REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iššūkiai svarbūs ne tik sporte, bet ir gyvenime, nes būtent jie verčia tobulėti. Tokios nuostatos laikosi žinomas sveikos gyvensenos treneris, sertifikuotas „Insanity“ treniruočių programos pradininkas Lietuvoje Ignas Bakėjus.

Iššūkiai svarbūs ne tik sporte, bet ir gyvenime, nes būtent jie verčia tobulėti. Tokios nuostatos laikosi žinomas sveikos gyvensenos treneris, sertifikuotas „Insanity“ treniruočių programos pradininkas Lietuvoje Ignas Bakėjus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjo 24-25 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ jau penktą kartą vyksiančiame Vilniaus sporto festivalyje kartu su kolegomis fitneso treniruotes vesiantis specialistas neabejoja, kad čia apsilankę vilniečiai ir miesto svečiai gaus ne tik dukart stipresnę sporto, sveikatos ir energijos dozę, bet ir pasisems motyvacijos ir jėgų kasdieniams gyvenimo iššūkiams.

REKLAMA

„Iššūkiai verčia tobulėti, suklusti ir imtis veiksmų, kurie iš pradžių būna neįprasti, o paskui tampa kasdieniais ir nuolatiniais įpročiais. Pastovus ir disciplinuotas veiksmas skatina save įsprausti į geruosius – sveikatos, išlavinto kūno, ištvermės – rėmus. Tačiau svarbiausia, kad iššūkiai būtų naudingi, motyvuotų ir eitų tiesiai iš širdies“, - įsitikinęs I. Bakėjus.

Jo teigimu, pagrindinė šiuolaikinių sporto trenerių darbo kryptis – derinti sporto ir kasdienio gyvenimo iššūkius bei malonumus, o kaip tai padaryti Vilniaus sporto festivalio lankytojus specialioje „Reebok Fitness Challenge“ zonoje mokys trys dešimtys profesionalių sporto trenerių iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Suomijos ir Švedijos. Dviejų dienų programoje numatytos įvairaus pobūdžio pasaulyje pripažintos „Les Mills“ treniruočių programos – nuo funkcinių iki kūno balanso, šokių, jogos ir kitų originalių treniruočių.

REKLAMA
REKLAMA

Šioje zonoje dirbantys treneriai mokys ne tik veiksmingų ir efektyvių sporto pratimų, bet ir su sportu susijusios gyvenimo filosofijos ir psichologijos: kaip įveikti stresą, valdyti emocijas, rasti įkvėpimo ir motyvacijos įvairiose kasdienėse situacijose. Treniruotėse apsilankę Vilniaus sporto festivalio dalyviai abiejų dienų metu už drąsą ir įveiktus iššūkius bus apdovanoti gausiomis partnerių dovanomis ir turės galimybę laimėti galingą 2016 m. pikapą „Nissan Navara“ visam savaitgaliui.

I. Bakėjus neabejoja, kad Vilniaus sporto festivalyje veiksianti aktyvi fitneso treniruočių zona – gera pradžia norintiems pradėti sportuoti. „Žinoma, reikia būti išsigydžius chroniškus susirgimus, susijusius su saviapgaule, kai nusiteikimas pradėti sportuoti atidedamas vis kitam pirmadieniui. Ir suprasti, kad tik nuo mažų dalykų prasideda dideli darbai,“ - teigia treneris, pabrėždamas, kad svarbiausia prieš sportuojant, atlikti namų darbus: išsiaiškinti, kur ir pas ką eiti sportuoti, kokia sporto šaka įdomiausia, susitikti su treneriu, išklausyti jo patarimų ir pajusti tikrąją motyvaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Penktą kartą rengiamo Vilniaus sporto festivalio tikslas – pritraukti ir paskatinti sportuoti bei sveikai gyventi kuo daugiau įvairaus amžiaus sostinės gyventojų. Festivalio metu vyks sporto klubų mugė, sporto prekių ir įrangos paroda bei gausybė kitų renginių, kurių vienas pagrindinių – antrus metus iš eilės įrengta „Reebok Fitness Challenge“ zona, skirta mėgstantiems iššūkiams, sportuojantiems laisvalaikiu ar gyvenantiems sportu kasdien.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų