukrauti kasos turinį. Ką gi, sutikau. Tuo pačiu pati išsitraukiau peilį ir pamojavau jam priešais nosį. Tikrai nebūtų reikėję jo sužeisti, mat ir peilis jį kaip reikiant išgąsdino – drebėdamas išlėkė iš parduotuvės“, – apie įvykį žiniasklaidai pasakojo moteris.

Po šio įvykio parduotuvės savininkė vis tiek pasiskundė policijai. Praėjus vos kelioms valandoms nusikaltėlis buvo surastas. Jis apkaltintas ketinimu apiplėšti ir nužudyti. Vyrukas nuteistas penkeriems metams nelaisvės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų